27. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0
- Lala sa zapada
Mislis na isti onaj mondo koji je deo telekoma srbije, koji drzavnim parama pravi kartice zvezde i partizana, i ciji je direktor sada usao u upravu stuba srbstva? I jos si iznenadjen?kej wrote:Vratim se sa utakmice odusevljen zbog svega sto se danas dogadjalo na stadionu, u meni osecaj da se sa nasim klubom dogadja nesto sto ranije nismo imali prilike da vidimo, a to je ZAJEDNISTVO, i sav tako srecan procitam na MONDU ovo: ''Zbog svega što se dešavalo proteklih dana u Kupu Srbije na stadionu "Karađorđe" očekivala se veća poseta. Pre svega jer je i ulaz bio besplatan.''
Ovo je sve sto MONDO ima da kaze o danasnjoj atmosferi na stadionu? Slaba poseta, a zapad krcat? Cini mi se da posle finala kupa od vecine medija mozemo ocekivati obezvredjivanje svega sto ima veze sa nama do kraja sezone.

A u pravu si. Uvek zaboravim da je olos svuda oko nas. Sve ih nataknem.kowalski wrote:Mislis na isti onaj mondo koji je deo telekoma srbije, koji drzavnim parama pravi kartice zvezde i partizana, i ciji je direktor sada usao u upravu stuba srbstva? I jos si iznenadjen?kej wrote:Vratim se sa utakmice odusevljen zbog svega sto se danas dogadjalo na stadionu, u meni osecaj da se sa nasim klubom dogadja nesto sto ranije nismo imali prilike da vidimo, a to je ZAJEDNISTVO, i sav tako srecan procitam na MONDU ovo: ''Zbog svega što se dešavalo proteklih dana u Kupu Srbije na stadionu "Karađorđe" očekivala se veća poseta. Pre svega jer je i ulaz bio besplatan.''
Ovo je sve sto MONDO ima da kaze o danasnjoj atmosferi na stadionu? Slaba poseta, a zapad krcat? Cini mi se da posle finala kupa od vecine medija mozemo ocekivati obezvredjivanje svega sto ima veze sa nama do kraja sezone.
Tito, Gandza i Fale- tri LEGENDE naseg kluba.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Zapad nikada nije bio narocito bucan. Bilo je tu i tamo navijanja, ali ovo danas, ove sezone, je nezabelezeno, i ako se taj trend nastavi, stadion Vojvodine ce uskoro biti jaaaako vruce gostovanje. Jos kada bi Istok bio u rukama navijaca/simpatizera Vojvodine, a gosti prebaceni na jug, to bi onda bilo bas jako vruce gostovanje.

Last edited by Minja on Sun May 15, 2011 11:32 pm, edited 1 time in total.
- Lala sa zapada
Pa to je Ristovski- nase dete.Milan wrote:Upravo sam odgledao konferenciju za štampu i moram da pohvalim trenera Spartaka, koji je izneo niz pohvala na račun naše Vojvodine (još jednom rekao da igramo najbolji fudbal u zemlji), a osvrnuo se i na prelepi ambijent na Karađorđu danas...
Svaka čast!

ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
kej wrote:Pa to je Ristovski- nase dete.Milan wrote:Upravo sam odgledao konferenciju za štampu i moram da pohvalim trenera Spartaka, koji je izneo niz pohvala na račun naše Vojvodine (još jednom rekao da igramo najbolji fudbal u zemlji), a osvrnuo se i na prelepi ambijent na Karađorđu danas...
Svaka čast!
Bio čovek i u sredu na istočnoj tribini sa nama...
Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti
- Lala sa zapada
Pre Spartaka vodio vrlo uspešno komšije sa Detelinare.Novon wrote:kej wrote:Pa to je Ristovski- nase dete.Milan wrote:Upravo sam odgledao konferenciju za štampu i moram da pohvalim trenera Spartaka, koji je izneo niz pohvala na račun naše Vojvodine (još jednom rekao da igramo najbolji fudbal u zemlji), a osvrnuo se i na prelepi ambijent na Karađorđu danas...
Svaka čast!
Bio čovek i u sredu na istočnoj tribini sa nama...
Divan ambijent danas na zapadu, ali to navijanje je posledica što je minimum 30% severa danas bilo na zapadu. Međutim, ove godine se stvarno budimo u svim segmentima, pa tako se i zapad prikazuje u nekom novom svetlu. Iskreno bih voleo da tako bude i protiv ciganije, nije loša ona ideje sa kartama, samo ne verujem da će je iz kluba prihvatiti, pogotvo sad kad se nešto izvinjavaju Lukiću, još ga nazvaše i Gospodinom (u velikoj su zabludi), to je jedino što zameram u onom saopštenju. Treba da se okrenu ostatku Srbije i tu da traže podršku za ovu bitku, u kojoj sad ne smeju da posustanu. Ni oni ali ni mi! Navijačima Spartaka hvala na podršci, već je neko napomenuo da da su oni ove godine žestoko oštećeni u duelima sa rak ranama srpskog fudbala. Bitna je brojnost u svemu ovome, izuzetno bitna! Situacija na Karađorđu je daleko bolja nego prethodnih godina, zato je sad jako bitno da nastavimo sa dobrim igrama i sledeće sezone. Mislim da bi sad najbitnije bilo postići neki značajniji rezultat u Evropi, npr. ulazak u Ligu Evrope! Tad bi probudili sve uspavane slaninare i to bi bio pravi početak sledeće sezone.
Tema Voša-Spale a ja najmanje o utakmici. Pa šta da se kaže, Spartak odličan u prvom, mi još bolji u drugom. Momcima svaka čast, mogu misliti kako im je posle oružane pljačke koju su doživeli u sredu.
Last edited by Mare on Mon May 16, 2011 12:01 am, edited 1 time in total.
- AntonioKasano
Ja sam odusevljen ovom pobedom!!
Znao sam i pre da su ovi momci psihicki veoma jaki,ali posle onakve lakrdije u sredu,iskreno,ocekivao sam da nas Spartak lagano dobije. Videlo se da su jako istroseni,ali su na kraju ipak dosli do zasluzene pobede. Mojsovu nista ne treba zameriti,njemu je u sredu mozda bilo i najteze. Tumbi ogroman respekt sto je izasao na teren!!
Firmina parola najbolje opisuje trenutnu situaciju :
"Hvala vam momci na svemu do sada,vi ste prava gospoda iz grada"
Znao sam i pre da su ovi momci psihicki veoma jaki,ali posle onakve lakrdije u sredu,iskreno,ocekivao sam da nas Spartak lagano dobije. Videlo se da su jako istroseni,ali su na kraju ipak dosli do zasluzene pobede. Mojsovu nista ne treba zameriti,njemu je u sredu mozda bilo i najteze. Tumbi ogroman respekt sto je izasao na teren!!
Firmina parola najbolje opisuje trenutnu situaciju :
"Hvala vam momci na svemu do sada,vi ste prava gospoda iz grada"
-