Prelazni rok...

1892

Post by 1892 »

mile bronx wrote:Ljudi, jel taj Petkovic sigurno Misa Petkovic. Posto u danasnjem Gradjanskom Listu pise da nas je pojacao izvesni Nikola Petkovic (levi bek).
J*be lud zbunjenog....
da da i ja sam video taj tekst,tako da nemam pojma sta da mislim?!
Come on you Reds!
Dejan

Post by Dejan »

E jbg!
Cak su i novinari nezvanicno pricali da je rec o Misi Petkovicu :?

A po svemu sudeci rec je o Nikoli Petkovicu koji je rodom iz bg,ponikao je u Radovoj skoli fudbala 86 je godiste rec je o dosta brzom i snaznom levom beku,odigrao je 12 utakmica za Radnicki(P) cini mi se da nije imao zvanicnih nastupa za Rad...

Mozda i ovo nije lose,ali svakako da bih bolje bilo da je rec o njegovom prezimenjaku,koji je onda pa svemu sudeci na probi u 3-ligasu iz Grcke kao sto pise na sajtu Radnickog...

Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Dejan wrote:E jbg!
Cak su i novinari nezvanicno pricali da je rec o Misi Petkovicu :?

A po svemu sudeci rec je o Nikoli Petkovicu koji je rodom iz bg,ponikao je u Radovoj skoli fudbala 86 je godiste rec je o dosta brzom i snaznom levom beku,odigrao je 12 utakmica za Radnicki(P) cini mi se da nije imao zvanicnih nastupa za Rad..
Image
Ne znam sta da kazem, razmislite sami-Kizito, Pavlovic, Popovic?Da li malo gomilo igrace na levoj strani dok ce desna biti jako prazna posle odlazaka LAzarevica i Mandica?
Владика
Administrator

Damir Kahriman

Post by Владика »

prelaskom iskusnog Saše Todića u ukrajinsku Tavriju gotovo se poklopio dolazak Damira Kahrimana u Fudbalski klub Vojvodina. Dvadestejednogodišnji golman stigao je iz Zemuna i pokušaće da u konkurenciji Ristića i Brkića stekne poverenje trenera Dragana Vasića i šefa stručnog štaba Zorana Marića.
- Ponikao sam u Sevojnu, a potom prošao sve mlađe selekcije užičke Slobode - podsetio je dvadesetjednogodišnji čuvar mreže. - Put me je dalje vodio u Ivanjicu, a u Javoru sam se zadržao godinu dana. Pre dolaska u Vojvodinu, sezonu i po bio sam član Zemuna čiji gol sam branio u jesenjem duelu s Novosađanima kada je bilo 1:1.
Rođen je 1984. godine i sve do mlade reprezentacije uživao je poverenje selektora.
- Generacija sam Baste, Milovanovića...s kojima sam nosio plavi dres. Bilo mi je to dragoceno iskustvo. Mlad sam, vreme radi za mene, pa očekujem da u Vojvodini napredujem - naglasio je Kahriman.
Vojvodina je ostala s trojicom mladih golmana. Utisak je da će do starta Kahriman, Ristić i Brkić imati podjednaku šansu.
- Možda sam u maloj prednosti što je iza mene prvoligaška polusezona u kojoj sam bio takoreći standardan. Naravno, to ne mora ništa da znači. Zdrava konkurencija može samo da mi koristi i dodatno me motiviše - rekao je novajlija iz Zemuna.
Prvi utisci o novom klubu su pozitivni.
- Znao sam da je Vojvodina veliki klub, odmah uz rame Crvenoj zvezdi i Partizanu. Nadam se da sam izabrao pravi momenat za dolazak u Novi Sad, a više sam nego zadovoljan kako su me prihvatili novi klupski drugovi - rekao je Kahriman uoči polaska s ekipom na zimske pripreme u Medulin.
S. S.
Image
nboya
Administrator

Post by nboya »

Kakve to pare Vosa duguje Macvi?
UPRAVA NAPOLJE!!!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Definitivno se radi o Nikoli Petkovicu,koji je dosao iz Radnickog iz Pirota,kao Radov igrac.
Dejan

Post by Dejan »

NOVAJLIJE U VOJVODINI: NIKOLA PETKOVIĆ

Zapazili su ga dok je igrao za omladince Rada, a od ove zime devetnaestogodišnji Nikola Petković braniće boje Fudbalskog kluba Vojvodina. I ne samo to, pokušaće u Medulinu da se nametne šefu stručnog štaba Zoranu Mariću za mesto kraj leve aut linije.

Otkud “građevinar” u Novom Sadu, pitali smo Petkovića uoči polaska crveno-belih u Istru.
- U Vojvodinu nisam stigao direktno sa Banjice - rekao je Petković. - Tri meseca proveo sam u Radničkom iz Pirota. Igrao sam standardno i pretpostavljam da je neko iz Vojvodine pratio moje partije. Obradovao sam se kada je usledio poziv od velikog kluba. “Građevinari”, u kojima sam prošao sve selekcije, ustupili su me na dvojnu registraciju Piroćancima. Pošto se posle tromesečne pozajmice iz mog matičnog kluba niko nije setio da mi ponudi profesionalni ugovor, stigao sam sa zadovoljstvom u Vojvodinu.

Podsetili smo Petkovića da će mu konkurent po levom boku biti Džozef Kizito.
- Svestan sam da je internacionalac iz Ugande osvojio navijačka srca tokom jeseni, ali ja sam tek na početku profesionalne karijere. Zato se ne opterećujem imperativima. Moje je da radim, da učim od starijih drugova i upijam savete trenera Marića. Šansi će biti, a na meni je da svaku eventualnu iskoristim. Dobra okolnost je i ta što je Vojvodina osvojila dovoljno bodova jesenas da može u nastavku da igra mirno. Biće to lepa prilika da i mi mlađi dobijamo češće šansu, mada je novosadski klub inače poznat po tome da forsira mlade igrače. Potpisao sam ugovor na tri i po godine, tako da je vreme predamnom - napomenuo je Petković.

Na pitanje da li se bolje snalazi u defanzivnim ili ofanzivnim zadacima, Petković je odgovorio:
- Igram angažovano u oba smera. Podjednaku važnost pridajem i obavezama na svojoj ali i na suparničkoj polovini. Uostalom, moderan fudbal baš to i zahteva. Od novih saigrača poznajem Čovića s kojim sam do skora bio rival na terenu, a još od ranije privatno se znam sa Stošićem koji mi je o Vojvodini ispričao sve najlepše. Prvi utisak koji sam stekao dolaskom u Novi Sad uverio mi je da njegove priče nisu bile bez osnova - istakao je Petković.

Kada je u prošlom prvenstvu branio boje Rada u Omladinskoj ligi Srbije, Vojvodina je u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku slavila 3:2. Uprkos porazu, ime Nikole Petkovića ostalo je zabeleženo u notesima novosadskih stručnjaka. Vreme će pokazati da li je njihova procena bila pun pogodak. S. S.
Владика
Administrator

Zadnje vesti iz Rusije

Post by Владика »

Da li ce se dolaskom Petkovica i zavrsiti prica ovosezonskog prelaznog roka?
Bilo kako bilo izvestac naseg foruma iz Rusije mi je upravo javio da je Ivica Franciskovic blizu potpisa za tim Shinjik iz Jaroslava!Franc sretno!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A i mi tih izvestaca imamo na svakom cosku,jaci smo od RTSa,SOSa i Pinka zajedno.....

Inace,SOS kuka hoce da dobije licencu za rad na poklon,a koliko su puta javili rezultate Vose sa priprema???Ne zameram im sto nisi isli sa nama,ali telefon u ruke pa pitaj kako je bilo.... bruka!!!!
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Voja wrote:A i mi tih izvestaca imamo na svakom cosku,jaci smo od RTSa,SOSa i Pinka zajedno.....
!!!!
Nazalost jesmo! Mi navijaci smo obezbedili najtaciniji i najbrzi info sto se tice kluba a postoje ljudi koji dobijaju platu za to :cry: !
:)

Post by :) »

Voja wrote:Inace,SOS kuka hoce da dobije licencu za rad na poklon,a koliko su puta javili rezultate Vose sa priprema???Ne zameram im sto nisi isli sa nama,ali telefon u ruke pa pitaj kako je bilo.... bruka!!!!
Oni bi mogli da naprave konkurs za prodaju desnog i srednjeg dela ekrana, ipak i tu moze neka sms poruka da se napise a i po koji oglas
mile bronx

Post by mile bronx »

:) wrote:
Voja wrote:Inace,SOS kuka hoce da dobije licencu za rad na poklon,a koliko su puta javili rezultate Vose sa priprema???Ne zameram im sto nisi isli sa nama,ali telefon u ruke pa pitaj kako je bilo.... bruka!!!!
Oni bi mogli da naprave konkurs za prodaju desnog i srednjeg dela ekrana, ipak i tu moze neka sms poruka da se napise a i po koji oglas
.
Ili sto je kolega Go west rekao: Dole im idu rezultati, levo sms poruke, a na desnoj strani ekrana bi mogli i neki film da puste :lol:
nboya
Administrator

Post by nboya »

mile bronx wrote:Ili sto je kolega Go west rekao: Dole im idu rezultati, levo sms poruke, a na desnoj strani ekrana bi mogli i neki film da puste :lol:
Ne bi me cudilo da na desnoj strani pocnu da objavljuju citulje.
UPRAVA NAPOLJE!!!
:)

Post by :) »

tarot :lol:
Dejan

Ivica Franciskovic

Post by Dejan »

FC Shinnik Yaroslavl
Image

Klub je osnovan 1957.Usli su u njihovu premier ligu 2001 i sada se nalaze na solidnom 8 mestu npr ispred Dinama i Saturna...Klupske boje plavo crne!U svojim redovima vec imaju Hrvata,Slovenca...

Franc srecno :!:
Locked