Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
naseljekolumbija

Re: Uprava

Post by naseljekolumbija »

Данашња посета им је најгласнија порука
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Vec 20 godina su nam kriminalci na celu kluba, nije to pocelo 2022 sa ovim ugursuzom. Jos onda je zacrtana putanja kluba koja je neminovno dovela do ovoga. Jer kad prodas veru za veceru i kad se potpuno izgubi i obesmisli identitet kluba to samo ovako moze da izgleda i nikako drugacije. Sto je najcrnje mnogi medju nama za zlatno doba kuba smatraju period kad nas je preuzeo prvi u nizu kriminalaca, izvesni lik sa istancanim estetskim osecajem za modu poreklom iz Crne Gore.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
VošaNS

Post by VošaNS »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aji/505623
I još jedan sjajan tekst baš kao i onaj juče, u metu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Ovaj put je i malo promašivaoa, a za ispod navedeno se nadam da će se ostvariti - da više niko ne pominje u afirmativnom kontekstu ovog amatera od trenera.

Možda nije instant zabolela kao ona koju je Aleksa Vukanović pogodio na „Johan Krojf Areni“, ali će svakako imati dugoročnije posledice – ukoliko zbog jednog lošeg mandata, zauvek dođe do zahlađenja odnosa između Nenada Lalatovića i Vojvodine, odnosno njenih navijača. Njegovo ime bi ipak trebalo uvek da nosi neku težinu u novosadskim fudbalskim kuloarima, ali još koji „promašaj“ i sa njegove strane, može da izbriše sve rekorde i sve što je dobro učinio u prethodna dva mandata. I umesto da se za Nenada Lalatovića vezuje istorijski trofej Kupa Srbije sa Starom damom, Vojvodinaši će se sećati košmarne sezone u kojoj je njihov klub ostao bez Evrope.

A upravi (Zbiljiću ili ko već rukovodi našim klubom?) bih postavio pitanje šta je tačno strategija i koji je pravac koji zauzimaju u ovom trenutku? Ne sklanjaju trenera (kog nisu smeli ni da dovode!) dok ne vide da li će obezbediti Evropu? Ako ne obezbedi, onda smo izgubili još dragocenih meseci koje bi neki naredni imao sa ekipom i šta smo time postigli? Ako obezbedi, onda planiramo da zadržimo narkomana na klupi i šta tačno očekujemo da se promeni i kojom magijom će se desiti da mi počenemo da igramo fudbal pod njegovom nestručnom palicom?

Ja iskreno ne vidim logiku ovakvog rukovođenja klubom iole dobronamerne osobe. Ako je cilj da nas potpuno sjebu i demorališu, onda su na pravom putu. Ili jednostavno nemaju pojma šta rade...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rakovac

Post by Rakovac »

Riba uvek smrdi od glave. Mi ovde kod nas imamo priču da sada ne fali para već znanja(sposobnosti). U poslednjih par godina smo postali po pitanju finansiranja od države treći klub odmah iza zvezde i partizana(što je naravno sve u startu pogrešno jer država ne bi trebala nikog da finansira). Ali džaba ti prihodi kada klub vode neznalice, drugog objašnjenja nema za ove rezultate.
Evo opet da se uporedimo sa klubom iz susedne nam države(NK Rijeka) tu sam u toku kako stoje stvari pošto idem tamo na more i imam tamo lokalnu ekipu koja naravno navija za Rijeku i odvedu me na poneku utakmicu a i ja njih na našu kada dođu ovde. I dosta pričamo o njima i nama i poredimo klubove. Oni su u Hrvatskoj u totalno podređenom položaju u odnosu na Hajduk i Dinamo kada su državne pare u pitanju(najnoviji primer je da država plaća nov stadion Dinamu). Ali imaju za vlasnika sposobnog čoveka koji je okupio stručnu ekipu i uspevaju već godinama da sa mnogo manje para rezultatski pariraju u potpunosti Hajduku a bogami i Dinamu, igrali su tri puta grupnu fazu Evrope, bili prvaci, bili drugi evo i sada vode na tabeli... A pre mesec dana su od prodaje tri igrača zaradili deset miliona evra i opet se tuku za prvo mesto !
Nešto slično koliko pratim je i u Italiji sa Atalantom koja je sa mnogo manje para od konkurencije uvek u vrhu kalča.
Zaklučak još jednom, džaba nam pare kada klub vode neznalice.
Turija

Post by Turija »

FUDBALSAZNAJEMO Jovanović napustio Vojvodinu!

https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-jo ... nu-580689/

Da li je najkrivlji u celom sportskom sektoru i da li ostavka nesto bitno menja, neka kazu neki koji od mene bolje poznaju situaciju u klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
djoks

Post by djoks »

Сад још да се отерају груја, тањга и лалат
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Obična farsa, u šta da se kladimo da će biti u loži protiv Spartaka regularno, ako se pobedi Niš. E ako se ne pobedi, to je druga stvar :D
Duplof

Post by Duplof »

Niko se ne sme zadovoljiti ovom ostavkom, ceo sistem treba da se promeni!!!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Duplof wrote: Sun Feb 23, 2025 4:53 pm Niko se ne sme zadovoljiti ovom ostavkom, ceo sistem treba da se promeni!!!
!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
meshtan

Post by meshtan »

Doveli ga kumovi Krasic i Lane jer su imali ogroman uticaj na Zbiljica. Razneli omladinsku skolu sa grujom u talu. Dovlacili krs od igraca i talili se menadzerma, srozali ugled kluba do te mere da nema vise zglavnog navijaca na stadionu... valjda ce ih neko, nekad pohapsiti i potovariti ko pilice u kaveze... komplet sve u upravi.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Duplof wrote: Sun Feb 23, 2025 4:53 pm Niko se ne sme zadovoljiti ovom ostavkom, ceo sistem treba da se promeni!!!
+1
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ista taktika kao i veliki vodja, kad nezadovoljstvo prokljuca i pocne da pritiska onaj sa najslabijim ledjima mora da da ostavku (brzo ce ga opet uhlebiti u klubu, bez brige). Ali zajebali su se jer nema mira dok svi zahtevi ne budu ispunjeni.

Samo pumpaj!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
The Firm 1989

Post by The Firm 1989 »

Види се да ћелави добро слуша, ради по систему великог шефа, 'ајде мало да мажемо очи са оставкама. Пумпај, пумпај !
Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
slanobarac

Post by slanobarac »

The Firm 1989 wrote: Sun Feb 23, 2025 5:16 pm Види се да ћелави добро слуша, ради по систему великог шефа, 'ајде мало да мажемо очи са оставкама. Пумпај, пумпај !
A hoćete li i vi nešto kod vas da prepumpavate? Vama treba kompresor.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply