Kup Srbije - sezona 2013/14

Locked
pedjans

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar, sreda 16h

Post by pedjans »

Iz ove utakmice je potpuno jasno da se možemo opredeliti za dva puta: ako će igrati pretežno mladi igrači (Kosović, Gaćinović i drugi), od rezultata nema ništa. Prvo poluvreme je bilo čista katastrofa i pravo je čudo da nismo gubili sa gol-dva razlike. Timovi u našoj ligi su sada puni iskusnih, snažnih i prljavih igrača i klinci po meni moraju postepeno ulaziti, mislim da Nikolić vrlo pametno radi s njima i uvodi ih u tim. Slažem se da bez obzira na sve nije u redu da posle 20-30 minuta počnu zvižduci našim omladincima, a svi kao žele da oni dobiju više prostora. Drugo poluvreme je bilo potpuno drugačije, tu se videla razlika u klasi ali smo ipak igrali sporo i krajnje stegnuto. Imamo dobre igrače, ali ko je ikad uspeo da da gol a da nije rizikovao? Kad smo uputili udarac iz daljine? Čini mi se da jednostavno treba igrati slobodnije, više šutirati i u napadu više rizikovati.
Baltazar

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar, 30. oktobar

Post by Baltazar »

Baltazar wrote:Očekujem konačno da damo bar TRI gola na jednoj utaknici! I da se Simon uigra sa saigračima.
Mislio sam...iz igre!
Vojvodina, jedna jedina!
Marcello

Post by Marcello »

Toto Riina wrote: Kako bi se ponasali da sledece godine igramo iskljucivo sa mladim igracima Gacinovicem, Kosovicem, Milinkovicem, Spremom, Ilicem, Nasticem, Ivanicem, Kordicem :?:
Ne daj Bože da spadnemo na to, da igramo u tom sastavu...Bez obzira što se većina forumaša kune u tu našu, "čuvenu" školu, ja sam već neko vreme veoma skeptičan po pitanju kvaliteta iste.

Ako njima pridošlice Alivodić, Vulićević treba da pokazuju kako se bori za grb kluba, onda dođavola i škola i sve. Oni, bre, treba da preoru teren i iskidaju meso protivniku. Jedino me Radoja podseća na tako nešto.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Bolje je pljuvati Supića, nego svoje. Da nije tog tupsona bilo, nakon onako katastrofalne igre u prvom poluvremenu, krenula bi pljuvačina po našim igračima u drugom poluvremenu.

Inače najgori fudbal ove godine. U timu ima ravno 0 igrača koji znaju da dignu loptu više od metar a niže od 15. Ili centimetar iznad zemlje ili u nebo. Jako ćemo teško do 6 bodova u sledeća dva meča.
Io odio Belgrado
shecky

Post by shecky »

Kao prvo dobro je sto smo prosli,iako smo imalu puno srece.
Kao drugo ,bez obzira sta je Supa radio govorio navijacima ,ovo danas je bio VRH PRIMITIVIZMA tkzv navijaca Vojvodine i sramota me sto sam bio deo toga, u smislu prisustva.

Iskreno ja nemam nista protiv da se ufatimo nekog grobara ili cigana i da mu .... do kraja utakmice,ali to je zato sto igra za njih i po automatizmu tako nesto zasluzuje :)

A sto se same tekme tice ,desava se nesto cudno ,a to je da cim neko krene agresivno napred ,svi ostali stoje i bleje ko telad a taj jurca sa loptom ko muva bez glave i ne moze nista da uradi jer nema skim.
X puta se to danas desilo sa Vuletom Enverom Tumbom .. i sto je najgore publika ismeva te ljude umesto da tera u 3 lepe ostale koji stoje i lade jaja!

Zaista se slazem sa onima koji su napisali da su omladinci do jaja razocarali .. Kosovic Mijat ,ravni 0 , Radoja jurca tamo vamo ali opet nista konkretno ne uradi , ali najgore mi je to sto ko god da ima iole sanse da pukne na gol sa 20+ metara ,nema boga da ce to uraditi ,a danas su mogli bar 4 suta sigurna u gol da upute Radoja i Enver.

Pazarci sasvim solidni ,tehnicki dobri ali sva sreca pa imaju retard napadace ,oni su ustvari prekopirali Slobodin stil igre u NS ,ali nije svaki dan petak ..

Publika tj brojnost .. pff.. nesto vise nego protiv Slobode ali i dalje jako slabo,atmosfera solidna tek 30tak min pre kraja.
shecky

Post by shecky »

Slazem se Minja ,ali pogledaj Vuleta npr , on decko PREORE teren na svakoj tekmi, kada su svi losi i on ispada los jer sta god da uradi ,bezvredno je jer dzaba on centrira kad nema kome i slicno..

Dakle ipak nije samo to u pitanju , NE MOZE jedan profesionalni fudbaler da bira sad mi se igra sad mrzim ceo svet ..
Ljudi poput Vulicevica su izuzetna RETKOST ,on ko da je Nemac bokte coece ..
Toliko mi je nekad krivo kad gledam kako on trci kida zeli ,a ostale zabole kita .. dodje mi da udjem u teren i da ga izrglim ,stvarno takvog profesionalca ja jos u nasem dresu nisam gledao.
Najgore mi je to sto imas bukvalno DECU u timu , a vuku se ko prababe na terenu ,ja da sam trener ,opizdio bih im takve roditeljske ,da bi i oni sami jedva cekali da ih cale tuce a ne trener!
Box

Post by Box »

Sve je meni bilo jasno kada jedan stoper (Jagos) uzima stvar u svoje ruke i krece da dribla i organizuje akcije sto nas je umalo kostalo gola. Gacinovic nije odigrao dobro pa je zamenjen , ali Kosovic je odigrao mnogo bolje od Vranjesa pa je zamenjen...Poletanovic i kada je usao nije pravio neku razliku ali zato Enver igra pa rastura.Usao covek uzeo loptu , presao 4 igraca i sutao na gol.To je bila i prva ozbiljnija sansa za nas ako se dobro secam.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Recicu samo da sam sa stadiona otisao zadovoljan... iako tekma nije bila na nivou, sto se nase igre tice.
Sve sto sam hteo da dodam je to da je osoba sa zapada koja je u 30 i nekom minutu vikala "Menjaj Gacinovica,menjaj Gacinovica" teski moron. Decko od 18 godina je odigrao isto kao i svi drugi, osim toga sto je pred kraj imao dva pogresna pasa. Bilo kako bilo, debil.
fare

Post by fare »

Moze neko da napise sastav tima koji je igrao ?
shecky

Post by shecky »

E vidis Neizlecivi ja se tu ne slazem sa tobom , to sto je on klinac to ga ne opravdava , to je ono o cemu sam malopre pisao ..moze on da ima 6 sansi pa da ne da ni jedan gol , ali da se vuce ko baba na terenu a pritom ima snage ko ti i ja zajedno je totalno amaterski..
lazarr

Post by lazarr »

fare wrote:Moze neko da napise sastav tima koji je igrao ?
4-5-1
Delač (Žakula)
Vule,Jagoš,Đurić,Leković
Radoja,Kosović (Poletanović),Tumbas,Vranješ,Gaćinović (Alivodić)
Škule

Zanimljivo je da Kaluđer i Simon nisu bili ni na klupi, dok Trajko jeste.
Simon je najveće razočarenje. Zadnje 3 utakmice odigrao je samo 2-3 revijalna minuta u zaustavnom vremenu na Karaburmi.
Last edited by lazarr on Wed Oct 30, 2013 9:46 pm, edited 1 time in total.
Boske87

Post by Boske87 »

