O Forumu i Sajtu
Re: O Forumu i Sajtu
Poseta sajtu samo prati energiju oko kluba. Prethodni mesec je bio dinamican, sa nekoliko vaznih meceva i puno turbulencije, tako da je dobra poseta samo logican sled stvari. Kako pominjana energija lagano klizi ka nuli, tako ce i ovomesecna poseta samo da isprati istu. Uostalom broj gledalaca na utakmicama u prethodna dva-tri kola najbolji je indikator stanja u kojem se nalazi nas klub.
- Red Marquis
- Moderator
Cigani nas hakovali, nisu im se svidele one udbaške slike? Ili neko drugi?
Sumnjam. Jos nemamo konkretan odgovor, najverovatnije je u pitanju serverski problem. Kako bilo, idemo dalje.
Izvinjavamo se forumasima kojima su postovi izbrisani.
Izvinjavamo se forumasima kojima su postovi izbrisani.
Sve pohvale za ideju i tekst o gospodinu Ljubojeviću na naslovnoj strani sajta.
Računajte na mene kada je pomoć u vezi s tim u pitanju.
Računajte na mene kada je pomoć u vezi s tim u pitanju.
Mirno za Nobelovu nagradu 

-
Re: Liga Evrope - sezona 2012/13
Ne znam gde bih ovo mogao napisati, pa ću ovde.
Malo pre sam video da je moj i još nekoliko drugih postova iz ove teme citirano na drugom forumu koji se takođe bavi FKV. Molio bih učesnike tog foruma da više nikada ne citiraju niti jedan moj post odavde tamo. Da želim da pišem na tom predivnom forumu, pisao bih. Unapred hvala.
Malo pre sam video da je moj i još nekoliko drugih postova iz ove teme citirano na drugom forumu koji se takođe bavi FKV. Molio bih učesnike tog foruma da više nikada ne citiraju niti jedan moj post odavde tamo. Da želim da pišem na tom predivnom forumu, pisao bih. Unapred hvala.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Preposteni je cudo
Statistika - septembar 2012.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...