Super Liga - sezona 2016/17

Locked
Neizlecivi

Re: Super Liga - sezona 2016/17

Post by Neizlecivi »

Ajme fudbala na Zvezda-Radnik. Pa ja ne znam sta je ovo. Igraci Radnika ja mislim do kraja tekme u proseku ce pretrcati 2-3 km. Gol iz penala, koji nije bio sporan, ali kad budete imali sansu pogledajte kretanje igraca koji je igrao rukom i njegovo setanje i pustanje zvezdinog igraca.
Stexman

Post by Stexman »

A komentator rece da su pobedili sa pola gasa! Jebote, oni i dalje misle da su velesila u fudbalu... Kakva je to bolest to je strasno...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Neverovatno je kako ljudi igraju subotom i nedeljom,dok utorkom i cetvrtkom nisu nauceni :mrgreen:

Zaista bi me bilo sramota navijati za takvu velesilu.

Inace,Sasa Stojanovic i ovaj vikend dokazuje klasu jos jednim prelepim golom
Image
Marcello

Post by Marcello »

Stexman wrote:A komentator rece da su pobedili sa pola gasa! Jebote, oni i dalje misle da su velesila u fudbalu... Kakva je to bolest to je strasno...
Što je najgore, oni ZAISTA misle, da imaju šanse da stignu 3:0 protiv Sasuola. A, izgubiće i u BG. Jeziva dijagnoza. :ugeek:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
1892

Post by 1892 »

Ovo je da te šlog strefi kakvi se penali sviraju po našoj ligi
Come on you Reds!
Stexman

Post by Stexman »

Strasno, upravo sam video. Kriminalno. Bez lopte...
ДушанСП

Post by ДушанСП »

ФК Расуоло из године у годину прави од ове лиге све већи смехотрес.Виновник свих догађаја на утакмици је управо судија који је све закувао без потребе.
fare

Post by fare »

Paločko na vrhu liste strelaca sa 6 golova :cheers: .
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Јуу наслова :greenbutt: :rolll: :rolll: :slon: https://www.mozzartsport.com/vesti/tuza ... deo/144686" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

LSD :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ruku pod ruku s onim caletom koji snima klinca sto se dere, jer je Katai otisao...
angua

Post by angua »

Ja bih rekla da je novinar potezao votke iz pijanih lubenica.
severozapad

Post by severozapad »

Na stranu sto smo mi kivni na njega, on jeste igrac koji u Srbiji pravi razliku. Ali daleko od toga da je takav virtuoz, sto ce se napolje brzo pokazati.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

severozapad wrote:Na stranu sto smo mi kivni na njega, on jeste igrac koji u Srbiji pravi razliku. Ali daleko od toga da je takav virtuoz, sto ce se napolje brzo pokazati.
Pa ako je Srbija merilo kvaliteta, Katai je zaista odlican igrac, nazalost cim se izadje na evropsku scenu staje znanje. U ovom clanku su ga nakitili kao da je Pele, Krojf, Maradona, Mesi, Rivaldo, Ronaldinjo i oba Ronalda reinkarniran u jednom telu, a ne tipicna SLS zvezdica. Ima minimum 10-15 igraca slicnog kvaliteta ovog momenta u SLS - jeste, oni su ono najbolje u domacim fudbalskim takmicenjima i prave razliku, ali daleko od toga da je odlazak bilo kojeg od njih nenadomestiv.

Zato ja i kazem da u Srbiji nema fudbalera. Postoje pojedinci koji mozda jednog dana uz puno rada i truda mogu postati fudbaleri u pravom smislu i da naprave zavidne karijere, dok ce vecina vecito ostati neostvareni talenti i potencijali. Ovde jednostavno sredina nije zdrava za razvoj fudbalera, manjim delom i zbog ovakvih nerealnih novinarskih hvalospeva, a najvecim delom zbog totalno korumpiranog sistema rada u klubovima, ligi i Savezu. Tek kada izadju odavde mladi igraci imaju sansu da se razviju - ako su zdravi "u glavu" i voljni da rade - i da postanu fudbaleri, ili ako ne uspeju onda se zadovolje novcem od prvog ino ugovora pa se vrate u svoje selo i otvore kafanu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
limanfkv

Post by limanfkv »

Gledajte sa vedrije strane, tu idu šuške i nama od prodaje (onih famoznih nekoliko posto matičnim klubovima).

Znao sam da će biti smeće od igrača kada je na debiju u 81. minutu "utrčao" u igru sa tolikom kurcoboljom da sam se jedini drao vadi majmuna. Talenat mu nikada nije bio sporan, ali sa takvim voljnim momentima kakve ima tokom utakmica neće proći nigde.

Ipak je previše ovo slova za ovakvog idijota. Aj ligament...
0.0625
Locked