Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Uprava

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Mon Jul 29, 2024 5:54 pm
A i oko nekih stvari ja sam čuo da je nama bio ponuđen jedan fudbaler ovo leto sa kojim bi možda bili bolji i od cigana jer mislim da ni oni nemaju takvog fudbalera ali su ga zbog stvari van terena odbili i ne mislim na politiku već oko nekih stvari koje ga prate a opet ko zna da li su istinite ali klub nije želeo to ali neću ništa dodati na to niti otkrivati ko je u pitanju jer se on nama nudio pa i iz poštovanja trenutne ekipe za koju nastupa a i mediji odavde prepisuju pa da ne izlaze vesti nakon toga i prave se bombastični naslovi.
Već se pričalo o ovom igraču ako se ne varam i to si ga baš imenom spomenuo.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Karlsson

Stao mi je skroz mozak, ubeđen sam da njega nisam javno objavio ali je bilo još par interesantnih imena, podseti me u vezi koga sam pisao ako nije problem.

Nisam spavao kako treba od srede veče i puta, danas stigao sa svadbe pa sam umoran kao pas pa se može desiti da sam i pisao ranije o tome ali ne mogu nikako da se setim.
Karlsson

Post by Karlsson »

Реконструисан УО ФК Војводина
У фудбалском центру „Вујадин Бошков“ данас је одржан састанак Управног одбора ФК Војводина на челу са председником Драгољубом Збиљићем.

Једногласном одлуком чланова УО, спроведенe су најављене промене у Управном одбору ФК Војводона. Најпре, постављени су нови чланови УО, признати и успешни привредници – власник компаније „Булевар компани“ Ненад Новаковић и власник компаније „Монтоп“ Марко Босанац.

Истовремено, УО се на сарадњи захвалио досадашњем члану Бранибору Јовичићу који ће од сада обављати функције у УО ФК Индекс.

Такође, на данашњем састанку Управног одбора ФК Војводина, најављено је и повећање буџета у наредном периоду, а верификовани су и нови спонзорски уговори са компанијама „МаксБет“ и „Монтоп“, Алта банком и Банком Поштанска штедионица.

https://www.fkvojvodina.rs/rekonstruisa ... vojvodina/
fcvisart

Post by fcvisart »

Teško govnanje.
UPRAVA NAPOLJE!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Boske u upravi. Možemo li dublje potonuti?
Io odio Belgrado
newnowapv

Post by newnowapv »

Mandaric out
Boske in

Skidam kapu :lala:
Wild Srem

Post by Wild Srem »

jel su morali ovog bosketa smrada smrdljivog da ubace u upravu??
Usli ste u upravu nepozeljni ko na most onomad, a tako cete i proci nadam se :)
Verovatno ide neka rekonstrukcija u najavi pa da se montop namesti i obezbedi na vreme, tako mi ovo deluje, vama ?
Cane

Post by Cane »

Ova promena u upravi mi deluje kao neki dodatni vid "kontrole" nad radom iste. Moglo bi se svašta pisati o razlozima i uzrocima ovoga ali bojim se.da bi previše zagazio u politiku pa ću se suzdržati od toga na ovom forumu, a na nekim drugima je već primerenije mesto za to.
Kako god bilo, nadam se da i pored svega pomenuti neće imati značajniju ulogu u funkcionisanju kluba. Bilo kakav ozbiljniji angažman je u najmanju ruku nepotreban, da ne upotrebim neki drugi primereniji izraz.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Pa dobro, ojacali smo, Boske je slaninar, a to je ono cemu tezimo :mrgreen:

Vrlo politicki dirigovana promena u UO. Cak i da je zbog radova na stadionu, kao da nisu mogli da provuku bez ovog u upravi... Uskoro cemo zaista biti kopija crvene sekte. Identicna.
N13

Post by N13 »

Ko je Nenad Novakovic, zna li iko? Obican vlasnik privatne firme iz NS, ili isto covek iz politike?
ssnigd

Post by ssnigd »

N13 wrote: Tue Jul 30, 2024 6:37 pm Ko je Nenad Novakovic, zna li iko? Obican vlasnik privatne firme iz NS, ili isto covek iz politike?
Prijatelji. Sa fakukteta 8)

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
slanobarac

Post by slanobarac »

N13 wrote: Tue Jul 30, 2024 6:37 pm Ko je Nenad Novakovic, zna li iko? Obican vlasnik privatne firme iz NS, ili isto covek iz politike?
Da, običan vlasnik privatne firme koja dobija sve poslove u gradu i šire isto kao i boske.
To nema veze sa politikom. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
N13

Post by N13 »

Da budem iskren, nisam imao pojma ni ko je taj Boske. Izguglao, procitao o onom poslu sa brojiloma i sve mi bilo jasno :)
Za ovog drugog ni Google nema neke informacije... samo vidim da je i u nasem OK.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Cane wrote: Tue Jul 30, 2024 4:41 pm Ova promena u upravi mi deluje kao neki dodatni vid "kontrole" nad radom iste. Moglo bi se svašta pisati o razlozima i uzrocima ovoga ali bojim se.da bi previše zagazio u politiku pa ću se suzdržati od toga na ovom forumu, a na nekim drugima je već primerenije mesto za to.
Zbog čega bi po tvom mišljenju bila potreba “kontrola” iste? Loptu prebacimo na teren medjuljudskih odnosa, pa ne mora politika.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Savcic Luka wrote: Tue Jul 30, 2024 7:15 pm
Cane wrote: Tue Jul 30, 2024 4:41 pm Ova promena u upravi mi deluje kao neki dodatni vid "kontrole" nad radom iste. Moglo bi se svašta pisati o razlozima i uzrocima ovoga ali bojim se.da bi previše zagazio u politiku pa ću se suzdržati od toga na ovom forumu, a na nekim drugima je već primerenije mesto za to.
Zbog čega bi po tvom mišljenju bila potreba “kontrola” iste? Loptu prebacimo na teren medjuljudskih odnosa, pa ne mora politika.
Pa da terza ne bi ulazio u svlačionicu i rekao “što ste se rastrčali”
Post Reply