Već se pričalo o ovom igraču ako se ne varam i to si ga baš imenom spomenuo.Deep Purple wrote: ↑Mon Jul 29, 2024 5:54 pm
A i oko nekih stvari ja sam čuo da je nama bio ponuđen jedan fudbaler ovo leto sa kojim bi možda bili bolji i od cigana jer mislim da ni oni nemaju takvog fudbalera ali su ga zbog stvari van terena odbili i ne mislim na politiku već oko nekih stvari koje ga prate a opet ko zna da li su istinite ali klub nije želeo to ali neću ništa dodati na to niti otkrivati ko je u pitanju jer se on nama nudio pa i iz poštovanja trenutne ekipe za koju nastupa a i mediji odavde prepisuju pa da ne izlaze vesti nakon toga i prave se bombastični naslovi.
Uprava
Re: Uprava
- Deep Purple
@Karlsson
Stao mi je skroz mozak, ubeđen sam da njega nisam javno objavio ali je bilo još par interesantnih imena, podseti me u vezi koga sam pisao ako nije problem.
Nisam spavao kako treba od srede veče i puta, danas stigao sa svadbe pa sam umoran kao pas pa se može desiti da sam i pisao ranije o tome ali ne mogu nikako da se setim.
Stao mi je skroz mozak, ubeđen sam da njega nisam javno objavio ali je bilo još par interesantnih imena, podseti me u vezi koga sam pisao ako nije problem.
Nisam spavao kako treba od srede veče i puta, danas stigao sa svadbe pa sam umoran kao pas pa se može desiti da sam i pisao ranije o tome ali ne mogu nikako da se setim.
Реконструисан УО ФК Војводина
У фудбалском центру „Вујадин Бошков“ данас је одржан састанак Управног одбора ФК Војводина на челу са председником Драгољубом Збиљићем.
Једногласном одлуком чланова УО, спроведенe су најављене промене у Управном одбору ФК Војводона. Најпре, постављени су нови чланови УО, признати и успешни привредници – власник компаније „Булевар компани“ Ненад Новаковић и власник компаније „Монтоп“ Марко Босанац.
Истовремено, УО се на сарадњи захвалио досадашњем члану Бранибору Јовичићу који ће од сада обављати функције у УО ФК Индекс.
Такође, на данашњем састанку Управног одбора ФК Војводина, најављено је и повећање буџета у наредном периоду, а верификовани су и нови спонзорски уговори са компанијама „МаксБет“ и „Монтоп“, Алта банком и Банком Поштанска штедионица.
https://www.fkvojvodina.rs/rekonstruisa ... vojvodina/
У фудбалском центру „Вујадин Бошков“ данас је одржан састанак Управног одбора ФК Војводина на челу са председником Драгољубом Збиљићем.
Једногласном одлуком чланова УО, спроведенe су најављене промене у Управном одбору ФК Војводона. Најпре, постављени су нови чланови УО, признати и успешни привредници – власник компаније „Булевар компани“ Ненад Новаковић и власник компаније „Монтоп“ Марко Босанац.
Истовремено, УО се на сарадњи захвалио досадашњем члану Бранибору Јовичићу који ће од сада обављати функције у УО ФК Индекс.
Такође, на данашњем састанку Управног одбора ФК Војводина, најављено је и повећање буџета у наредном периоду, а верификовани су и нови спонзорски уговори са компанијама „МаксБет“ и „Монтоп“, Алта банком и Банком Поштанска штедионица.
https://www.fkvojvodina.rs/rekonstruisa ... vojvodina/
- Red Marquis
- Moderator
Mandaric out
Boske in
Skidam kapu
Boske in
Skidam kapu

jel su morali ovog bosketa smrada smrdljivog da ubace u upravu??
Usli ste u upravu nepozeljni ko na most onomad, a tako cete i proci nadam se
Verovatno ide neka rekonstrukcija u najavi pa da se montop namesti i obezbedi na vreme, tako mi ovo deluje, vama ?
Usli ste u upravu nepozeljni ko na most onomad, a tako cete i proci nadam se

Verovatno ide neka rekonstrukcija u najavi pa da se montop namesti i obezbedi na vreme, tako mi ovo deluje, vama ?
Ova promena u upravi mi deluje kao neki dodatni vid "kontrole" nad radom iste. Moglo bi se svašta pisati o razlozima i uzrocima ovoga ali bojim se.da bi previše zagazio u politiku pa ću se suzdržati od toga na ovom forumu, a na nekim drugima je već primerenije mesto za to.
Kako god bilo, nadam se da i pored svega pomenuti neće imati značajniju ulogu u funkcionisanju kluba. Bilo kakav ozbiljniji angažman je u najmanju ruku nepotreban, da ne upotrebim neki drugi primereniji izraz.
Kako god bilo, nadam se da i pored svega pomenuti neće imati značajniju ulogu u funkcionisanju kluba. Bilo kakav ozbiljniji angažman je u najmanju ruku nepotreban, da ne upotrebim neki drugi primereniji izraz.
- Neizlecivi
Pa dobro, ojacali smo, Boske je slaninar, a to je ono cemu tezimo
Vrlo politicki dirigovana promena u UO. Cak i da je zbog radova na stadionu, kao da nisu mogli da provuku bez ovog u upravi... Uskoro cemo zaista biti kopija crvene sekte. Identicna.

Vrlo politicki dirigovana promena u UO. Cak i da je zbog radova na stadionu, kao da nisu mogli da provuku bez ovog u upravi... Uskoro cemo zaista biti kopija crvene sekte. Identicna.
Ko je Nenad Novakovic, zna li iko? Obican vlasnik privatne firme iz NS, ili isto covek iz politike?
Prijatelji. Sa fakukteta

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Da, običan vlasnik privatne firme koja dobija sve poslove u gradu i šire isto kao i boske.
To nema veze sa politikom.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Da budem iskren, nisam imao pojma ni ko je taj Boske. Izguglao, procitao o onom poslu sa brojiloma i sve mi bilo jasno
Za ovog drugog ni Google nema neke informacije... samo vidim da je i u nasem OK.

Za ovog drugog ni Google nema neke informacije... samo vidim da je i u nasem OK.
-
Zbog čega bi po tvom mišljenju bila potreba “kontrola” iste? Loptu prebacimo na teren medjuljudskih odnosa, pa ne mora politika.Cane wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 4:41 pm Ova promena u upravi mi deluje kao neki dodatni vid "kontrole" nad radom iste. Moglo bi se svašta pisati o razlozima i uzrocima ovoga ali bojim se.da bi previše zagazio u politiku pa ću se suzdržati od toga na ovom forumu, a na nekim drugima je već primerenije mesto za to.
- Deep Purple
Pa da terza ne bi ulazio u svlačionicu i rekao “što ste se rastrčali”Savcic Luka wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 7:15 pmZbog čega bi po tvom mišljenju bila potreba “kontrola” iste? Loptu prebacimo na teren medjuljudskih odnosa, pa ne mora politika.Cane wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 4:41 pm Ova promena u upravi mi deluje kao neki dodatni vid "kontrole" nad radom iste. Moglo bi se svašta pisati o razlozima i uzrocima ovoga ali bojim se.da bi previše zagazio u politiku pa ću se suzdržati od toga na ovom forumu, a na nekim drugima je već primerenije mesto za to.