Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Post by Dejan »

VOJVODINA: Trener po ukusu navijača

10. mart 2010. 13:58 > 14:15
Milan Đuričić se vraća u svoju Vojvodinu. Biće treći trener "lala" ove sezone, a navijači su sada prezadovoljni.

Nije se mnogo čekalo na imenovanje novog, trećeg trenera u ovoj sezoni koji će voditi fudbalere Vojvodine.

Tek što je Branko Babić napustio klupske prostorije, uprava je odlučila da prvi tim poveri u ruke čoveka koji je dobio apsolutnu podršku navijača (bar na forumima). Prema nezvaničnim informacijama, Milan Đuričić-"Đumi" novi je trener Vojvodine u ovoj sezoni, treći posle Dragoslava Stepanovića i Branka Babića.

On je već bio trener Vojvodine u prošlosti. Na klupi novosadske "Stare dame" sedeo je osam meseci pre pet godina.

Svojevremeno je izjavio da mu je omiljeni sistem igre 4-3-3, jer taj raspored "omogućava racionalno korišćenje prostora", a za posledicu uvek ima efikasnost.

Đuričić je u karijeri je trenirao mnoge timove, a prošle sezone bio je u Inđiji, vojvođanskom prvoligašu, gde ga je smenio Moma Raičević.

(MONDO - foto: fk.vojvodina.com)
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Kako sam juce procitao u stampi da imaju puno poverenje u B. Babica i da promena nece biti tako sam znao da ce ga smeniti :lol:

Djumi, sve najbolje u nastavku prvenstva i da konacno zaigramo kako treba.
Friend

Post by Friend »

Čestitam Milanu Djuričiću,a sada polako korak po korak.Ja sam za to da se svakako u subotu iskaže revolt prema upravi,iz čistog razloga da shvate da su oni ti koji su najveći krivci za dešavanja u klubu.Još jednom srećno Djumi!
ssnigd

Post by ssnigd »

ssnigd wrote:Dacu neko moje misljenje o treneru i sadasnjem i mislim buducem, pa kome se svidi svidi.

Sosa Babic ima ugovor do kraja sezone sa Vosom ako se ne varam i posto oseca da nece biti trener i dalje(mozda mu je i receno vec), on uopste ne zeli da ucestvuje u selektiranju igraca. A i zasto bi. Ionako nece voditi klub u narednoj sezoni, a verovatno ce dobiti otkaz i u toku ove. Zahtevao je da se malo poboljsa ozbiljnost na treninzima, da se podigne nivo profesionalizma(bar su nam otkrili sami, bez ikakvog pritiska kako se radilo do sada) i to mu je dosta, cisto da ako se vec vodi kao trener, da bar nesto bude njegovo.
Sa druge strane, deluje mi da Djumi zna da ce biti trener od leta, a mozda i u toku ove sezone, pa sa Batom saradjuje oko pojacanja. Napisao sam da mi ovako sve deluje, dakle moja pretpostavka. A Djumi moze da je potvrdi ili opovrgne. Iz ovih razloga i ne zeli da napadne Batu(u smislu da ga iskritikuje) oko trenutnog stanja u klubu i vodjenja istog, vec postavlja sliku kako moze biti i gore. Bata ce zarad mira u kuci dovesti Djumija na mesto trenera, jer zna da ga vecina navijaca zeli jer bi na taj nacin kupio sebi dodatno vreme. A u sustini nista se nece promeniti.
Ovo je moj post u januaru.
Ne ocekujte revoluciju u Vojvodini.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
One and only

Post by One and only »

U potpunosti se slazem sa @ssnigd. Zaista ne ocekujem da ce se ista promeniti dok god u upravi sede ovi klovnovi. Videcemo da li je Djumi zaista dobio odresene ruke vec protiv Cukarickog, kada budemo saznali ko ce zapoceti tekmu.
Djumiju zelim sve najbolje i nadam se da nece biti jos jedna marioneta u nizu ovih klovnova iz uprave, ali znam da je to gotovo nemoguce.

SRECNO DJUMI!
United of Vojvodina
WestSide

Post by WestSide »

Srecno Djumi majstore...
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Djumi cestitam!

