Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

"Denković je napadač, šutira obema nogama, a pored toga što je dobar fudbaler on je i kvalitetna ličnost što je meni izuzetno važno jer će samo takve ličnosti moći da dobiju šansu u Vojvodini", rekao je Nikolić.
Škuletić onda odlazi?
Io odio Belgrado
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Boske87 wrote:
ДушанСП wrote:Делач-Вулићевић-Настић-Трајковић-Ђурић-Тумбасевић-Радоја-Врањеш-Гаћиновић-Аливодић-Оумару.То ће нам бити тим у овој сезони,с тим што су могуће ротације типа-Абу-Шкуле-Гаћиновић или Тумба-Полетановић-Ађуру.Што пре прихватите овај тим,лакше ће вам бити,а уколико неко дође типа Лековић тим боље.Нико битан није отишао,а исто тако ни дошао према томе то је то.
Sigurno nećemo igrati u ovom sastavu već od septembra. Da li si svestan da mi još nikoga nismo prodali u ovom prelaznom roku! Bez prodaje klub ne može opstati. Siguran sam da Abu odlazi a mislim da je vreme i za Trajkovića, valjda mu možemo naći zamenu. Jedino bi zadržao Vulićevića tj ponudio mu novi, bolji ugovor. Verujem da klub čeka da proda gore pomenute igrače da bi imali para da pojačamo tim.

@Mislim da nije tačan taj broj golova Denkovića. Na onom klipu ih je dao više :mrgreen: . Bez zezanja mislim da ima neki kvalitet inače ne bi Nikolić hteo da ga dovede. Vidi se da je atleta i da voli da raspali po lopti + još je relativno mlad igrač pa imam razumevanja za ovaj transfer. Ovo je onaj iz kategorije "mogao bi biti pojačanje". Zimus smo doveli 2 igrača (Alivodića i Vranješa) i odmah smo znali da su pojačanja u pravom smislu te reči, u ovom prelaznom roku to nismo uradili. Još ima vremena, samo da prođemo Honved...
Боске ја сам такав састав написао,јер за наше играче на влада никакво интересовање у овом моменту.Ај да видим где ће Трајковић и Вуле?Ја бих волео први да клуб нешто заради,али од кога,кад их нико не тражи, а и ови што траже Трајка би бесплатно.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Boske87 wrote:Biće opet dovođenje igrača u zadnji tren, 31. avgusta kada shvatimo da nemamo kvalitet da uzmemo to famozno treće mesto.
Jeste tako, ali realno to i nije ništa neuobičajeno, zar ne? Poslednji dani prelaznog roka i jesu ubedljivo najaktivniji period prelaznog roka u celoj Evropi, a sam 31. avgust je najaktivniji dan kad se transferi po celom kontinentu ređaju kao na traci. Verovatno da postoje logični razlozi zašto je tako, kako se rok bliži kraju neki igrači pod ugovorom postaju jeftiniji, pojavljuju se neki novi igrači bez ugovora, neki igrači koji se pokažu dobro u evropskim kupovima postaju traženiji, klubovi u odnosu na svoj rezultat u Evropi prave/menjaju planove i strategiju za predstojeću sezonu, itd. Ja znam da bismo mi svi voleli da Vojvodina završi prelazni rok početkom jula i sa oformljenim timom uđe u rana evropska takmičenja, ali pošto je to totalno nezamislivo čak i za mnogo organizovanije i stabilnije klubove, teško da je realno da tako nešto očekujemo od Vojvodine ovakve kakva je.
Turija

Post by Turija »

Boske87 wrote:
Avangarda wrote:Baric - who?! prosle sezone 15 utakmica u super jakoj HNL.
Delac - Od 2010-e godine sakupio cak 16 utakmica, ali dolazi nam iz Celsija, EJ Celsija!
Tumbasevic - mislim ok lik i covek, ali njemu je plafon ova nasa jadna liga ili neki osrednji moldavski klub. Ne donosi nikakav kvalitet, samo bespotrebno nagomilavanje igraca na pozici gde ionako imamo dosta igraca.
Pekaric - necu da pisem o tome kakav je covek ili da li podrzavam ili ne njegov povratak, zanima me jedino kakav igracki kvalitet ima, a cinjenice kazu da je od odlaska iz FKV 2008-e godine do danas, Pekaric sakupio svega 28 utakmica u ne bas prejakim klubovima tipa RFK NS i Hajduk Kula.
Denkovic - Ko je taj? Verovatno neki ciganski skart koji nam dolazi iz jake izraelske lige u kojoj je cak i stefan scepovic dao poneki gol.
Kaludjerovic - manje vise sve je vec receno.

