25. kolo: Spartak-Vojvodina 5:1

trelos gia fcv

Re: 25. kolo: Spartak-Vojvodina 5:1

Post by trelos gia fcv »

Kowalski, na šta tačno misliš kada kažeš "poslata je poruka svima" i šta tačno znači ona slika sa razbijenom kapijom koju si postavio?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
PZS

Post by PZS »

trelos gia fcv wrote:Kowalski, na šta tačno misliš kada kažeš "poslata je poruka svima" i šta tačno znači ona slika sa razbijenom kapijom koju si postavio?
Supic, ***** poceo da napusava navijace, dok ekipa nije krenula...
U sredu svi na stadion , kao da je finale kupa. Cimajte ljude da pokazemo snagu i oteramo sva ****, ali BAS SVA :shit: koja su nam voljeni klub dovela do toga da nas vi zapisavaju...
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
kowalski

Post by kowalski »

Mislim da je sledece jasno receno i upravi i igracima: prvima da se svi kupe sto pre, a drugima da ce neki pojedinci takodje morati da se sele iz Vojvodine. Za ostale ima nade. Nema ograda nikakvu nasilnicku konotaciju, to je samo odraz agonije u koju je klub upao.

Ako oni kojima su se navijaci obracali celu utakmicu nesto nisu razumeli, onda su blesavi, ili se prave blesavi.

PS: neposredan povod za rusenje ograde je vrhunski primitivizam Nemanje Supica i reakcija na dobacivanje nekog iz publike. I to ne jednom, nego se covek nastavlja nekoliko puta. Profesionalni sportista my ass. Takav ruralizam ni u najvecim vukojebinama ne postoji vise.
Image
Friend

Post by Friend »

Vuke wrote:
Friend wrote:Ma, sve je bilo za 5!
E,moja Vošo,pa u najgorim danima nismo gubili od Spartaka sa 5 - 1 (da me neko pogrešno ne shvati,svaka ćast Spartaku).
Ali nema veze važno je da sve pršti i na treninzima i u štampi.
Hoćemo još,uprava ostani,je.. .. .. dušebrižnici i crne sile ovoga foruma!
Sad sam čuo da je u toku utakmice bilo preko 100 forumaša na forumu, stav, mišljenje i borba se odvija na tribini! U sredu očekujem da se konačno svi ujedine, da napunimo stadion u pokažemo koliko nas ima i na šta smo spremni za klub u koji se svi kunemo. Uprava i igrači napolje iz Vojvodine!
Da predjemo sa reči na delo.
Nisam baš najbolje shvatio šta si hteo sa ovim mojim "qvotovanim" tekstom da kažeš,ali ako si mislio da pričaš priče meni kako je lako se boriti iza tastature onda si se debelo zajebao.Samo da ovako posle popijene određene količine "svete vodice" napomenem svima vama "zajebanima" borcima na stadionu koji verovatno stadion vidite jednom ili dva puta puta godišnje da bi vam bilo lepše da ste danas krenuli putem Subotice i tamo rekli svima u lice šta mislite,a ne preko tastaure da delite moralne lekcije drugima i glumite kako ste odjednom vi protiv uprave.Samo da vas pitam gde ste bili protiv Vaduca kada se vikalo uprava napolje?Tada smo bili dušebriznici i do skora crne sile ovoga foruma,a sada smo najedared i neki koji se skrivaju iza tastature!Većina ljudi sa ovog foruma zna ko stoji iza ovoga "nika" i nemam potrebe nikome da se pravdam,ali me strašno boli u šta se ovaj forum pretvorio zbog nekolicine vas koji ste zdušno na sve načine pokušali da odbranite veličinu delo "vrhovnog poglavice" iz brdovitih krajeva(da me neko opet pogrešno ne shvati,ljude delim na dobre i loše),jer tobože nema ko drugi,a sada ste odjednom postali veliki borci protiv uprave.Ko god bude imao šta da kaže meni lično,zna gde se nalazim svaku utakmicu kod kuće pa neka mi iznese u lice šta misli,ceniću ga više nego ovako da mi drži pridiku o moralu.
Previše je "zle" krvi uneto među nama navijačima na ovom i drugim forumima,sve u cilju da bi se razjedinili na hiljadu strana.Dosta je bilo unošenja "zle" krvi među nama,sada moramo biti jedinstveniji nego ikada jer više nismo mi kao pojedinci u pitanju nego je u opasnosti naša svetinja fudbalski klub Vojvodina sa kojom svako trenutno briše guzicu kao da je parče papira.Ako sada ne budemo svi ko jedno,a najverovatnije da nećemo( na našu žalost,a radost onih koji nam žele zlo)loše nam se piše.
severozapad