Od danas ste, ponovo, pod budnim okom Grofa Zekule 8)
budababa

Post by budababa »

'Ajde Đumi, valjda si i od uprave dobio bar delić kredita koji imaš kod nas. Ipak, i dalje sve zavisi od tebe. Nadam se da ćeš za ovo kratko vreme napraviti čudo i uzeti taj kup. Neka ti/nam je sa srećom!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Srecno Djumi,DJUMI NAS TRENER!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Uff...
Bravo Bato, džoker iz rukava. Ali ovo mu je poslednji...
Od 2004, Rajevac sa svojih tačno 13 meseci na mestu trenera je rekorder. Đumiju želim barem duplo toliko...ako ostane toliko,siguran sam da će stvari krenuti na bolje. Nadao sam se njegovom dolasku na kraju sezone, u timu koji bi prodao Mrđu, Maria i Duću i stoga imao i prostora za malo odrešenije ruke...ali šta ćeš...
Io odio Belgrado
Brane

Post by Brane »

Srecno Djumi :!:
Neko me je ovde pogresno razumeo. Nisam ja protiv Djumija nego se bojim da ce biti potrosen.
vladans

Post by vladans »

ssnigd wrote:
ssnigd wrote:Dacu neko moje misljenje o treneru i sadasnjem i mislim buducem, pa kome se svidi svidi.

Sosa Babic ima ugovor do kraja sezone sa Vosom ako se ne varam i posto oseca da nece biti trener i dalje(mozda mu je i receno vec), on uopste ne zeli da ucestvuje u selektiranju igraca. A i zasto bi. Ionako nece voditi klub u narednoj sezoni, a verovatno ce dobiti otkaz i u toku ove. Zahtevao je da se malo poboljsa ozbiljnost na treninzima, da se podigne nivo profesionalizma(bar su nam otkrili sami, bez ikakvog pritiska kako se radilo do sada) i to mu je dosta, cisto da ako se vec vodi kao trener, da bar nesto bude njegovo.
Sa druge strane, deluje mi da Djumi zna da ce biti trener od leta, a mozda i u toku ove sezone, pa sa Batom saradjuje oko pojacanja. Napisao sam da mi ovako sve deluje, dakle moja pretpostavka. A Djumi moze da je potvrdi ili opovrgne. Iz ovih razloga i ne zeli da napadne Batu(u smislu da ga iskritikuje) oko trenutnog stanja u klubu i vodjenja istog, vec postavlja sliku kako moze biti i gore. Bata ce zarad mira u kuci dovesti Djumija na mesto trenera, jer zna da ga vecina navijaca zeli jer bi na taj nacin kupio sebi dodatno vreme. A u sustini nista se nece promeniti.
Ovo je moj post u januaru.
Ne ocekujte revoluciju u Vojvodini.
Ovo sam i ja hteo da isceprkam ali sam pretpostavio da ces se ti vec toga setiti..

Vidovito nema sta..jedino se nadam da se ovaj poslednji deo scenaria nece ostvariti..
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Red Marquis wrote:Uff...
Bravo Bato, džoker iz rukava. Ali ovo mu je poslednji...
Od 2004, Rajevac sa svojih tačno 13 meseci na mestu trenera je rekorder. Đumiju želim barem duplo toliko...ako ostane toliko,siguran sam da će stvari krenuti na bolje. Nadao sam se njegovom dolasku na kraju sezone, u timu koji bi prodao Mrđu, Maria i Duću i stoga imao i prostora za malo odrešenije ruke...ali šta ćeš...
I ja sam se nadao dolasku gospodina Djumija na leto, ali se nadam da makar mi, navijaci, necemo progutati eventualnu smenu ( pu pu, daleko bilo)
gospodina Djumija na kraju takmicarske sezone.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Srecno Djumi, trebace ti puno srece da izadjes na kraj sa ovim vucibatinama.
servalsorim

Post by servalsorim »

Ђуми пуно среће ти желим а посебно да освојиш куп!!!Мислим да си урадио врло храбар потез тиме што си преузео стару даму у оваквом тешком тренутку!!!Уз стару даму иде само прави господин.Немој дозволити да те ови хахари изиграју.
...uno di noi...
Post Reply