Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Uprava

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Fri Mar 14, 2025 2:14 pm https://www.maxbetsport.rs/borac-banja- ... fa-584270/
Koeficijent kluba je značajno skočio, predstavio je Premijer ligu BIH na odličan način, a takođe je lepo i zaradio. Ekipa Mladena Žižovića je ove sezone, zajedno sa kvalifikacijama, odigrala čak 18 utakmica UEFA takmičenja. Na taj način, banjalučki Borac je od Evrope prihodovao čak 7.200.000 evra.
,,Sad se i babo cese po glavi" ,,Nasa" uprava, ,,nasi" treneri :oops:

Kad pogledamo Vosu i cifru za Serija i ovu Banjalucku, gde smo i gde cemo biti:?:

Eto, sta znaci Evropa.
Pitanje je šta se radi sa tim novcem, malo manji je iznos dobio i Zrinjski prošle sezone pa su ušli u ovu sezonu sa slabijim igračkim kadrom. Te nagrade su dobre ali samo ako gledaju da unaprede stvari u klubovima a ako će rasprodati sad sve onda su džabe krečili.

Ne treba neke stvari precenjivati i potcenjivati, ne treba se ići u krajnost. Ja i dalje stojim iza toga da imamo odličan igrački kadar, daleko bolji od Borca pa se desilo što se desilo ove sezone. Gde su oni otišli a gde smo mi ispali.

Celje ode u narednu fazu a imaju 18 bodova manje od Olimpije a 12 od Maribora. Prošli Lugano nakon penala. Sve je specifično.

Nas košta naša neozbiljnost ove sezone ali oni neće prodati nikoga za više od onoga šta smo mi uzeli za Serija od 25 godina, da ne kažem ni pola od toga.

Oni trebaju sad pametno da ulože novac u ekipu za duže staze od dobijenog novca jer se kao liga što se tiče cene igrača ne kotiraju visoko.
Last edited by Deep Purple on Fri Mar 14, 2025 3:05 pm, edited 1 time in total.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Zrinjski je trenutno prvi na tabeli, sa 6 bodova i mečom više u odnosu na Borac. Ne znam kako su slabiji.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

MiSmoFKV! wrote: Fri Mar 14, 2025 3:04 pm Zrinjski je trenutno prvi na tabeli, sa 6 bodova i mečom više u odnosu na Borac. Ne znam kako su slabiji.
Slabiji igrački kadar imaju u odnosu na prošlu sezonu. Borac je jači u odnosu na prošlu sezonu. A to što će Zrinjski možda da uzme ove sezone titulu a prošle nisu nije reper kvaliteta već stvari van terena na koje nisu mogli da utiču plus “brdo” odloženih utakmica.

U BH Premijer ligi je Sarajevo ove sezone znatno kvalitetnije od svih rivala a teško će biti bolje pozicionirani od trećeg mesta.

Zrinjski ima sistem i uigranost pa su i sa relativno prosečnijim igračkim kadrom odskakali a dovode 4-5 ešalon Hrvatskih fudbalera sa dna Hnl-a ili iz druge Hrvatske lige.

I ta uigranost i relativni kontinuitet ih drže ove godine na prvoj poziciji mada su sad u gradskom derbiju za vikend bili “dobro” pogurani.
Stexman

Post by Stexman »

Borac je ove sezone ispao iz LŠ, pa iz LU, i onda uradio sta je uradio. Sledece sezone ako budu prvaci i ispadnu iz LŠ nema vise prelaska u niži stepen takmičenja ako se ne varam.
Ova sezona je bila poslednja u kojoj su bila ovakva pravila, i poslednja sansa slabijim ekipama da naprave neko iznenadjenje...
djoks

Post by djoks »

Stexman wrote: Fri Mar 14, 2025 5:01 pm Borac je ove sezone ispao iz LŠ, pa iz LU, i onda uradio sta je uradio. Sledece sezone ako budu prvaci i ispadnu iz LŠ nema vise prelaska u niži stepen takmičenja ako se ne varam.
Ova sezona je bila poslednja u kojoj su bila ovakva pravila, i poslednja sansa slabijim ekipama da naprave neko iznenadjenje...
То правила не важи за квалификације колико ја знам већ само за завршни турнир
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Deep Purple wrote: Fri Mar 14, 2025 3:07 pm
MiSmoFKV! wrote: Fri Mar 14, 2025 3:04 pm Zrinjski je trenutno prvi na tabeli, sa 6 bodova i mečom više u odnosu na Borac. Ne znam kako su slabiji.
Slabiji igrački kadar imaju u odnosu na prošlu sezonu. Borac je jači u odnosu na prošlu sezonu. A to što će Zrinjski možda da uzme ove sezone titulu a prošle nisu nije reper kvaliteta već stvari van terena na koje nisu mogli da utiču plus “brdo” odloženih utakmica.

U BH Premijer ligi je Sarajevo ove sezone znatno kvalitetnije od svih rivala a teško će biti bolje pozicionirani od trećeg mesta.

Zrinjski ima sistem i uigranost pa su i sa relativno prosečnijim igračkim kadrom odskakali a dovode 4-5 ešalon Hrvatskih fudbalera sa dna Hnl-a ili iz druge Hrvatske lige.

