Pitanje je šta se radi sa tim novcem, malo manji je iznos dobio i Zrinjski prošle sezone pa su ušli u ovu sezonu sa slabijim igračkim kadrom. Te nagrade su dobre ali samo ako gledaju da unaprede stvari u klubovima a ako će rasprodati sad sve onda su džabe krečili.Turija wrote: ↑Fri Mar 14, 2025 2:14 pm https://www.maxbetsport.rs/borac-banja- ... fa-584270/
,,Sad se i babo cese po glavi" ,,Nasa" uprava, ,,nasi" treneriKoeficijent kluba je značajno skočio, predstavio je Premijer ligu BIH na odličan način, a takođe je lepo i zaradio. Ekipa Mladena Žižovića je ove sezone, zajedno sa kvalifikacijama, odigrala čak 18 utakmica UEFA takmičenja. Na taj način, banjalučki Borac je od Evrope prihodovao čak 7.200.000 evra.![]()
Kad pogledamo Vosu i cifru za Serija i ovu Banjalucku, gde smo i gde cemo biti:?:
Eto, sta znaci Evropa.
Ne treba neke stvari precenjivati i potcenjivati, ne treba se ići u krajnost. Ja i dalje stojim iza toga da imamo odličan igrački kadar, daleko bolji od Borca pa se desilo što se desilo ove sezone. Gde su oni otišli a gde smo mi ispali.
Celje ode u narednu fazu a imaju 18 bodova manje od Olimpije a 12 od Maribora. Prošli Lugano nakon penala. Sve je specifično.
Nas košta naša neozbiljnost ove sezone ali oni neće prodati nikoga za više od onoga šta smo mi uzeli za Serija od 25 godina, da ne kažem ni pola od toga.
Oni trebaju sad pametno da ulože novac u ekipu za duže staze od dobijenog novca jer se kao liga što se tiče cene igrača ne kotiraju visoko.