24. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0
- Red Marquis
- Moderator
Ne smeta mi što su ovi blizanački poltroni stisli i grizu, ne smeta mi ni što sudija ovako sudi, znamo čiji je Jovanetić. Ne ljutim se ni na Vuleta što je napravio grešku, dešava se igra non stop sezonu, mora i to da se desi.
Ali što oni nemaju loptu u nogama, što nisu spojili dva pasa na ovoj džombastoj Karaburmi (jel neko vidi još kako je loš taj teren?), što škripi kao da 8 igrača novih je u postavi. Mada mislim da tu i je problem. Kiza tera sa istima, i moralo je negde da mu se obije o glavu.
Svi ćemo se složiti ovde koja trojka treba da uđe na poluvremenu(Vuk,Katai i Stevanović), ali i da trener uradi tako, pitanje je jel možemo do boda, kad krenu ovi da se valjaju, a kamoli do preokreta.
Ali što oni nemaju loptu u nogama, što nisu spojili dva pasa na ovoj džombastoj Karaburmi (jel neko vidi još kako je loš taj teren?), što škripi kao da 8 igrača novih je u postavi. Mada mislim da tu i je problem. Kiza tera sa istima, i moralo je negde da mu se obije o glavu.
Svi ćemo se složiti ovde koja trojka treba da uđe na poluvremenu(Vuk,Katai i Stevanović), ali i da trener uradi tako, pitanje je jel možemo do boda, kad krenu ovi da se valjaju, a kamoli do preokreta.
Io odio Belgrado
Izgleda da je pojedincima bas bilo dosadno ovog proleca. Vosa stalno pobedjuje, ne moze da se krene u omiljenu aktivnost na forumu sveopsto pljuvanje.
Odigrali jedno ocajno poluvreme i vec je pocelo.
Bez obzira sta kaze pesma Vosa nije Barsa. Ne moze se odigrati celo prolece perfektno. Mora doci do pada forme.
Sad sto mi igramo fudbal u Srbiji gde jedan neresen rezultat znaci kraj svih nada...
Ostalo je jos 45 minuta. Zakljucke treba donosi na kraju utakmice.
Odigrali jedno ocajno poluvreme i vec je pocelo.
Bez obzira sta kaze pesma Vosa nije Barsa. Ne moze se odigrati celo prolece perfektno. Mora doci do pada forme.
Sad sto mi igramo fudbal u Srbiji gde jedan neresen rezultat znaci kraj svih nada...
Ostalo je jos 45 minuta. Zakljucke treba donosi na kraju utakmice.
-
E pa za razliko od crnih koji u Smederevu moze da odmara 3 igraca i plus da 4 gola mi moramo stalno da igramo sa najkvalitetnijim. Ma nema veze ni da izgubimo utakmicu boze moj desava se ali zasto ovako ne igraju i ostlai protiv ona dva tima koja nemogu da izgube ni bod nigde. Bas gledam da mi pobedimo sve utakmice i ova dva tima ispred ce isto to uraditi u kojoj ligi bre imas ovakvu situaciju da 3 ekipe igraju bez izgubljenih bodova. Ali ne gubim nadu.
http://tashsport.blogspot.com/
Opet Brka ispucava umesto da se igra od noge do noge...znaci poceli su da panice
Opet Brka ispucava umesto da se igra od noge do noge...znaci poceli su da panice
- Red Marquis
- Moderator
-
Zato sto su im zvezda i partizan dali premiju ako izvuku bodove..soderstorm wrote:E pa za razliko od crnih koji u Smederevu moze da odmara 3 igraca i plus da 4 gola mi moramo stalno da igramo sa najkvalitetnijim. Ma nema veze ni da izgubimo utakmicu boze moj desava se ali zasto ovako ne igraju i ostlai protiv ona dva tima koja nemogu da izgube ni bod nigde. Bas gledam da mi pobedimo sve utakmice i ova dva tima ispred ce isto to uraditi u kojoj ligi bre imas ovakvu situaciju da 3 ekipe igraju bez izgubljenih bodova. Ali ne gubim nadu.
I sta sada?
Ako im je neko dao pare znaci da nemozemo da ih pobedimo..
Takvi komentari su stvarno suvisni!
Igramo lose i kraj!
-
Pa ovo kasni skoro 10 minuta!Firmas iz medicinske wrote:http://tashsport.blogspot.com/
Sada je 60. minut i 1:0 je i dalje...
-
-