I ta uigranost i relativni kontinuitet ih drže ove godine na prvoj poziciji mada su sad u gradskom derbiju za vikend bili “dobro” pogurani.
Meni se čini da se ti previše oslanjaš na priče rekla kazala. Doveli su takve igrače da ne naruše hemiju. Mi smo na primer po imenima dosta jači, ali nijedan trener nije uspeo da napravi, ni taktiku, ni hemiju, ni hijerarhiju.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@MiSmoFKV!

Misliš na Zrinjski?

I šta je po tebi rekla kazala?
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Deep Purple wrote: Sun Mar 16, 2025 10:59 am @MiSmoFKV!

Misliš na Zrinjski?

U ovom slučaju da, ali i generalno. Ovde je klasična priča navijača iz Sarajeva. Borac i Zrinjski su uvek pogurani, sudije, itd, a oni prepošteni.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

MiSmoFKV! wrote: Sun Mar 16, 2025 4:33 pm
Deep Purple wrote: Sun Mar 16, 2025 10:59 am @MiSmoFKV!

Misliš na Zrinjski?

U ovom slučaju da, ali i generalno. Ovde je klasična priča navijača iz Sarajeva. Borac i Zrinjski su uvek pogurani, sudije, itd, a oni prepošteni.
Pitaću te iskreno, da li si ispratio mečeve Borca prošle sezone? Ako jesi onda nisi objektivan a ako nisi pratio onda jednostavno nisi dovoljno informisan. Borac je naš bratski klub i imam poštovanje ka njima ali ono iz prošle sezone je na nivou guranja blizanaca iz najgorih vremena.

Sarajevo je sve samo ne pošten klub. Generalno najveća kolateralna šteta tog tromeđa su Željo i Velež ali i to je duga priča samo hoću da kažem da je ono iz prošle sezone dno dna. Isto bih rekao i da je naš voljeni klub tako osvojio titulu.

Problem je što je Borac bratski klub pa niko “ne sme” da bude objektivan.

A kroz njihovu ligu je prodifelovalo dosta mojih poznanika a i par drugara.

Koliko želim regularnu i ljudsku ligu kod nas toliko i želim i kod njih.

A Borcu želim maksimalne uspehe i da prerastu tu ligu i budu stabilni samo se stvari moraju nazivati pravim imenima a ja ne mogu biti nem ne samo na njih nego na puno dešavanja u toj ligi.

Mislim da ni iz jedne lige nema toliko niželigaških fudbalera kao iz Bh Premijer lige u Nemačkoj. Neki momci igrali kvalifikacije za evropska takmičenja pre par sezona a sad piče amaterske rangove po Nemačkoj uz neku šljaku jer im se sve zgadilo.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ја их не сматрам ни братским ни небратским. Најближе је да ме је баш брига и за њих и за било који други клуб тамо.
:cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Zbog čega je Marko Jovanović danas kao sportski direktor Vojvodine na Transferroom samitu u Berlinu, ako je podneo ostavku? :D Ili sam ja ipak bio u pravu da je to samo farsa?
hvylarn

Post by hvylarn »

Imao uplaćen aranžman pa da ne propadne.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ElMaestro13 wrote: Mon Mar 17, 2025 1:05 pm Zbog čega je Marko Jovanović danas kao sportski direktor Vojvodine na Transferroom samitu u Berlinu, ako je podneo ostavku? :D Ili sam ja ipak bio u pravu da je to samo farsa?
И Вучевић је поднео оставку па се свуда појављује :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Da li je ovo trenutak da se pošalje jasna poruka šta navijači Vojvodine misle o svim dešavanjima u klubu?

Zapad i istok nisu deo nikakve slagalice, već iskreni navijači. Osećaj koji delimo se može pročitati iz svakog posta.
Utakmica protiv cigana je prava prilika da se taj osećaj javno pokaže.
Mnogi na te utakmice ne dolaze već duže vreme, mnogi ne dolaze na stadion od skora, a neki neće doći za vikend.
Mislim da bismo trebali da dodjemo, napunimo što više zapad i istok i u 15. minutu otpevamo zajedno jednu pesmu i izadjemo.
Ostavimo na stadionu samo cigane, sa upravom.
1892

Post by 1892 »

Savcic Luka wrote: Tue Mar 18, 2025 8:05 am Da li je ovo trenutak da se pošalje jasna poruka šta navijači Vojvodine misle o svim dešavanjima u klubu?

Zapad i istok nisu deo nikakve slagalice, već iskreni navijači. Osećaj koji delimo se može pročitati iz svakog posta.
Utakmica protiv cigana je prava prilika da se taj osećaj javno pokaže.
Mnogi na te utakmice ne dolaze već duže vreme, mnogi ne dolaze na stadion od skora, a neki neće doći za vikend.
Mislim da bismo trebali da dodjemo, napunimo što više zapad i istok i u 15. minutu otpevamo zajedno jednu pesmu i izadjemo.
Ostavimo na stadionu samo cigane, sa upravom.
Podržavam 💯
Come on you Reds!
Post Reply