Стварно једва чекам казне да видимо. Пустити пионире да играју и да урла за њих цео стадион ако је могуће. Доста је било да буде то часно, а да нас јебу, јер су то говна, немају они образа, не боли њих ништа. Не смемо сад сами од себе да се смиримо - то је најлакше !!!
А ово што је написао сланобарац ми звучи још и најбоље

slanobarac wrote:Evo sad mi pade na um jedna ideja koja bi mislim imala veliki značaj za naš fudbal.Nebi trebali da dovodimo svoj klub u nezavidnu situaciju prekidom nekog meča (mislim na navijače) već da napravimo hepening na utakmicama koje slede. Naprimer, Spartaka I Indjiju da pustimo jer to su “naši” msm vojvođanski klubovi ali naprimer da od Indjije izgubimo 15-2, od Spartaka 18-6 a da u Smederevu jer to je partizan2 igramo kao da nam odlučuje o tituli. Sa crvenima ćemo videti kako se oni budu ponašali u ovom slučaju od juče pa ćemo se tako I ponašati. Mogli bi sa njima 22-22.(Abu 15 kom. Kaluđerović 12…..)Šta ćeš više , u ovoj tole ligi puno golova , nema crvenih kartona, nema penala….milina. I ko nam šta može.Pun stadion, slobodan ulaz,dovedeš dečurliju,svastiku kumu I komšiluk ima Bog da nas vidi.E sad žurim na polufinale u17 idemo svi na zapad pa pokažemo fss mafiji šta mislimo o onoj krađi od juče.