Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Post by ssnigd »

Djumi wrote:Despot je dobio 200 000 evra godisnje !
Po SOS-u, prve godine dobija 150K, druge 250K, a za trecu i cetvrtu po 300K. Inace Rapid je drugi i zaostaje 6 bodova za prvoplasiranim Kluzom, sto bi rekli Rankovi golovi za Ligu Sampiona.

Isto po SOS-u, 6. februara Srbija igra sa Makedonijom u gostima, a u tim su pozvani izmedju ostalih i Kahriman :roll: , Ranko :D :D i naravno Kacar :D :D :!: To me dovodi do zakljucka da bi neki igrac Vojvodine mogao biti pozvan u nacionalni tim on mora prvo da ode iz kluba kako bi mu se ukazalo jedno ovakvo postovanje. Doduse Kacar je jos tu, ali pitanje koliko dugo jos. Druga vest je ta da je Ranko pozvan umesto gospodina "pevam od srca himnu" marka pantelica(namerno mala slova), sto je izuzetno lepa i radosna vest za sve nas, a pogotovo za Ranka. Inace Djukic tek u petak objavljuje spisak igraca, a ovu vest SOS nezvanicno saznaje, tako da ipak mi sacekamo petak.

Ranku sve najbolje, pozdrav majstore :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:da je uzeto za Despota 10 hiljada od Radnika iz Bjeljine, a Despot, recimo danas, prodat za 20 hiljada, poslovni promašaj je 100%, da je prodat za 100.000 promašaj je 1000% Kada se on proda za 1.200.000- ne smem da napišem cifru u procentima, jer takvu još nigde nisam video (a može pouzdano svako sam izračunati uz pomoć digitrona) kao poslovni gubitak.
Gubitak za klub - za nekog iz kluba mozda i dobitak - na zalost svih nas sto nam je Vosa u srcu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
mihailov

Post by mihailov »

Odlicno je sto su pozvani,ne verujem da je to zbog toga sto idu iz Vose.Za Ranka je ovo dobra varijanta jer,ruku na srce,ne bi se snasao u bundesligi
Napred Voso!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Radoye wrote:
Turija wrote:da je uzeto za Despota 10 hiljada od Radnika iz Bjeljine, a Despot, recimo danas, prodat za 20 hiljada, poslovni promašaj je 100%, da je prodat za 100.000 promašaj je 1000% Kada se on proda za 1.200.000- ne smem da napišem cifru u procentima, jer takvu još nigde nisam video (a može pouzdano svako sam izračunati uz pomoć digitrona) kao poslovni gubitak.
Gubitak za klub - za nekog iz kluba mozda i dobitak - na zalost svih nas sto nam je Vosa u srcu...
Pa nije to samo skorup, bilo je tu i ulaganja.
Despotu veliki pozdrav (Legendo, znaćeš ti od koga :lol: ).
Sve najbolje u nastavku karijere 8)
Turija

Post by Turija »

PRIJATELJ wrote:Moje je misljenje da se u ovoj situaciji Kacar treba obavezno prodati iz vise razloga.Prvo:bojim se da ce u slucaju da ostane u klubu Kacar mnogo pasti u igri jer je suvise mlad da bi podneo teret novca i slave.Niko nije imun na to pa ni on.
On i ima ponuda kako cujem ali za Despota se ne otima bas neko.Turija,Kacar stvarno vredi mnogo ali moras da znas da je mnogo vazno i ko trguje u trgovini,rejting prodavca,ugled.
To su novci koje nikada u istoriji nisu usli u ovaj klub i za njih se moze napraviti odskocna daska za titulu.Pod uslovom da se ne prave nikakve mahinacije sa menadzerima,da se pametno uloze pare u pojacanja.Vec smo se opekli na Davidovu.Da bi se dobilo nesto mora se i uloziti,nemoze se ceo zivot pilicariti i iz nicega praviti nesto.Sad ce mo imati pare,za trecinu sume mozemo dovesti 3 exstra stranca i uz ove postojece sigurno napasti titulu.Ali poznavajuci menadzerske sposobnosti nasih direktora bojim se i za novce i za pojacanja.Pozdrav
Prijatelju, mislim da je vreme da se potsetimo tvog posta iz novembra, jer danas je on za Vošu vrlo bitan.Nadam se da će neko i u Klubu hteti da prihvati ili bar da se ozbiljno zamisli u vezi Tvojih mišljenja iznetih na ovom Forumu.

Iako sam bio protiv prodaje Kačara, sada, s obzirom šta se sve događalo i događa vezano za njega, smatram da OBAVEZNO treba da ODE U HERTU - I TO ODMAH.
I, onda primeni sve ovo što si do kraja napisao.
Da Gojko kojim slučajem ostane u Voši bilo bi veoma rizično po njega i Klub iz mnogo razloga. Fudbalskih i nefudbalskih.
Pozdrav

PS
Jedino te Despot prevari :wink:
Dobismo više od milion zelenih (što sam tvrdio da ćemo uvek to dobiti) za njega: leto-zima-leto svejedno, prave vrednosti ne gube na ceni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

BRZIĆEV BRZI REZ!

Trener Vojvodine već na startu skratio spisak prvotimaca
Javilo se 30, a posle skraćivanja spiska treniralo 23 igrača
Novi Sad – Na prozivku ih je došlo više od 30,

a prvi trening odradilo je svega 23. Već prvog dana zimskih priprema, trener Vojvodine Ivica Brzić napravio je radikalan rez i sveo broj kandidata za prvi tim „stare dame“ srpskog fudbala na minimalnu i, po njegovom mišljenju, pravu meru.

-Prošle godine nam se gotovo redovno dešavalo da treningu bude preko 30 igrača, pa da neki ni tu nisu mogli da dobijaju priliku da igraju na dva gola! Time da samo bude u Vojvodini niko od vas ne sme da se zadovolji, za svakog je bolje da igra, ako ne ovde, onda u nekom drugom klubu – naglasio je strateg Novosađana.

Iskusni stručnjak je najavio žestok i istrajan rad i potvrdio da Vojvodina, bez obzira na bodovni zaostatak za jesenjim šampionom Partizanom, u prolećni deo prvenstva ulazi sa šampionskim ambicijama.

-To je cilj koji je postavilo rukovodstvo kluba i koji, sigurno, neće biti lako ostvariti. Ipak, verujem da mi to možemo, ali samo ako, u odnosu na protkelu inače dobru jesen, budemo još bolje radili i, što je najvažnije, još bolje igrali – poručio je Brzić igračima Vojvodine.

Umesto odsutnog predsednika Ratka Butorovića, profesionalce „stare dame“ srpskog fudbala pozdravio je potpredsednik Mirko Dubroja, koji je naglasio da je titula jedina reč o kojoj moraju da razmišljaju svi koji su u klubu.

-Ko nije spreman da na nju juriša, bez obzira na sve teškoće i prepreke, treba to odmah da kaže – podvukao je on.

Provotimce Vojvodine pozdravili su i direktor Cvetko Riđošić i tehnički direktor Radisav Rabrenović koji im je predočio i plan priprema. Po tom planu, „lale“ će u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku raditi do 28. januara, posle čega sledi dvonedeljni boravak u Medulinu.

SPISAK

NAJTANjE U NAPADU

Prvi trening u ovoj godini u FC „Vujadin Boškov“ odradili su: Đorđe Babalj i Željko Brkić (golmani), Miroslav Milutinović, Savo Pavićević, Džozef Kizito, Igor Đurić, Miodrag Stošić, Ilija Mandić i Aleksandar Jovanović (odbrana), Gojko Kačar, Aleksandar Popović, Miodrag Pantelić, Janko Tumbasević, Mario Đurovski, Veseljko Trivunović, Dragomir Vukobratović, Vladimir Buač, Goran Smiljanić, Dušan Tadić, Danijel Aleksić i Miloš Stojčev (vezni red) i Ranko Despotović i Endrju Sepua (napad). Ovaj spisak će se menjati samo u zavisnosti od eventualnih odlazaka, pre svega Kačara i Despotovića.

IZNENAĐENjE

KIZITO NA VREME!

Valjda prvi put za dve i po pogodine koliko je član Vojvodine, na pripreme je na vreme stigao i reprezentativac Ugande Džozef Kizito. Na primedbu novinara da je zapravo to prava vest dana u novosadskom klubu, tamnoputi fudbaler čije kašnjenje je već postalo poslovično i zbog kojeg je par puta bio i suspendovan, samo se slatko nasmejao i bezbrižno odmahnuo rukom.

PREKOBROJNI

STEVANOVIĆ U BANATU?

Pošto su odbili predlog sadašnjeg kluba da odu u kulski Hajduk, dvojica letošnjih pridošlica iz apatinske Mladosti koji se nisu našli na Brzićevom spisku, Srđan Radosavljev i Ljubomir Stevanović bi, kako je juče najavljeno, mogli bi da pristupe Banatu iz Zrenjanina. Uz njih, u grad na Begeju bi mogao i golman Aleksandar Kesić, takođe bivši igrač Mladosti. On je, najpre, prihvatio predlog da, poput Milana Milutinovića i Damira Topčagića koji su to već uradili, ode u Kulu, da bi se, potom, ipak predomislio.

NOVAJLIJE

PAVIĆEVIĆ VODI KVARTET

Od fudbalera koji jesenas nisu nastupali za Vojvodinu, na prvoj prozivci pojavila su se samo četvorica. To su golman Babalj, povratnik iz Mađarske, zatim napadač Sepua, reprezentativac Ugande koji je „lalama“ pristupio pre dva meseca, ali do sada nije imao pravo da igra, desni bek Hajduka Pavićević i, najzad, štoper Jovanović. Najviše zanimanja bilo je za ovog poslednjeg, s obzirom da je reč o Srbinu rođenom u Australiji, starom svega 18 godina i vioskom čak 197 cm. On je stigao direktno iz zemlje kengura i vrlo slabo govori maternji jezik.

