Zeljafcv wrote:Verujem da će se mnogima prevrnuti želudac i da će ih ovaj post iznervirati. Unapred neka mi oproste i ne misle negativno o meni, jer ne pretendujem ovim postom da nekoga povredim i nagazim. Konkretno, ideja je vezana za FKV i razvoj njegov. Ovako, reč je o jednom našem bivšem igraču, koga zamišljam kao nekog Direktora kluba. Njegov autoritet i snagu bi u određenim strukturama (kako gradskim, tako i državnim, a i brojnim evropskim) na brojne načine mogli iskoristiti. On je ime u celom svetu fudbala, sa brojnim poznanstvima i preporukama. Apsolutno sva vrata bi nam se otvorila... Ima pedigre u u društvu i fudbalu. Kako bi to tek odzvonilo u javnosti, suvišno je komentarisati. Nešto mi govori da bi i dobili dosta novih simpatizera u Novom Sadu i okolini. Jedina mana mu je što simpatiše jednog blizanca. Međutim, dosada, kako u igračkoj, tako i u trenerskoj karijeri, nisam primetio da se ponaša neprofesionalno, za razliku od nekih "pajaca" koji nam vode klub. Treba biti objektivan, a ne licimeran, jer ionako nam je uprava u velikoj meri takva (simpatiše nekog od blizanaca), tako da ni nama navijačima neće mnogo pomoći taj dosledan i krut (diskriminacija) stav, da nećemo simpatizere omraženih nam klubova u klubu.

Slušamo. Dalje.