Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
trelos gia fcv

Re: Transferi

Post by trelos gia fcv »

Jbt, uopšte ne mogu da se setim da li smo ovako kivni bili i kada su nam dolazili i ostali propali blizančići???
A, bilo ih je...da se ne lažemo...

Edit: Samo pitam. Nema potrebe za paljbom :mrgreen:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Akcent

Post by Akcent »

Ti si prvi golman Kordicu, Kordicuuu, Kordicuu!
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
shecky

Post by shecky »

..Uroš Janković, član Upravnog odbora kluba, zadužen za sportska pitanja.

Izvinjavam se a za sta je onda Drakula zaduzen? Za noc vestica?

Ja mislim da su u klubu trenutno svi zaduzeni za finansijka pitanja i to licne prirode.

@Turija
Slazem se ja sa tobom ali nacin na koji si to napisao ,mi se nije svideo.
Npr.. imamo klince i tu su par starijih ..recimo Vuleta ne mozemo da prodamo ili mozemo ali za smesne pare .. kad prodamo nekog klinca kazes Vuletu evo ti novi ugovor i 50% veca plata.Siguran sam da bi u tom slucaju Vuletu i ostalima starijima i ne bi bila tolika frka da odu iz drzave jer bi i tamo gde bi otisli imali slicnu platu.

Meni samo nije jasno iz kog kurca ciganima toliko para da mogu Ninkovicu toliko da daju godisnje + gde su ostali..?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Vojvodina potvrdila: Dogovorili smo se sa Kaluđerovićem

"Sigurni smo da bi u Vojvodini sjajno predvodio napad i da bi bio prvi strelac kluba."
Da li to znaci da ce Kaludjer da postigne ukupno 1 gol a svi ostali nijedan? :deal: :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Vreme je za odlazak kezmane!

cigansko smece nije dobrodoslo u ovaj klub!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
shecky

Post by shecky »

Ne mora da znaci mozda ce se i nadavati golova ..ko zna.

Ali mi i dalje nije jasno sta smo sad zapeli za pozajmice?? Pa tu nam je Lazar Veselinovic pred nosom!!!
Dalje.. prosel sezone u Sarajevu je igrao jedan gari lud ko struja .. naravno Dinamo ga odmah capio.. skauting sluzba kluba nam je takva da ja za jedan dan nadjem bolje igrace nego oni za 5 godina...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

shecky wrote:skauting sluzba kluba nam je takva da ja za jedan dan nadjem bolje igrace nego oni za 5 godina...
E, ali igraci koje oni nadju su bolji za %... :roll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
DUB

Post by DUB »

Jedva čekam četvrtak veče!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

shecky wrote:..Uroš Janković, član Upravnog odbora kluba, zadužen za sportska pitanja.

Izvinjavam se a za sta je onda Drakula zaduzen? Za noc vestica?

Ja mislim da su u klubu trenutno svi zaduzeni za finansijka pitanja i to licne prirode.

@Turija
Slazem se ja sa tobom ali nacin na koji si to napisao ,mi se nije svideo.
Npr.. imamo klince i tu su par starijih ..recimo Vuleta ne mozemo da prodamo ili mozemo ali za smesne pare .. kad prodamo nekog klinca kazes Vuletu evo ti novi ugovor i 50% veca plata.Siguran sam da bi u tom slucaju Vuletu i ostalima starijima i ne bi bila tolika frka da odu iz drzave jer bi i tamo gde bi otisli imali slicnu platu.

Meni samo nije jasno iz kog kurca ciganima toliko para da mogu Ninkovicu toliko da daju godisnje + gde su ostali..?
Па и Милијаш има плату 200 хиљада годишње,али није добио ништа,да они добијају редовне плате не би штрајковали,нема звезда динара,али вучић и екипа притискају јавна предузећа,да помогну,и онда имамо случај да тренера плаћа ауто-мото савез,тако ће и за Нинковића да сакупе део.ма само нека они гомилају играче са великим уговорима,тужило их је бар 15 бивших играча,а ни држава неће моћи довека да им плаћа играче и тренере испод жита.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Koliko je realno da je možda Nikolić taj koji želi Kaluđerovića u timu? Mislim, s obzirom na to da ga je on trenirao u Radu u toj sezoni u kojoj je bio najbolji strelac lige i koja ga je i prodala u petokraku. Neko je to već pomenuo na prethodnim stranama. Nadam se da neće biti ništa od ovog transfera, iz mnogo razloga to nam nije nikako potrebno u ovom momentu.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Смешно је што је Калуђер највише голова у каријери управо постигао против Војводине, чак пет. Дечко нема брзину, снагу и висину за класичног нападача. Обичан манекен за којег је Билбија измислио фудбал само да га пусте на позицију нападача, а не крила :!:
Није резонски доводити играче на позајмицу који својим квалитетом не могу да подигну квалитет тима. Очекујем да се коначно чује глас навијача и да се и ми за нешто питамо, овако не може :!:

http://www.zurnal.rs/2013/07/08/andrija ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Интересантни коментари и на сајту Журнала :D
Last edited by Toto Riina on Mon Jul 08, 2013 5:33 pm, edited 1 time in total.
Mackycool

Post by Mackycool »

Toto Riina wrote:Смешно је што је Калуђер највише голова у каријери управо постигао против Војводине, чак пет. Дечко нема брзину, снагу и висину за класичног нападача. Обичан манекен за којег је Билбија измислио фудбал само да га пусте на позицију нападача, а не крила :!:
Није резонски доводити играче на позајмицу који својим квалитетом не могу да подигну квалитет тима. Очекујем да се коначно чује глас навијача и да се и ми за нешто питамо, овако не може :!:
Kao što sam već napisao, SAD treba da bombardujemo mejlove ljudi u klubu. I ne misliti na način "neko drugi će to uraditi". Svi ima da šaljemo mejlove.
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
BOKI

Post by BOKI »

Pustite ljude da rade koga god da dovedu ko navijace pita bilo gde ko pita narod ?osim kada im isti trebaju nema svrhe nervirati se i za bi :deal: lo kake performanse i ko zna za cega je to dobro.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Toto Riina wrote:Интересантни коментари и на сајту Журнала :D
Ovaj je najinteresantniji, a nadam se i najistinitiji:
Provereno ne ide u vosu (info iz prve ruke)
Nikola

Post by Nikola »

Nalaze se u pocetnoj fazi pregovora sa igracem Francesco Renzetti. Prosao sve mladje zabarske selekcije, zastupa ga agencija koja i Kaludjera zastupa.
ПУШТАМ КИШУ!
Post Reply