Đ. VUKMIROVIĆ 15.01.2008 20:52:05

GDE SU SAD KESIĆ I STEVANOVIĆ: u Zrenjaninu ili Kuli :?: Znali se?
Nije to loše da napravimo pravu saradnju sa tim klubovima.Koristiće svima (i odličnim igračima koji trenutno ne mogu na teren), a i blizanci će teže nositi bodove iz tih varoši. 8)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Anonimus

Post by Anonimus »

Od kad Ilija Mandic igra u odbrani?!? :?
STOP MAFIJI!!!
ice

Post by ice »

Mislim da se desavaju znacajne promene,nazalost ne svidjaju mi se bas sve,ali mislim da se spisak igrac morao smanjiti,pogotovo sto je na tome insistirao Brzic a ne neko iz uprave a trenerova rec u takvim situacijama se mora postovati.
Zao mi je zbog Milutinovica,ali nije igrao kod nas i bolje je tako za njega,Apatincima izgleda nije bilo sudjeno,ali mi zato nikako nije jasno zasto je pusten Topcagic?Em je mlad i perspektivan kako su iz uprave i sami pomenuli,em igra na poziciji na kojom smo bar za sada jos uvek deficitarni(Nino otisao,dosao Pavicevic a za Radovica se jos ne zna,a ovaj Jovanovic je nepoznanica).No,nadam se da ce se vratiti u nas klub i da mu karijera nece nazadovati,kao i da se u klubu nisu grdno prevarili.
Medjutim,raduje me povratak Vukobratovica i prikljucenje Sepuje u kojeg ne znam zasto dosta polazem nade.E sada dovesti i onu trojicu koja se pominju,a mogao bi i Fejsa da dodje posto sumnjam da ce se dogovoriti sa Hertom koja Hajduku malo nudi.Naravno glavno pitanje je sta ce biti sa Kacarem?Mislim da uz ova pojacanja cak i bez Fejse,ali sa Gojkom cemo biti veoma jaki iako su Ranko i Nino otisli,a bez Gojka ce vec biti malo teze i onda bi nam falilo jedno jako pojacanje.
Ranku zelim sve najbolje u daljoj karijeri,Rapid je jak klub bez obzira sta ko prica i brzo ce vec on odatle u neki jaci klub.Zelim mu da postane standardan reprezentativac.Pozdrav majstore i posteno si se oduzio klubu,ali ga i zaduzio svojim ponasanjem i odnosom prema dresu koji nosis a naravno i prema navijacima posebno.

P.S.-zna li neko sta je sa Koracem,on se u ovoj prici nigde ne spominje?
Last edited by ice on Wed Jan 16, 2008 10:25 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
shecky

Post by shecky »

Ice
Korac je mislim imao operaciju i nije u fazi treninga , dakle i dalje je nas ali...
Inace je gajim velike nade u njega ne znam sto ali imam neki feeling..!
shecky

Post by shecky »

JOJ kakav sam kreten zaboravi...
Despote HVALA ti za sve zelim ti sve najbolje u Rapidu da budes zdrav 1 strelac lige i da zavrsis u klubu o kojem si sanjao :)
pozzzzzz
Friend

Post by Friend »

Nino i Ranko, zelim vam mnogo srece u nastavku karijere i hvala vam za sve sto ste ucinili za nas i klub!
mihailov

Post by mihailov »

Despote,majstore,opusti se i golovi ce doci!!!
Napred Voso!
Djumi

Post by Djumi »

Turija wrote:Prvo da poželim Ranku puno sreće i uspeha u novom klubu :!:
da bi na kraju hteli za 10.000E da ga prodaju Radniku iz Bjeljine.
I, samo zahvaljujući tome što se jedan čovek u Voši (tu je sa nama) usprotivio, (kasnije ga je Vojvodina ,,častila otkazom,, ) Klub je INKASIRAO 1.200.000 istih E, i još prigrlio titulu prvog strelca prošlogodišnjeg Prvenstva..
Taj covek koji je sa Vama moj Turija jeste vizionar ali u danasnjem svetu se to zove BUDALA.Spremi molim te olovku pa za jedno dve godine sve te igrace saberi i videces zasto je BUDALA.
p.s. Ove godine sam prvi put dobio cestitku od VOSE za Novu godinu koja me je iskreno mnogo obradovala.Danas sam posebno srecan jer je jedan od /mojih/ igraca potpisao za veliki CELZI.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
nboya
Administrator

Post by nboya »

Ranko, sad je na redu titula najboljeg strelca Rumunije, ako se ne varam? :D
Sve najbolje!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Citam i ne verujem.Taman se resimo kahrimana,kad ono stize nam vukselja.cvetko i rabrene,je**o vas debeli vukelja,lopovi jedni!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Post Reply