Post by severozapad »

..jer ti si meni Vošo sve :( za neke bolje dane, sad ili nikad :devil: :evil:
tulip

Post by tulip »

Ćiri-bu, ćiri-ba
igra Spale ko' Barsa...
DAJ GOL!!!
Mg

Post by Mg »

http://www.youtube.com/watch?v=1cyUJFy1 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Nedao bog nista slicno. Al PERO.. LUDILO...
:devil:
Last edited by Mg on Sun Apr 22, 2012 1:46 am, edited 1 time in total.
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ujedinjene tribine su rekle svoje, ko je danas bio mislim da mu je sve jasno.
Mene jedino plasi moguce rasulo, nadam se da do njega nece doci.

Nemanja Supic: persona non grata. Covek koji sebi 5. ili 6. put dozvoli da udje
u verbalni duel sa navijacima sopstvenog kluba vise nema sta da trazi u dresu istog.
DUB

Post by DUB »

Apropo aktuelnog kancerogenog stanja u voljenom klubu i bez zelje za bilo kakvim politickim konotacijama! :evil:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=6cp09Uhy2_U[/video]
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Image

Image
budababa

Post by budababa »

U senci lošeg rezultata i katastrofalne igre na jučerašnjoj utakmici, ipak je zabeležen jedan detalj koji može da izmami pozitivnu emociju, ukoliko se pokaže kao istinit. Ostaje pitanje da li je juče sa nama na tribini bio i dobitnik NIN-ove nagrade, Slobodan Tišma, ili neko ko samo jako liči na njega. Procenite sami.

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

Ljudi, nemam nista posebno da porucim, samo da se nadam da cete biti jedinstveni, jer jedino tako mozete izgurati ono sto zelite!
Teska vremena (ako se ovo moze tako nazvati) mogu da se iskoriste za jos jace vezivanje za klub, za ime, za kampanju u gradu, za nove navijace i gledaoce ...
Najvaznije je da se potencira na tome da je jedna stvar Vojvodina kao klub, kao institucija, a druga stvar trenutna konstelacija!
Niko nije nezamenljiv, ne bojtge se, samo je ime i institucija kluba jedinstvena, a ako odem dalje, reci cu da je to IDEJA, jer klub moz i privremeno menjati ime, ali ideja je ono sto ce dovesti sve na svoje mesto, vratiti cak i ime, ako ima ko da je cuva i nosi, a ovde IMA!

A sto se ekipe tice, bicu slobodan da kazem svoje misljenje, a vi slobodne editujte ako mu nije mesto ovde. Mislim da je posle one pljacke u kupu prosle godine trebalo komplet rasformirati ekipu, ostaviti mozda par mladih pojedinaca, jer ta ekipa vise nije mogla da se oporavi, nije mogla da predje preko nepravde koja joj je ucinjena, izgubila je nit, usla u zasicenje, navukla frustraciju ...

Sve najbolje! Pozdrav iz Uzica!
kowalski

Post by kowalski »

ovi lepo jos na 1:4 poskidali dresove, kako im je publika i rekla.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=RwRQrTx5zsE[/video]
Image
Firmin mali

Post by Firmin mali »

Italijani u epizodi "Skinite dresove" neka prebace admini ako misle da ne spada ovde,ali zanimljivo je kako to italijani rade,kad nisu zadovoljni

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... sove-video

kowalski me preduhitrio
Telep

Post by Telep »

budababa wrote:U senci lošeg rezultata i katastrofalne igre na jučerašnjoj utakmici, ipak je zabeležen jedan detalj koji može da izmami pozitivnu emociju, ukoliko se pokaže kao istinit. Ostaje pitanje da li je juče sa nama na tribini bio i dobitnik NIN-ove nagrade, Slobodan Tišma, ili neko ko samo jako liči na njega. Procenite sami.
Prilicno sam siguran da je to on :) Ako neko ne zna, osim sto je pisac, bio je i muzicar 80ih, pevac u par novosadskih bendova. Nisam imao pojma da covek prati Vosu :cheers:

off topic mislim da bi trebalo ovakve stvari da se iskoriste u nasem marketingu, da se naprave neki spotovi, izjave bilo sta...mnogo poznatih i uglednih ljudi navija za Vojvodinu.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Locked