Pravo stanje u klubu...
Milan Djuricic
Posto je bio na probi u jednom Ruskom klubu u Antaliji mislio je da je zavrsio ali se iznenada pojavila kombinacija sa rezervnim golmanom Tereka iz Groznog.Vec sam Vam pricao kakve Terek ima golmane.
Tode se vratio i pricali smo da se vrati i bude u kombinaciji za sastav.Svestan je u kakvoj se situaciji klub nalazi mislim da je za njega ovo prelomna polu-sezona.Vrlo sam zadovoljan sto se vratio!
Tode se vratio i pricali smo da se vrati i bude u kombinaciji za sastav.Svestan je u kakvoj se situaciji klub nalazi mislim da je za njega ovo prelomna polu-sezona.Vrlo sam zadovoljan sto se vratio!
Milan Djuricic
Ko zna zasto je to dobro!
skroz si u pravu,jer ako je neko to zasluzio onda je to on,a ne kao onaj cile-trazi raskid ugovora-dobije ga-pa opet ne moze da nadje klub- ko ga j...:) wrote:Moram priznati da kolko me je obradovala ova vest da me je isto toliko i rastuzila jer je Todic zaista zasluzio da ode i bar malo se obezbedi.

Come on you Reds!
Milan Djuricic
Bio sam na Saboru !
Treneru,molio bih te da prokomentarises Belicev govor i da mi odgovoris da li tebe neko pita da li ti trebaju pojedini igraci.Posto si ovde govorio da je Despotovic veliko pojacanje kako reagujes na to da ga sad vec bivsi direktori vode u Kinu i nastoje da izigraju klub i normalno pare stave u svoj dzep.Eto sad nam kazi ciji je Despotovic igrac.Sta mislis da li ce mo ostati u ligi.Pozdrav.
Milan Djuricic
Belic je govorio samo ono sto je vec rekao kad je odgovarao na forumu navijaca.To je njegov stav i Ja ga maksimalno postujem.Ako me pitas dali je istina to sto je rekao za hranu,odgovoricu ti da je istina.
Ovo sto me pitas-Dali mene neko pita ........ stvarno ne razumem pa te molim da postavis direktnije pitanje.
Sto se tice Despotovica molio bih te da nadjes taj post na kome sam rekao da je on veliko pojacanje.Despotovic je koliko Ja znam igrac Vojvodine.Njega nemoze niko da proda bez odobrenja nove uprave.
U ligi cemo sigurno ostati tj.uzecemo sigurno vise od 19 bodova.
Ovo sto me pitas-Dali mene neko pita ........ stvarno ne razumem pa te molim da postavis direktnije pitanje.
Sto se tice Despotovica molio bih te da nadjes taj post na kome sam rekao da je on veliko pojacanje.Despotovic je koliko Ja znam igrac Vojvodine.Njega nemoze niko da proda bez odobrenja nove uprave.
U ligi cemo sigurno ostati tj.uzecemo sigurno vise od 19 bodova.
Milan Djuricic
Zelim da se zahvalim Budababi koji je odrzao obecanje i poklonio mi sal !
Da li ce te nositi sal na utakmicama ka Luidji Del Neri dok je bio u Kijevo Veroni pa da budemo hit proleca kao n=oni pre par sezona:)
Nego zeleo bih da vas pitam da li je i zvanicno zavrsen prelazni rok?Ako nije da li je moguce jos koje pojacanje?
Kako su se prema vasem misljenju snasla nova pojacanja?Meni su najdrazi Kizito Maslic i Djuric da li imaju sanse da se da se nadju u prvih 11?
Izvinite ako sam malo dosadan ali interesuje me

Nego zeleo bih da vas pitam da li je i zvanicno zavrsen prelazni rok?Ako nije da li je moguce jos koje pojacanje?
Kako su se prema vasem misljenju snasla nova pojacanja?Meni su najdrazi Kizito Maslic i Djuric da li imaju sanse da se da se nadju u prvih 11?
Izvinite ako sam malo dosadan ali interesuje me

