VOJVODINA: Trener po ukusu navijača
10. mart 2010. 13:58 > 14:15
Milan Đuričić se vraća u svoju Vojvodinu. Biće treći trener "lala" ove sezone, a navijači su sada prezadovoljni.
Nije se mnogo čekalo na imenovanje novog, trećeg trenera u ovoj sezoni koji će voditi fudbalere Vojvodine.
Tek što je Branko Babić napustio klupske prostorije, uprava je odlučila da prvi tim poveri u ruke čoveka koji je dobio apsolutnu podršku navijača (bar na forumima). Prema nezvaničnim informacijama, Milan Đuričić-"Đumi" novi je trener Vojvodine u ovoj sezoni, treći posle Dragoslava Stepanovića i Branka Babića.
On je već bio trener Vojvodine u prošlosti. Na klupi novosadske "Stare dame" sedeo je osam meseci pre pet godina.
Svojevremeno je izjavio da mu je omiljeni sistem igre 4-3-3, jer taj raspored "omogućava racionalno korišćenje prostora", a za posledicu uvek ima efikasnost.
Đuričić je u karijeri je trenirao mnoge timove, a prošle sezone bio je u Inđiji, vojvođanskom prvoligašu, gde ga je smenio Moma Raičević.
(MONDO - foto: fk.vojvodina.com)
Trener(i) FK Vojvodina
- kafe bagdad
Ovo je moj post u januaru.ssnigd wrote:Dacu neko moje misljenje o treneru i sadasnjem i mislim buducem, pa kome se svidi svidi.
Sosa Babic ima ugovor do kraja sezone sa Vosom ako se ne varam i posto oseca da nece biti trener i dalje(mozda mu je i receno vec), on uopste ne zeli da ucestvuje u selektiranju igraca. A i zasto bi. Ionako nece voditi klub u narednoj sezoni, a verovatno ce dobiti otkaz i u toku ove. Zahtevao je da se malo poboljsa ozbiljnost na treninzima, da se podigne nivo profesionalizma(bar su nam otkrili sami, bez ikakvog pritiska kako se radilo do sada) i to mu je dosta, cisto da ako se vec vodi kao trener, da bar nesto bude njegovo.
Sa druge strane, deluje mi da Djumi zna da ce biti trener od leta, a mozda i u toku ove sezone, pa sa Batom saradjuje oko pojacanja. Napisao sam da mi ovako sve deluje, dakle moja pretpostavka. A Djumi moze da je potvrdi ili opovrgne. Iz ovih razloga i ne zeli da napadne Batu(u smislu da ga iskritikuje) oko trenutnog stanja u klubu i vodjenja istog, vec postavlja sliku kako moze biti i gore. Bata ce zarad mira u kuci dovesti Djumija na mesto trenera, jer zna da ga vecina navijaca zeli jer bi na taj nacin kupio sebi dodatno vreme. A u sustini nista se nece promeniti.
Ne ocekujte revoluciju u Vojvodini.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- One and only
U potpunosti se slazem sa @ssnigd. Zaista ne ocekujem da ce se ista promeniti dok god u upravi sede ovi klovnovi. Videcemo da li je Djumi zaista dobio odresene ruke vec protiv Cukarickog, kada budemo saznali ko ce zapoceti tekmu.
Djumiju zelim sve najbolje i nadam se da nece biti jos jedna marioneta u nizu ovih klovnova iz uprave, ali znam da je to gotovo nemoguce.
SRECNO DJUMI!
Djumiju zelim sve najbolje i nadam se da nece biti jos jedna marioneta u nizu ovih klovnova iz uprave, ali znam da je to gotovo nemoguce.
SRECNO DJUMI!
United of Vojvodina
- Uvek sa tobom
- Red Marquis
- Moderator
Uff...
Bravo Bato, džoker iz rukava. Ali ovo mu je poslednji...
Od 2004, Rajevac sa svojih tačno 13 meseci na mestu trenera je rekorder. Đumiju želim barem duplo toliko...ako ostane toliko,siguran sam da će stvari krenuti na bolje. Nadao sam se njegovom dolasku na kraju sezone, u timu koji bi prodao Mrđu, Maria i Duću i stoga imao i prostora za malo odrešenije ruke...ali šta ćeš...
Od 2004, Rajevac sa svojih tačno 13 meseci na mestu trenera je rekorder. Đumiju želim barem duplo toliko...ako ostane toliko,siguran sam da će stvari krenuti na bolje. Nadao sam se njegovom dolasku na kraju sezone, u timu koji bi prodao Mrđu, Maria i Duću i stoga imao i prostora za malo odrešenije ruke...ali šta ćeš...
Io odio Belgrado
Ovo sam i ja hteo da isceprkam ali sam pretpostavio da ces se ti vec toga setiti..ssnigd wrote:Ovo je moj post u januaru.ssnigd wrote:Dacu neko moje misljenje o treneru i sadasnjem i mislim buducem, pa kome se svidi svidi.
Sosa Babic ima ugovor do kraja sezone sa Vosom ako se ne varam i posto oseca da nece biti trener i dalje(mozda mu je i receno vec), on uopste ne zeli da ucestvuje u selektiranju igraca. A i zasto bi. Ionako nece voditi klub u narednoj sezoni, a verovatno ce dobiti otkaz i u toku ove. Zahtevao je da se malo poboljsa ozbiljnost na treninzima, da se podigne nivo profesionalizma(bar su nam otkrili sami, bez ikakvog pritiska kako se radilo do sada) i to mu je dosta, cisto da ako se vec vodi kao trener, da bar nesto bude njegovo.
Sa druge strane, deluje mi da Djumi zna da ce biti trener od leta, a mozda i u toku ove sezone, pa sa Batom saradjuje oko pojacanja. Napisao sam da mi ovako sve deluje, dakle moja pretpostavka. A Djumi moze da je potvrdi ili opovrgne. Iz ovih razloga i ne zeli da napadne Batu(u smislu da ga iskritikuje) oko trenutnog stanja u klubu i vodjenja istog, vec postavlja sliku kako moze biti i gore. Bata ce zarad mira u kuci dovesti Djumija na mesto trenera, jer zna da ga vecina navijaca zeli jer bi na taj nacin kupio sebi dodatno vreme. A u sustini nista se nece promeniti.
Ne ocekujte revoluciju u Vojvodini.
Vidovito nema sta..jedino se nadam da se ovaj poslednji deo scenaria nece ostvariti..
- Lala sa zapada
I ja sam se nadao dolasku gospodina Djumija na leto, ali se nadam da makar mi, navijaci, necemo progutati eventualnu smenu ( pu pu, daleko bilo)Red Marquis wrote:Uff...
gospodina Djumija na kraju takmicarske sezone.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
- servalsorim