Super Liga - sezona 2016/17
- Neizlecivi
Re: Super Liga - sezona 2016/17
Ajme fudbala na Zvezda-Radnik. Pa ja ne znam sta je ovo. Igraci Radnika ja mislim do kraja tekme u proseku ce pretrcati 2-3 km. Gol iz penala, koji nije bio sporan, ali kad budete imali sansu pogledajte kretanje igraca koji je igrao rukom i njegovo setanje i pustanje zvezdinog igraca.
A komentator rece da su pobedili sa pola gasa! Jebote, oni i dalje misle da su velesila u fudbalu... Kakva je to bolest to je strasno...
Neverovatno je kako ljudi igraju subotom i nedeljom,dok utorkom i cetvrtkom nisu nauceni
Zaista bi me bilo sramota navijati za takvu velesilu.
Inace,Sasa Stojanovic i ovaj vikend dokazuje klasu jos jednim prelepim golom

Zaista bi me bilo sramota navijati za takvu velesilu.
Inace,Sasa Stojanovic i ovaj vikend dokazuje klasu jos jednim prelepim golom

Što je najgore, oni ZAISTA misle, da imaju šanse da stignu 3:0 protiv Sasuola. A, izgubiće i u BG. Jeziva dijagnoza.Stexman wrote:A komentator rece da su pobedili sa pola gasa! Jebote, oni i dalje misle da su velesila u fudbalu... Kakva je to bolest to je strasno...

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Ovo je da te šlog strefi kakvi se penali sviraju po našoj ligi
Come on you Reds!
Strasno, upravo sam video. Kriminalno. Bez lopte...
ФК Расуоло из године у годину прави од ове лиге све већи смехотрес.Виновник свих догађаја на утакмици је управо судија који је све закувао без потребе.
Paločko na vrhu liste strelaca sa 6 golova
.

Јуу наслова
https://www.mozzartsport.com/vesti/tuza ... deo/144686" onclick="window.open(this.href);return false;

- gospodinFKV
Ruku pod ruku s onim caletom koji snima klinca sto se dere, jer je Katai otisao...
Ja bih rekla da je novinar potezao votke iz pijanih lubenica.
- severozapad
Na stranu sto smo mi kivni na njega, on jeste igrac koji u Srbiji pravi razliku. Ali daleko od toga da je takav virtuoz, sto ce se napolje brzo pokazati.
Pa ako je Srbija merilo kvaliteta, Katai je zaista odlican igrac, nazalost cim se izadje na evropsku scenu staje znanje. U ovom clanku su ga nakitili kao da je Pele, Krojf, Maradona, Mesi, Rivaldo, Ronaldinjo i oba Ronalda reinkarniran u jednom telu, a ne tipicna SLS zvezdica. Ima minimum 10-15 igraca slicnog kvaliteta ovog momenta u SLS - jeste, oni su ono najbolje u domacim fudbalskim takmicenjima i prave razliku, ali daleko od toga da je odlazak bilo kojeg od njih nenadomestiv.severozapad wrote:Na stranu sto smo mi kivni na njega, on jeste igrac koji u Srbiji pravi razliku. Ali daleko od toga da je takav virtuoz, sto ce se napolje brzo pokazati.
Zato ja i kazem da u Srbiji nema fudbalera. Postoje pojedinci koji mozda jednog dana uz puno rada i truda mogu postati fudbaleri u pravom smislu i da naprave zavidne karijere, dok ce vecina vecito ostati neostvareni talenti i potencijali. Ovde jednostavno sredina nije zdrava za razvoj fudbalera, manjim delom i zbog ovakvih nerealnih novinarskih hvalospeva, a najvecim delom zbog totalno korumpiranog sistema rada u klubovima, ligi i Savezu. Tek kada izadju odavde mladi igraci imaju sansu da se razviju - ako su zdravi "u glavu" i voljni da rade - i da postanu fudbaleri, ili ako ne uspeju onda se zadovolje novcem od prvog ino ugovora pa se vrate u svoje selo i otvore kafanu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Gledajte sa vedrije strane, tu idu šuške i nama od prodaje (onih famoznih nekoliko posto matičnim klubovima).
Znao sam da će biti smeće od igrača kada je na debiju u 81. minutu "utrčao" u igru sa tolikom kurcoboljom da sam se jedini drao vadi majmuna. Talenat mu nikada nije bio sporan, ali sa takvim voljnim momentima kakve ima tokom utakmica neće proći nigde.
Ipak je previše ovo slova za ovakvog idijota. Aj ligament...
Znao sam da će biti smeće od igrača kada je na debiju u 81. minutu "utrčao" u igru sa tolikom kurcoboljom da sam se jedini drao vadi majmuna. Talenat mu nikada nije bio sporan, ali sa takvim voljnim momentima kakve ima tokom utakmica neće proći nigde.
Ipak je previše ovo slova za ovakvog idijota. Aj ligament...
0.0625