Jedino eto taj Vukcevic i Lekovic bi se mogli nazvati pojacanjima, mada od njihovog dolaska gotovo sigurno nema nista, a ovi sto su dosli ili su pred dolaskom tesko se mogu nazvati pojacanjima... No dobro mi dovodimo igrace "za rotaciju", "da budu korisni za razvoj mladjih", "jer mogu da igraju na vise pozicija" itd. Mogli bi veliki klubovi eto nesto i da nauce od nas, jer oni budale daju goleme novce za kvalitetne igrace koji ce svojim dolaskom podici kvalitet tima i igre. Nemaju oni pojma!
Potpisujem svaku reč. Bolje da nismo nikoga doveli, nas je ovaj prelazni rok samo oslabio a još nismo prodali glavne igrače (Abu,Trajko, Vule). Biće opet dovođenje igrača u zadnji tren, 31. avgusta kada shvatimo da nemamo kvalitet da uzmemo to famozno treće mesto.
Po dosadašnjeg toku prelaznog roka, slažem se sa obojicom i strahujem šta će nam se desiti 31 avgusta, kad podvučemo crtu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Turija wrote:
Boske87 wrote:
Avangarda wrote:Baric - who?! prosle sezone 15 utakmica u super jakoj HNL.
Delac - Od 2010-e godine sakupio cak 16 utakmica, ali dolazi nam iz Celsija, EJ Celsija!
Tumbasevic - mislim ok lik i covek, ali njemu je plafon ova nasa jadna liga ili neki osrednji moldavski klub. Ne donosi nikakav kvalitet, samo bespotrebno nagomilavanje igraca na pozici gde ionako imamo dosta igraca.
Pekaric - necu da pisem o tome kakav je covek ili da li podrzavam ili ne njegov povratak, zanima me jedino kakav igracki kvalitet ima, a cinjenice kazu da je od odlaska iz FKV 2008-e godine do danas, Pekaric sakupio svega 28 utakmica u ne bas prejakim klubovima tipa RFK NS i Hajduk Kula.
Denkovic - Ko je taj? Verovatno neki ciganski skart koji nam dolazi iz jake izraelske lige u kojoj je cak i stefan scepovic dao poneki gol.
Kaludjerovic - manje vise sve je vec receno.

Jedino eto taj Vukcevic i Lekovic bi se mogli nazvati pojacanjima, mada od njihovog dolaska gotovo sigurno nema nista, a ovi sto su dosli ili su pred dolaskom tesko se mogu nazvati pojacanjima... No dobro mi dovodimo igrace "za rotaciju", "da budu korisni za razvoj mladjih", "jer mogu da igraju na vise pozicija" itd. Mogli bi veliki klubovi eto nesto i da nauce od nas, jer oni budale daju goleme novce za kvalitetne igrace koji ce svojim dolaskom podici kvalitet tima i igre. Nemaju oni pojma!
Potpisujem svaku reč. Bolje da nismo nikoga doveli, nas je ovaj prelazni rok samo oslabio a još nismo prodali glavne igrače (Abu,Trajko, Vule). Biće opet dovođenje igrača u zadnji tren, 31. avgusta kada shvatimo da nemamo kvalitet da uzmemo to famozno treće mesto.
Po dosadašnjeg toku prelaznog roka, slažem se sa obojicom i strahujem šta će nam se desiti 31 avgusta, kad podvučemo crtu.
Kol'ko para tol'ko muzike.

Neka me niko ne shvati pogresno, jer necu nikog da branim od odgovornih lica. Sta vise slazem se sa gore navedenim. Cinjenica je da mi nismo u stanju da prodamo nista, a da Kezman moze samo da dovede po neko diskutabilno ime. Iako bih mu dao sansu bar 2-3 prelazna roka. Sad je rano suditi. Za prodaju nam treba neka baraba sa debelim iskustvom, jer kako stvari stoje u komsiluku takvi to najbolje rade!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Red Marquis wrote:"Denković je napadač, šutira obema nogama, a pored toga što je dobar fudbaler on je i kvalitetna ličnost što je meni izuzetno važno jer će samo takve ličnosti moći da dobiju šansu u Vojvodini", rekao je Nikolić.
Škuletić onda odlazi?
S obe leve ili? :mrgreen:

Ocekujem novog Skuntelaara. Makar ce ovaj imati s kim vinjak da dere u sitne sate :deal:
srkins

Post by srkins »

http://www.mozzartsport.com/vesti/vosa- ... udjerovica" onclick="window.open(this.href);return false; a vidi nam novog potparola...meni izgleda kao da je zreo da vodi rakijadu u kovilju...a inace mislim da iako ce mnogi pljuvati kaludjerovica decko ce dati 15 do 20 golova...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Predsednik Balša Boturović najavio je pre mesec dana bombu u prelaznom roku. E danas je ta bomba i potvrdjena. Nekadašnji prvi strelac Crvene zvezde i Rada potpisao je ugovor sa Vojvodinom. Radi se o pozajmici iz kineskog Pekinga, koja traje do 31. maja 2014.
Sa zvanicnog sajta. Kakva je bomba pala u prelaznom roku, pecurka se iz Madjarske vidi :greenbutt:
BOKI

