30. kolo: Vojvodina-crvena zvezda 0:2
-
Kao i na dosadasanjim mecevima protiv blizanaca koji smo igrali na Karadjordju,ici cu na Sever.
Nadam se da nedavno hapsenje Mladica nece uticati na repertoar pesama,mada znajuci Srbijansku navijacku scenu,ne sumnjam da ce sve grupe imati motiva da dokazu svoje srpstvo.Jednostavno ne volim politiku na stadionu i nadam se da ce to biti svedeno na pristojnu meru.
Nadam se da nedavno hapsenje Mladica nece uticati na repertoar pesama,mada znajuci Srbijansku navijacku scenu,ne sumnjam da ce sve grupe imati motiva da dokazu svoje srpstvo.Jednostavno ne volim politiku na stadionu i nadam se da ce to biti svedeno na pristojnu meru.
- slanobarac
F. K. VOJVODINA je naša politika!vojvodina jedna jedina wrote:Kao i na dosadasanjim mecevima protiv blizanaca koji smo igrali na Karadjordju,ici cu na Sever.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Ако имаш сезонску за исток,можеш са њом да уђеш на север без проблема,а ако немаш,улазнице за север ће се продавати на дан утакмице на благајни код улаза у велику салу СПЕНС-а од стране платоа.shecky wrote:Posto sam ja glup..hehe ...njamke..elem jauvek idem na istok ..a sad cu naravno na sever pa me zanima di da kupim karte za sever?
I jel moze vec sada da se kupi ili tek pred tekmu..
jbt zvucim ko da prvi put idem na utakmicu xaxa..
Буди Новосађанин Навијај За Војводину !
Kupis tamo na blagajni kod spensa,ne znam da li znas gde je, tamo se uvek kupuju kad se igra protiv blizanaca...kad se popnes stepenicama kod platoa spensa, odmah tu...uostalom prati masushecky wrote:Posto sam ja glup..hehe ...njamke..elem jauvek idem na istok ..a sad cu naravno na sever pa me zanima di da kupim karte za sever?
I jel moze vec sada da se kupi ili tek pred tekmu..
jbt zvucim ko da prvi put idem na utakmicu xaxa..

Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
- severozapad