Evo ja ću citirati samog sebe :D , sa teme Vojvodina-ofk kada je bila mini euforija, malo da se pravim pametan pošto sam ispao baba Vanga.
Nisam bio na utakmici, pogledao sam danas detaljan izveštaj na SOS-u i razočarao se. Moje neki utisak je da i dalje imamo nedopustivo veliki broj grešaka u odbrani :!: Ovaj put smo pobedili pa je Poletanović postao Mare, Žakula junak, hvale se i neki pokušaji iz daljine Tumbasevića i Lekovića. Samo na snimku se vide 2-3 žestoka ispadanja Lekovića, katastrofalna greška Đurića pre srećnog ofsajda itd, znači nama je raspali ofk stvorio 2-3 stopostotne šanse. Znam da će neko pomisliti da mračim, priča u fazonu nismo mi Barsa, nemamo dobar bilans sa ofk itd :roll: . Ta priča se već vrtela i nakon meča sa Radom kada smo svi slavili prekid sramotne tradicije. Samo nemojte biti iznenađeni ako se u sledećem kolu ponovi Sloboda na Karađorđu, da ne razglabamo tada o navijačima koji loše daju podršku, o reflektorima, ukratko o svemu i svačemu osim o realnom pogledu na igru našeg tima.
Forumaš Box mi je tada odgovorio da ne igra fudbal samo jedan tim na terenu. E pa druže u zadnje vreme izgleda da se svi naigraju fudbala protiv nas :mrgreen:. Neko je napisao da bi više volio da ispadnemo iz kupa ali da pokupimo bodove u narednim utakmicama u prvenstvu, slično i ja razmišljam. Ali eto idemo dalje, valjda će se zapitati u klubu šta se dešava sa našom igrom, valjda nešta naučimo iz ovih kilavih pobeda. Za sada nemamo ni k od koncepcije igre, sve se svodi na Envera i tu levu stranu (njemu i Vuletu svaka čast).

@Chana znam da ne misliš loše ali nemoj citirati takve komentare, mislim na deo
Chana wrote:jedan prosečan (ili ispodprosečan) Bosanac
Šta to treba da znači?
Na šta bi ličila tema kada bi karakterne i intelektualne osobine fudbalera generalizovali i ocenjivali na osnovu geografske pripadnosti. Onda ne bi bili ništa bolji od onih koji pevaju pesmu pola mađar-pola ustaša. Mađare samo na klupu jer nemaju pojma o fudbalu, Crnogorce u špic jer su lenji, Gedže u odbranu zajedno sa panjevima Bosancima, Lale u vezu jer su prefinjeni sa istančanim ukusom za kreaciju, Hrvata na gol itd...? Kad se malo bolje zamislim pa naš tim i liči na ovo :D . Šalu na stranu, valjda će biti bolje, ponavljam se kao papagaj ali ovaj tim može i mora mnogo bolje. Trenutno dobro guramo s obzirom na kvalitet naših partija.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
fare

Post by fare »

lazarr wrote:
fare wrote:Moze neko da napise sastav tima koji je igrao ?
4-5-1
Delač (Žakula)
Vule,Jagoš,Đurić,Leković
Radoja,Kosović (Poletanović),Tumbas,Vranješ,Gaćinović (Alivodić)
Škule
Hvala :D
Turija

Post by Turija »

Boske87 wrote:NP je izgubio moje poštovanje nakon petarde na romodromu. Svi dobro znamo da musavi nisu u stanju nikome da daju 5 komada bez sramnog nameštanja. Izgleda da NP samo kod kuće igra kako treba, valjda zbog straha od navijača, dok nisu gadljivi na kompromise kada igraju na strani. A kriviti samo Supića je smešno, golmani su uvek bili marionete.

