Uprava
Re: Uprava
Obzirom da su nam u klubu beskičmenjaci, koji dOzvoljavaju da po nama piša ko stigne, voleo bih da nekako dopremo do trenera i igrača, pa da bar oni nedavanjem izjava Areni iskažu neku vrstu protesta.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Uvek sa tobom
Слажем се, притом да на свакој следећој утакмици скупљачи лопти стоје испред камера арене.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Jajarski ste odlozili utakmicu sa Novim Pazarom.
Jajarski ste podigli cene karata za Ajaks.
Precenili ste sebe i svoje mogucnosti.
Sada placate cenu toga.
Cela sezona staje u 90min protiv Maribora.
Jajarski ste podigli cene karata za Ajaks.
Precenili ste sebe i svoje mogucnosti.
Sada placate cenu toga.
Cela sezona staje u 90min protiv Maribora.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Red Marquis
- Moderator
"Doputovao na sever Srbije", ja još gledam šta radi u Subotici...jebem vam vam mamu svima novinarsku.
Io odio Belgrado
-
To bi već bio Beograd, a ne Subotica. U severnu pokrajinu Srbije se već može rećI, a ne da nisi lupio.Red Marquis wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 3:17 pm "Doputovao na sever Srbije", ja još gledam šta radi u Subotici...jebem vam vam mamu svima novinarsku.
U svakom sučaju odlično da je tu.
- Deep Purple
+1Red Marquis wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 3:17 pm "Doputovao na sever Srbije", ja još gledam šta radi u Subotici...jebem vam vam mamu svima novinarsku.
@Vatroljub ma 90% novinara traži ekskluzivu i objavljuje gluposti i unosi nemire, sport klub je nažalost nekada bio ozbiljan medij a sad barataju sa polu-informacijama.
Увек ме слатко насмеје кад престонички новинари избегавају реч "Војводина" за назив покрајине, тобоже, није им довољно српски... А буквално српскије не може од тога, ал' боже мој, не морамо сви имати седми разред основне.Red Marquis wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 3:17 pm "Doputovao na sever Srbije", ja još gledam šta radi u Subotici...jebem vam vam mamu svima novinarsku.
UPRAVA NAPOLJE!
MARŠ IZ KLUBA BANDO NAPREDNA!
Šta ste uradili od kada ste došli osim što ste bili puni praznih priča.
UPRAVA NAPOLJE!
MARŠ IZ KLUBA BANDO NAPREDNA!
Šta ste uradili od kada ste došli osim što ste bili puni praznih priča.
UPRAVA NAPOLJE!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Napredna bagro idite iz kluba. Dosta nam je vaših praznih priča i obećanja. Je*o vas šef i svi ostali.
sns BAGRO IDITE IZ KLUBA!
sns BAGRO IDITE IZ KLUBA!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Tri godine da se sredi stadion, tim, omladinska skola, marketing.
Tri godine da se napravi iskorak od cigana i grobara, korak ka Evropi.
Tri godine praznih prica.
Tri godine da se napravi iskorak od cigana i grobara, korak ka Evropi.
Tri godine praznih prica.
Gojko Kacar wrote:
- Grbavica.021*
Odavno je prošlo vreme za njihov odlazak, a vi penite tek sada? Kasno je to kolege forumaši.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!