Sto se hrane tice to sam napisao jos u ponedeljak,proveri na postovima.Ja sam mislio na njegovu pricu o opstanku i kadru igraca.Rekao je da trenutno u Vosi ima 10ak igraca koji mogu igrati i da bez pojacanja tesko mozemo izboriti opstanak.Mislim da se to direktno kosi sa tvojom pricom o velikim pojacanjima iz Srema i Macve i tvojom pricom o ambicijama u prolecnom delu.Sto se Despotovica tice,nova uprava se nece ni sastati a on ce biti na putu u Kinu(najkasnije do subote).Logicno mi je da nas(posto se ovde druzimo) ti obavestis da si dao zeleno svetlo da se on proda.A posto znamo koliki nam je igracki kadar da li je logicno da se iko prodaje.Direktno pitanje je da li se ti pitas kod odlucivanja da li neko moze da se pusti iz kluba.Pozdrav.
Milan Djuricic
Prijatelju !
O igracima koji su dovedeni sam vec rekao na prethodnim topicima.Slozili smo se da ce vreme pokazati ko je u pravu.Ako od ovih 5 igraca bar troica budu igraci za Vosu to je super.Licno mislim da nam treba jos jedan vezni igrac(proveren).
Sto se tice Despotovica istina je da sam Ja dozvolio da ide na probu u Kinu.Klub nista ne gubi a moze dosta da dobije.(ako neprodje,cekacemo ga kao Todica).
Belic je rekao da nam treba bar 10 igraca zar i Ti mislis da je tako.Gurati mlade igrace nije lako ali je to jedini nacin da Vosa izadje iz finansijske krize.Ako nam treba 10 pojacanja,sta cemo raditi sa Govedaricom,Dundjerskim,Franciskovicem,Belicem,Mandicem,Todicem ?
O igracima koji su dovedeni sam vec rekao na prethodnim topicima.Slozili smo se da ce vreme pokazati ko je u pravu.Ako od ovih 5 igraca bar troica budu igraci za Vosu to je super.Licno mislim da nam treba jos jedan vezni igrac(proveren).
Sto se tice Despotovica istina je da sam Ja dozvolio da ide na probu u Kinu.Klub nista ne gubi a moze dosta da dobije.(ako neprodje,cekacemo ga kao Todica).
Belic je rekao da nam treba bar 10 igraca zar i Ti mislis da je tako.Gurati mlade igrace nije lako ali je to jedini nacin da Vosa izadje iz finansijske krize.Ako nam treba 10 pojacanja,sta cemo raditi sa Govedaricom,Dundjerskim,Franciskovicem,Belicem,Mandicem,Todicem ?
Milan Djuricic
Sal cu nositi na utakmicama dok bude hladno ali cu ga nositi na svakoj konferenciji za stampu!
Prelazni rok je zavrsen 31 Januara.Moguce je dovesti samo igrace iz inostranstva(neznam tacno do kada).Kizito je igrac koji po svojim kvalitetima mora da bude medju 11 igraca.Djuric je vrlo blizu toga.Maslicu treba malo vremena jer je imao pauzu.Milutinovic je mlad ali dosta iskusan igrac(igra standardno vec nekoliko sezona).Za Ristica je idealno sto se vratio Todic,tako da ovih 6 meseci treba samo da uci.
Dejane dali si bio na Saboru?
Prelazni rok je zavrsen 31 Januara.Moguce je dovesti samo igrace iz inostranstva(neznam tacno do kada).Kizito je igrac koji po svojim kvalitetima mora da bude medju 11 igraca.Djuric je vrlo blizu toga.Maslicu treba malo vremena jer je imao pauzu.Milutinovic je mlad ali dosta iskusan igrac(igra standardno vec nekoliko sezona).Za Ristica je idealno sto se vratio Todic,tako da ovih 6 meseci treba samo da uci.
Dejane dali si bio na Saboru?