Što se tiče ove tekme biće gusto, nismo mi čerga pa da nam se sklanjaju protivnici zbog višeg interesa, a i ne igramo uopšte tako dobro kako to tabela pokazuje. Ne bi me iznenadili penali.
Bravo Boske!
Hteo sam da ovo napišem i za tvoj predhodni post o našoj igri i igračima, ali nisam tada stigao.
Ja ne mislim da je je danas naše izdanje bilo gore nego protiv Slobode (gledao sam obe utakmice - nisam bio karakter do kraja, pa sam poslušao svoje emocije prema Voši, kao i poziv trenera Nikolića navijačima).
Možemo mi ovde pisati bajke i hvalospeve igračima i treneru, ali sramota je da igramo ovako slabo, bezvoljno i bezidejno, bez obzira na sve ekonomske (i druge) probleme u kojima se Klub nalazi.Sve više se uveravam da su naši igrači (i stari i mladi) klasičan JSL prosek, osim Vulićevića, Radoje i Alivodića, kao i golmana Žakule, specijaliste za penale.Što kaže Markiz:
U timu ima ravno 0 igrača koji znaju da dignu loptu više od metar a niže od 15. Ili centimetar iznad zemlje ili u nebo. Jako ćemo teško do 6 bodova u sledeća dva meča.
Bolje je pljuvati Supića, nego svoje. Da nije tog tupsona bilo, nakon onako katastrofalne igre u prvom poluvremenu, krenula bi pljuvačina po našim igračima u drugom poluvremenu.
Ne odobravam skandiranje Supiću kojeg je započeo Sever, a prihvatile obe bočne tribine, ali je istina da nije njemu upućen sav taj gnev navijača (zbog starih neraščišenih računa) sigurno bi nešto slično krenulo ka našim igračima.
Zahvaljujući Žakuli ostadosmo i ove godine u Kupu.Svaka čast našem golmanu veteranu, kod koga se vidi da poseduje visok kvalitet u tom domenu.Srećom, odlično su penale šutirali Vranješ i Škuletić, iako su bili očajni u igri, pa smo lako završili posao.Međutim, mnogo, mnogo posla ostaje u završnici jesenje sezone.
Marko je na početku sezone pričao kako je ekipa tek na nekih 40-60% mogućnosti i da će, kako vreme ide, taj procenat rasti, ali nažalost kanda je Minja u pravu.
No, treba sad stisnuti zube i završiti jesenji deo prvenstva onako kako dolikuje renomeu Voše, kao i velikom jubileju kojeg dogodine slavimo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

zukenp wrote:
prijatelj fudbala wrote:
laki wrote:U kup utakmici rezultat po meri 3:0 sa protivnikom koji je u gornjem delu tabele? Daleko da ne bih zeleo da bude i 5:0 ali gde je to po meri?!
Pazar jeste u gornjem delu tabele, ali sasvim sam siguran da po kvalitetu tu ne pripada i da je tu gde jeste zbog drugih stvari, ali ne bih o politici na forumu...

Danas svim srcem uz ekipu! Do pobede!
Hoces da kazes da pripada samom vrhu!?Jer razvoj dosadasnjeg toka prvenstva i oni bodovi za koje smo zakinuti govori jedino u tom smeru!Ne znam na osnovu cega bi ti svrstao Pazar na samo dno tabele,osim ako ne pratis uopste domacu ligu ili si gledao samo mec sa Zvezdom.U dva meca ,slobodno mogu da kazem da smo zakinuti za 5 bodova.To je cak potvrdila i sudijska organizacija koja je kaznila te sudije na po nekolko meceva i rekla da je Pazar direktno ostecen za bodove!Sa tim bodovima Pazar bi imao kao i Vojvodina ,19.
Za ono sto se desilo protiv zvezde ,najvise krivim Supica,kome je vreme po svemu sudeci proslo.
Hocemo li proci Vojvodinu?Tesko,prije svega jer smo dobili najtezeg moguceg protivnika i to u gostima.Ali jel Pazar za dno tabele?Tesko !
Prijatelju, žao mi je ako te pogađa moj stav ali mislim da je svakome jasno da je Novi Pazar tu gde jeste jer je to "viši interes" i da ćete biti prvoligaši dokle god taj "viši interes" bude aktuelan...
Jagodina je tu gde jeste zna se zbog koga, Spartak isto, vi isto... Do juče je bio i Borac i Radnički iz Obrenovca...

Razlike u igračkom kvalitetu u JSL su minimalne, bodovna razlika se ostvaruje igrankama oko terena
Locked