Post by BOKI »

Postujem svacije misljenje i savako ima pravo da ga iznese valjda zato sluze forumi jedno mi bas smeta zasto sve ali sve neki od nas docekaju na noz i sa nepdistavanjem.Zar je u redu vredjati kako ko izgleda i kao se oblaci i sta bi treblo da radi.Sacekajmo bar malo da vidimao kakvi su igraci i kaki ce se uklopiti ko iz koje lige dolazi pa zar da mi o tome imamo sta da kazemo ako je neko juce gledao Partizan video je da Sirak ima nekoliko odlicnih fudbalera kakvih je malo kod nas a liga im po kruiterju ispod nase.Denkovic je u Izreldskoj ligi koja je ispred nase ili bar tu odigrao gotovo sve utakmice za svoj tim.Da nenabrajam za ostale koji su igrali za svoje timove osim Delaca,a mi onda hvalimo nekog naseg igraca koji nam e po volji a odigra pola utakmica u sezoni kako li tek u jacim ligama treba da misle o takvima a znam da ne vredjaju vec prvo gledaju pa daju kulturno misljenje.Pustimo upravu da radi bar sada kada je prelazni rok i kvalifikacije u toku,bice vremena za aplauze i zvizduke.Mislim da je uprava krenula normalnim putem i da puno i dobro radi.Svima Vama veliko postovanje i bez namere da bilo koga kritikujem vec samo ixznosim svoje optimisticko misljenje,budite zdravi i veseli pozdrav.
Helm

Post by Helm »

Kaludjer... Ajde da se i ja oglasim po tom pitanju. Za razliku od vecine prisutnih smatram da se radi o kvalitetnom spicu koji se i dokazao i potvrdio u ovoj ligi. Ali takodje smatram da duguje izvinjenje navijacima Vojvodine. Jasno mi je da se u afektu napravi glupost, ali bitna je reakcija na nju. Moze da se pravi kao da se nista nije desilo i da bude "ljubimac" navijaca, ili da postupi pametno i da sebi sansu da golovima i odnosom postane ljubimac. Izbor je na njemu.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Au, kakva dva pojacanja ... Nesto me muka pripala ... Ovo ne mirise na dobro, ili sam mozda ja :unnormal:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

jasno vam je nase finansijsko stanje cim svi dolaze na pozajmicu.PRVO DA IH VIDIMO NA DELU PA CEMO ONDA SUDITI.zaboravite na trenutak prezime i ime i ubacite neko zamisljeno.masta na slobodu pustiti,moramo tako il odosmo u znate vec gde...ajd vidimo se na madjarima!
fraxmanutd

Post by fraxmanutd »

Мислим да треба дати шансу обојици, не треба одмах да их товаримо. Ваљда је и њима у интересу да играју добро, у најбољим су годинама.
Катаи нам је долазио 2 пута, наше дете, па видите и сами како је играо. Припреме одради, почне пар утакмица фино и онда бунар...
Ако се ови покажу да су достојни дреса Воше као што је и Брана Илић пре њих радио, имају моју подршку и зато немам намеру да их критикујем пре него што и истрче на терен.
Банат цео, црвено бео!
Firmson89

Post by Firmson89 »

Заиста сам био против довођења Калуђеровића и добар део нас овде га не мирише баш...али не знам зашто, једноставно имам осећај да ће се дечко распуцати ове сезоне, односно да ће Николић извући најбоље из њега, живи били па видели.
postman

Post by postman »

Citam,citam i ne verujem.Pojedini (sta pojedini,skoro svi) ucesnici ovog foruma bili bi zadovoljni samo kad bi u Vosi igrala samo nasa deca,igraci koji su oduvek navijali za Vojvodinu i neki nadprosecno nadareni stranci koji bi mogli da dodju ako ne za dzabe ono , za tepsiju ribe.Za mene je jedino merilo teren i nista vise,ne zanima me ko sta radi kad izadje sa stadiona i za koga privatno navijaju ako to ne potenciraju bas na svakom koraku,oprostio bih i Kataiu i Runiju i Supicu i Skuleticu i svima sve njihove gafove i gluposti kad bi igrali dobro,borili se svim srcem i izgarali na svakoj utakmici.Svim novopridoslim igracima zelim svako dobro i zelim da mislim da su sjajni i izuzetni dok me ne uvere u suprotno.Mislim da je Kaludjerovic sasvim kvalitetano pojacanje za nas u ovom trenutku,Delac takodje,Baric me na osnovu one jedne utakmice nije uverio u to,ali to je samo jedna utakmica,bice vremena da dokaze da nije zalutao u nas klub.Denkovica ne poznajem,ali moram ,bar na pocetku,verovati nasem treneru da je dobar.To je moje misljenje i niko me nije nagovorio da to kazem :D .
Post Reply