Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Мислим да сад треба добро размислити и да је велико питање да ли треба играти више поштено и са "истих 11" јер ће говна наместити контра удар и дати нам неке бодове можда незаслужено, а такве их нећемо. И мислим да ако се буде ћутало до краја, после неће имати ефекта, појешће вук магарца и неће се више ни причати, МОРА СЕ САДА ДЕЛОВАТИ АКЦИЈОМ опет у договору клуба и навијача.
Стварно једва чекам казне да видимо. Пустити пионире да играју и да урла за њих цео стадион ако је могуће. Доста је било да буде то часно, а да нас јебу, јер су то говна, немају они образа, не боли њих ништа. Не смемо сад сами од себе да се смиримо - то је најлакше !!!

А ово што је написао сланобарац ми звучи још и најбоље :D
slanobarac wrote:Evo sad mi pade na um jedna ideja koja bi mislim imala veliki značaj za naš fudbal.Nebi trebali da dovodimo svoj klub u nezavidnu situaciju prekidom nekog meča (mislim na navijače) već da napravimo hepening na utakmicama koje slede. Naprimer, Spartaka I Indjiju da pustimo jer to su “naši” msm vojvođanski klubovi ali naprimer da od Indjije izgubimo 15-2, od Spartaka 18-6 a da u Smederevu jer to je partizan2 igramo kao da nam odlučuje o tituli. Sa crvenima ćemo videti kako se oni budu ponašali u ovom slučaju od juče pa ćemo se tako I ponašati. Mogli bi sa njima 22-22.(Abu 15 kom. Kaluđerović 12…..)Šta ćeš više , u ovoj tole ligi puno golova , nema crvenih kartona, nema penala….milina. I ko nam šta može.Pun stadion, slobodan ulaz,dovedeš dečurliju,svastiku kumu I komšiluk ima Bog da nas vidi.E sad žurim na polufinale u17 idemo svi na zapad pa pokažemo fss mafiji šta mislimo o onoj krađi od juče.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
kowalski

Post by kowalski »

Ove ideje o Harlem Globetrotters tekmama i zajebanciji su skroz dobre :)
Image
ristoo7

Post by ristoo7 »

А да гађамо толета столицама? :D
Јаче поруке не би било. У сваком случају се треба добро организовати, а и искористити ситуацију када су сви згрожени због намештања у финалу, брзо ће то људи заборавити. Са звездом не треба намештати, они су само тренутно слабији близанац који би се исто тако понашао да може, треба их одвалити и још једном полсати поруку ко је најјачи ове сезоне, а са осталим утакмицама се треба спрдати као што се и они спрдају са нашом лигом.
ice

Post by ice »

Par stvari bih istakao.

1.Ne treba praviti prekide utakmica nikako, ne ide nam u korist
2.Ali zašto ne bi smo istupili iz lige, ja uopšte ne znam zašto mi moramo da igramo lopovsku beogradsku ligu, verujte da će vremenom i drugi slediti naš primer, a ovi će nas moliti da se vratimo jer bez nas ova liga je ništavna totalno, mi joj dajemo najveći legitimitet?
3.Svakako se treba pojaviti na toj finalnoj utakmici evropskog prvenstva, doći dosta ranije da se zauzmu mesta ispred padobranaca i sve po spisku onda toletu na očigled Platinija
4.Treba biti uz klub kako god se situacija dalje odvijala, mora nas biti na stadionu više nego ikada, da se uplaše koliko nas ima i kako grmimo sa svih tribina!
5.Ovo je i najvažnije, sprovesti akciju protiv gebelsovskih beogradskih medija koji su nam juče duboko zavukli sa leđa, plasirali su u javnost neverovatnu laž o kašnjenju početka finala i mi preko toga ne smemo da pređemo, a neka svi znaju da je jedina odgovornost bila na policiji.Pa gde to ima da neće da te puste na stadion da mirno bodriš svoj klub uz ulaznicu koju poseduješ?Samo u Srbiji izgleda.
6.Pokrenuti akciju vezano za novu temu koju sam otvorio
7.Vršiti pritisak na naše lokalne i pokrajinske vlasti (koje god bile) da se konačno svrstaju na stranu pravde, pokazati im koliko nas ima i da im je u interesu da su na našoj strani.Srećom, ovo je već pokrenuto.
Last edited by ice on Thu May 12, 2011 8:01 pm, edited 4 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Ne treba nikog da gadjamo ali mislim da bi idealno bilo kad bi stali svi ispred loze i okrenuti ka njemu poceli da se deremo celu utakmicu !
ice

Post by ice »

kuzma liman wrote:Ne treba nikog da gadjamo ali mislim da bi idealno bilo kad bi stali svi ispred loze i okrenuti ka njemu poceli da se deremo celu utakmicu !
I nikako ne treba zaboraviti da će biti gužva i da ranije treba doći.
slanobarac

Post by slanobarac »

