Uprava
Re: Uprava
I zato ce on svaki put kad zvezda trazi da skine gace i naguzi se to i da uradi. Ne jer je jako dobar sa Tvorzicem nego zato sto zauzvrat dobija ovakve poslove. I zato ce u klubu uvek biti mesta za uhlebe poput lalatovica i ostalih nekompetentnih zgubidana jer u Srbiji postoji samo jedan klub (i pomalo jos jedan, bez kojeg jakog ni onaj prvi nije jak) a mi i ostala buranija smo tu samo radi privida regularnosti. I da ima gde da se namire partijski vojnici sa magistratima i doktoratima a bez zavrsene srednje skole, ako i osnovnu imaju vise od dva velika odmora. Samo nek' je naprdno!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
I zato u takvim okolnostima razvijaš svoju školu, budeš konstantan u Evropi, ubiješ ih na Karadjordju svaki put i boli te ona stvar za takve titule. To nam niko ne brani i takvu Vojvodinu bi dolazio da gleda ceo grad.
I vodiš računa da ne dovodiš igrače koji su produkt njihovog nakaradnog sistema. Ne bi dolazio samo grad da nas gleda, imali bismo simpatije cele države(ne da nam treba, ali činjenica). Zdrava priča je svuda dobro prihvaćena.Savcic Luka wrote: ↑Thu Jan 02, 2025 9:24 am I zato u takvim okolnostima razvijaš svoju školu, budeš konstantan u Evropi, ubiješ ih na Karadjordju svaki put i boli te ona stvar za takve titule. To nam niko ne brani i takvu Vojvodinu bi dolazio da gleda ceo grad.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
To kad bi ljudima na celu kluba bilo zapravo stalo do njega i njegovog (klupskog) interesa a ne da su tu samo po zadatku. Njih za klub ne vezuje emocija nego licni interes koji ostvaruju na druge nacine a angazman u klubu bez obzira na sportske rezultate im omogucava pristup gazdinoj trpezi. Njihovo je da organizuju uhleb koga treba i da kontrolisu da se ne talasa previse u klubu i oko njega. I naravno da svi na izborima glasaju kako treba i kad treba gazda da odrzi neki miting da autobusi budu puni. Ko ce se tu jos cimati i oko kluba.
U principu j**e mi se zivo za politiku i ko je na vlasti sve dok se politika ne userava u zivote obicnih ljudi (na primer, da ne bude frka kad se prolazi ispod nadstresnica, nadvoznjaka, da skole i bolnice funkcionisu, da si zasticen od bahatih nakoksanih vozaca itd). Nebitno je ko vodi drzavu i sve u njoj (pa i nas klub) bitno je kako vodi. I u ovom ovakvom rasporedu snaga i sistemu ima manevarskog prostora za bolje od ovog gde smo trenutno. A prvi korak za to bolje bi morao biti otkaz lalatovicu. Ako ga vec treba uhlebljavati neka mu nadju neku funkciju kod njegovih, ne mora da bude glavni trener. Pokazite da vam je stalo do kluba i do misljenja navijaca pa ce se i pritisak na vas smanjiti.
U principu j**e mi se zivo za politiku i ko je na vlasti sve dok se politika ne userava u zivote obicnih ljudi (na primer, da ne bude frka kad se prolazi ispod nadstresnica, nadvoznjaka, da skole i bolnice funkcionisu, da si zasticen od bahatih nakoksanih vozaca itd). Nebitno je ko vodi drzavu i sve u njoj (pa i nas klub) bitno je kako vodi. I u ovom ovakvom rasporedu snaga i sistemu ima manevarskog prostora za bolje od ovog gde smo trenutno. A prvi korak za to bolje bi morao biti otkaz lalatovicu. Ako ga vec treba uhlebljavati neka mu nadju neku funkciju kod njegovih, ne mora da bude glavni trener. Pokazite da vam je stalo do kluba i do misljenja navijaca pa ce se i pritisak na vas smanjiti.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Bukvalno vise verujem kad Kristijan Golubovic kaze da ga je neko iz pistolja promasio dok je jeo spagete i presekao mu spagetu i pramen kose.Milan wrote: ↑Tue Jan 07, 2025 11:02 am https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija-f ... 9053340868
10 km svakog jutra?![]()
![]()
![]()
-
Ja, ja, ja, moj tim, ja, ja, a da mi smo Vojvodina…
“Happy Christmas you arse,
I pray God it’s our last…”
The Pogues
The Pogues
- Grbavica.021*
ПРЕДСЕДНИК ФК "ВОЈВОДИНА" ДРАГОЉУБ ЗБИЉИЋ ЗА "ДНЕВНИК": Нападамо другу позицију и Куп Србије
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/pre ... 2025-01-07
Разговарали смо, њему је јасно да има „жути картон“ од управе.Grbavica.021* wrote: ↑Tue Jan 07, 2025 3:44 pm ПРЕДСЕДНИК ФК "ВОЈВОДИНА" ДРАГОЉУБ ЗБИЉИЋ ЗА "ДНЕВНИК": Нападамо другу позицију и Куп Србије
![]()
![]()
Da ne psujem danas.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ja ću da ti pevam Kristi Mekkol deo, samo reci kad i gdeSavcic Luka wrote: ↑Tue Jan 07, 2025 2:35 pm Ja, ja, ja, moj tim, ja, ja, a da mi smo Vojvodina…
The Pogues

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- slanobarac
Jesu li svi napredni tako debilni ili to videli od šefa pa ga oponašaju?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sramotna odluka kluba za Lalatovica. SRAMOTNAGrbavica.021* wrote: ↑Tue Jan 07, 2025 3:44 pm ПРЕДСЕДНИК ФК "ВОЈВОДИНА" ДРАГОЉУБ ЗБИЉИЋ ЗА "ДНЕВНИК": Нападамо другу позицију и Куп Србије
![]()
![]()

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
+ MILION!
Crveni za upravu, al' to ima težinu kao i ovaj Lalatovićev žuti...
Crveni za upravu, al' to ima težinu kao i ovaj Lalatovićev žuti...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nije rečeno koliko puta može da se prekrši taj moralni kodeks?Свако понашање које није у складу са моралним кодексом ФК Војводина удаљиће га из колектива.
Ljigavo, odvratno, bezobrazno.
Đuture ćete sa trenerom tamo gde vam je svima i mesto. Uprava napolje!
Đuture ćete sa trenerom tamo gde vam je svima i mesto. Uprava napolje!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine