Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Uprava

Post by slanobarac »

Najbolje da ih oteramo u peršun i onda će se oni jako najediti.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Duplof

Post by Duplof »

Savcic Luka wrote: Tue Mar 18, 2025 8:05 am Da li je ovo trenutak da se pošalje jasna poruka šta navijači Vojvodine misle o svim dešavanjima u klubu?

Zapad i istok nisu deo nikakve slagalice, već iskreni navijači. Osećaj koji delimo se može pročitati iz svakog posta.
Utakmica protiv cigana je prava prilika da se taj osećaj javno pokaže.
Mnogi na te utakmice ne dolaze već duže vreme, mnogi ne dolaze na stadion od skora, a neki neće doći za vikend.
Mislim da bismo trebali da dodjemo, napunimo što više zapad i istok i u 15. minutu otpevamo zajedno jednu pesmu i izadjemo.
Ostavimo na stadionu samo cigane, sa upravom.
Odlična ideja koja se već spominjala ranije, ali je neophodna ozbiljna najava ovakve akcije i mobilizacija što više ljudi. Ako se samo 100 ljudi odazove ovom pozivu ispadamo smešni, a niko nas neće ni primetiti.

Edit: Brišem deo objave koji sam predložio, jer ipak može potencijalno izazvati incidente. Izvinjavam se na ishitrenom predlogu!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Salvador

Post by Salvador »

Savcic Luka wrote: Tue Mar 18, 2025 8:05 am Da li je ovo trenutak da se pošalje jasna poruka šta navijači Vojvodine misle o svim dešavanjima u klubu?

Zapad i istok nisu deo nikakve slagalice, već iskreni navijači. Osećaj koji delimo se može pročitati iz svakog posta.
Utakmica protiv cigana je prava prilika da se taj osećaj javno pokaže.
Mnogi na te utakmice ne dolaze već duže vreme, mnogi ne dolaze na stadion od skora, a neki neće doći za vikend.
Mislim da bismo trebali da dodjemo, napunimo što više zapad i istok i u 15. minutu otpevamo zajedno jednu pesmu i izadjemo.
Ostavimo na stadionu samo cigane, sa upravom.
Apsolutno podržavam!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Je l' smo mi onda dobili samo jedan mec bez publike ili se pravi racun bez krcmara?
Ima tu jos jedan bitan faktor - koga i koje tribine ce pustiti da izadju napolje?

Svakako pozdravljam akcije, ali bez mogucnosti da se u iste ukljucim uzivo, uzdrzacu se od rasprave, jer je lako tudjim ku**em gloginje mlatiti. :lala:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote: Tue Mar 18, 2025 7:42 pm Je l' smo mi onda dobili samo jedan mec bez publike ili se pravi racun bez krcmara?
Ima tu jos jedan bitan faktor - koga i koje tribine ce pustiti da izadju napolje?

Svakako pozdravljam akcije, ali bez mogucnosti da se u iste ukljucim uzivo, uzdrzacu se od rasprave, jer je lako tudjim ku**em gloginje mlatiti. :lala:
+1
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Nisam naišao na podatak koliko smo kažnjeni.
Mišljenja sam da se zvezda neće pustiti da se igra bez publike.
Ali bitnije od te info je da li postoji raspoloženje.
Trud da se to skontati ne košta.
Vidim da se i na drugoj temi pominje ideja.
Do tekme ima vremena da se razmisli i skonta štan/kako.

Kao što reče Mark Renton, treba ostaviti novim klincima da si navijači Vojvodine ipak većim delom uvek bili na pravoj strani, a to je strana na kojoj su i vrednsoti FKV.
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Чланови скупштине ће, потом, усвојити одлуку о разрешењу чланова Управног одбора, Бранибора Јовичића и Милана Мандарића, да би, одмах затим, за чланове овог тела били изабрани предложени Марко Босанац и Ненад Новаковић.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Duplof

Post by Duplof »

Fin neki svet...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
slanobarac

Post by slanobarac »

Pišanje po klubu i navijačima se pojačava.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pravi ljudi za kombinat. :mrgreen:
Ako nista, sad je makar razbijen svaki modikum mita zvanog Zbiljiceve ''dOBrE nAMeRe''.

Sad je valjda, nadam se, svima jasno da je on najobicniji rezimski pajac, koji ce biti sve gori kako im se kraj bude priblizivao. Nikad nisu ovako bili uzdrmani. Dosli smo do toga da ljudi odlaze na utakmice nizih liga samo da bi pumpali pred Nedimovicem. Samo je pitanje vremena...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.fkvojvodina.rs/odrzana-sedn ... dugovanja/
Уследио је осврт на спортски део:

– Задовољни смо радом и посвећеношћу Марка Јовановића у улози спортског директора. Дао је предност довођењу играча из иностранства и део посла по питању излазних трансфера је радио добро. Оно што сам му замерио односи се на занемаривање наших играча који су на каљењу у Кабелу и Индексу, до скоро и у Гату. Није схватао ту везу и то је нешто што желим да променим у будућности. План је и да у Кабелу и Индексу одемо ранг више да би навикли играче да живе са позитивним спортским притиском и тако схвате оно што их чека у Војводини
:rolll: :rolll:

Како се ови зајебавају са нама...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

Image

Sala se poprilično ispraznila u odnosu na ranije, a i face su postale sumornije. Ne znam za vas, al’ meni ova fotka nešto baš i ne uliva optimizam… :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Jbg, stize umor borbe na tri fronta - studenti, klub, namesteni tenderi. :greenbutt:
slanobarac

Post by slanobarac »

A predsednik ne skida helanke. Ili se ubucio?
Post Reply