Izvini Turija ali meni se ne sviđa tvoje razmišljanje u nekim delovima.Što da čekamo kraj prvenstva da vidimo šta nam je činiti?Sad kao mi lale smo se nešto najedili i oni su to videli pa će se potresti(cvrc).Jesi li pročitao njihovo "priopćenje za javnost"? Zapamti kad se završi prvenstvo većina misli na godišnje odmore, pecanje........Gvožđe se kuje dok je vruće!Inače i sam sam koji post gore rekao da su upadi navijača kontraproduktivni. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Krle

Post by Krle »

Ceo dan čitam reakcije i ne mogu i dalje da se načudim koje su to moralne nakaze: i klub i igrači i većina navijača. Ludilo glave.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

slanobarac wrote:Izvini Turija ali meni se ne sviđa tvoje razmišljanje u nekim delovima.Što da čekamo kraj prvenstva da vidimo šta nam je činiti?Sad kao mi lale smo se nešto najedili i oni su to videli pa će se potresti(cvrc).Jesi li pročitao njihovo "priopćenje za javnost"? Zapamti kad se završi prvenstvo većina misli na godišnje odmore, pecanje........Gvožđe se kuje dok je vruće!Inače i sam sam koji post gore rekao da su upadi navijača kontraproduktivni. :cheers:
Upravo to.

Blizancima upravo zato i prolaze sve kradje. Osteceni klub tipa Spartaka se kao nekim bla bla saopstenjem dva dana zali i vec u sledecem kolu svi relevantni faktori u nasem fudbalu se ponasaju kao da se nista nije dogodilo.

Rekao sam nakon kradje grobara u Suboticu, ponovicu i sada

Jedino nas klub ima kapacitet da zapocne kontinuiranu borbu protiv blizanaca, borbu za buducnost srpskog fudbala.

Misljenja sam da klub ne treba da ceka odluku lopovske komisije fss, mi smo trebali vec danas da preduzmemo konkretne korake. Bojim se najgoreg scenarija, lopovska komisija nam odredi blagu sankciju, klub se 2 nedelje buni i posle sve po starom.

Akcije mora biti vec za vikend.
Last edited by Lala sa zapada on Thu May 12, 2011 8:25 pm, edited 1 time in total.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
slanobarac

Post by slanobarac »

Krle wrote:Ceo dan čitam reakcije i ne mogu i dalje da se načudim koje su to moralne nakaze: i klub i igrači i većina navijača. Ludilo glave.
TO JE KAO ONO O ŠVALERACIJI. UVEK MUŽ POSLEDNJI SAZNA DA SU MU IZRASLI ROGOVI PA ĆE TAKO BITI I SA GROBARIMA.SAD PLJUJU I PO DIVCU.STRAŠNO.
Krle

Post by Krle »

E, a zašto bi uopšte i igrali ovu smejuriju od lige do kraja?
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
kowalski

Post by kowalski »

Po meni jedan od najboljih simbola svega sto se sinoc desilo je njihovo slavlje na stadionu, sami sa sobom, na polupraznom stadionu sa zam r***** vojom nedeljkovicem. To je siguran putokaz u kom ce pravcu sami sebe odvesti ovakvim skrnavljenjem. Njihov big brother sou uskoro vise nikoga nece zanimati. Sto cesto kaze prijatelj kafebagdad, oni ce se u tom svom ludilu sami urusiti. Ovim potezom su vec krenuli tim putem.

Zao mi je mnogih klinaca koje sam gledao sinoc dok smo preticali Firmine autobuse, delovali su zgazeno i porazeno, a nema razloga za to. Moraju biti svesni da je ovo ogromna pobeda, samo jedna od mnogih koje cemo tek ostvariti, i mnogo veca od one u kojoj bi na kraju utakmice samo podigli trofej sa malo konfeta.
Image
ice

Post by ice »

Eh da ljudi, sa velikim zadovoljstvom sam se popišao na onaj smrdljivi stadion, a osim mene su to još mnogi uradili, kakav crni WC. :lol: :lol: :lol:
slanobarac

Post by slanobarac »

Ono sinoć nas nije ubilo, a to što nas ne ubije samo nas jača. Nemojmo klonuti već ajde nešto originalno,nekažnjivo a jako.
lazarr

Post by lazarr »

Vidim po kojekakvim saopstenjima iz FSS da nas ceka drakonska kazna.
Samo imaju problem da nadju krivca. Da kazne ceo klub ne mogu i ne smeju pa bi sad da nadju nekog pojedinca i dobro ga odvale od kazne. Prvo je bio optuzen Bata, pa Panta, pa Rabren, a posto svi ovi nasi kazu da nisu naredili povlacenje sa terena, nasli su se u rebusu. Sad im je najveci krivac Lazetic kao kolovodja za izlazak i imam osecaj da ce ga proglasiti krivim i opasno kazniti.
Problem je u tome sto ni on nije kriv za izlazak. Kriva je ISTOCNA tribina sa jucerasnje utakmice. Krivi smo mi koji smo ostavili srce za nasu Vosu kao nikad do sad.
Pa nek nas navijace kazne.......
Ako smeju!!!!
Locked