Kup Srbije 2023/2024
- Mare_Liman
Re: 1/16 finala Kupa Srbije: TRPFKNS - VOJVODINA, sreda 19h
Није ми јасно мењање Милетића једино ако је умор ил нека повреда у питању поготово јер је Малбашић ушо...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ništa mi se ovo ne sviđa...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Nista ovo ne valja. Mucenje lopte i gledalaca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Igramo protiv jedne od losijih ekipa druge lige... I najgore od svega nasi se trude.
E toliko vrede.Ocajan fudbal, ocajni igraci, borba ok.
Sve ih treba prodati/pokloniti. Omladinci su isti tako da ni ne moze ono, neka igraju mladi
E toliko vrede.Ocajan fudbal, ocajni igraci, borba ok.
Sve ih treba prodati/pokloniti. Omladinci su isti tako da ni ne moze ono, neka igraju mladi
Sutni tu loptu jebote...
Ovo je mucenje za gledati.
Ovo je mucenje za gledati.
- Deep Purple
Kakva proslava Zuke, ispolivaaaao mutante 

Ocekivano
Miletic iskoristio sansu koja mu je data,vidi se koliko je Butrakovic bio gladan lopte u zadnjih 5 minuta utakmice kada je usao.
A Zuka prskaj po mutantimaa
Miletic iskoristio sansu koja mu je data,vidi se koliko je Butrakovic bio gladan lopte u zadnjih 5 minuta utakmice kada je usao.
A Zuka prskaj po mutantimaa

- Mare_Liman
Милосављевић, каква борба, каква жеља, сваки старт одличан, трчање, колико је фалио против Чуке, најподцењенији наш играч и то убедљиво...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
- Deep Purple
Vukanović 6 mečeva, 4 postignuta gola. I ovakav van adekvatne fizičke spreme je igrač koji pravi razliku u našoj ligi. Može on biti pun pogodak.
Čim bude spreman da 90 min odigra kako treba, biće još bolji.
Na dva meča na kojim nije postigao gol igrao je samo po 11 minuta.
Ja se u Kajevica zaljubioDeep Purple wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 10:25 pm Vukanović 6 mečeva, 4 postignuta gola. I ovakav van adekvatne fizičke spreme je igrač koji pravi razliku u našoj ligi. Može on biti pun pogodak.

Zna da se nadje tamo gde treba, fizicki jak i solidno brz. Mislim da polako Vosu dozivljava i emotivno.Deep Purple wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 10:25 pm Vukanović 6 mečeva, 4 postignuta gola. I ovakav van adekvatne fizičke spreme je igrač koji pravi razliku u našoj ligi. Može on biti pun pogodak.
PS
@Deep, Voja te ,,lozi" za Kajevica

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Mislim da je posle današnje utakmice jasno da nam treba startni desni bek i da Lazarević nažalost nije kadar da u kontinuitetu pruža igre dostojne startnog beka u Vojvodini, za rezervnog igrača je okej. Šteta jer fizički ima sve predispozicije da pravi razliku sa te pozicije u našoj ligi.
@Turija ne brini znam ja ko je i šta je @Voja
P.S. Ima vremena zaljubićeš se
@Turija ne brini znam ja ko je i šta je @Voja

P.S. Ima vremena zaljubićeš se