A što se tiče pohvala Zbiljića i uprave, koliko ja vidim najviše ih hvale Zukić, Vukanović, Korać ...

Ili su botovi ili ništa ne razumeju

I to što kažeš.Red Marquis wrote: ↑Fri Jul 19, 2024 7:13 pm Ne brinem se ja, i bez titule ćemo imati ko da ih hvali.
Zaista ne volim da generalizujem fudbalere, jer medju njima ima momaka koji umeju da mucnu glavom i poseduju odredjene vrednosti koje im socioekonomske okolnosti i nedostatak formalnog obrazovanja nisu obrisali. Ipak, njih moramo posmatrati kroz prizmu njihovih okolnosti. Nisu oni botovi, vec momci koji su glavom (a Zukic i bukvalno) vec napolju. Novac koji oni zaradjuju, okruzenje u kojem provode 99% svog vremena, kao i dodir sa svetom van tog mehura, cini ih imune na probleme ljudi van loze stadiona. Ne zamlacuju se oni time ko truje drzavu, ko izvlaci novac iz budzeta, ko pere novac od proizvodnje marihuane, ko bije sopstveni narod. Ovi momci zive na relaciji Vujadin-stan-hotel-autobus-kafic i sav fidbek koji oni imaju je taj da Zbiljic isplacuje plate na vreme, imaju lepe uslove i zive u tom distopijskom mehuru, ili u Beogradu na vodi, ili u najboljim zgradama i stanovima koje NS moze da ponudi. Pa je l' skoro neko od igraca TSC-a rekao da svi zive u NSu i da dolaze u Topolu na treninge? Pojma oni nemaju kako prosecan covek u Backoj Topoli zivi. Ti ljudi se ne voze gradskim prevozom koji bukvalno gori i/ili ostaje bez tockova. Njih nece pijani SNS bolid osakatiti na pesackom prelazu. Taj novac koji se njima krade iz dzepova ne boli kao prosecnog gradjanina.
Po mojim informacijama je jošnu klubu, valjda je onaj fudbaler koji je bio na probi neko koga je on preporučio.
Korektno je da ne priča javno o poslovnim odnosima.