Transferi
Re: Transferi
Mrzi me da trazim ali sam odavno ovde pisao, da je Lane jos dok je u Lokomotivi bio pricao da mu je samo da istrci na marakanu i da onda moze i da zavrsi karijeru, tako da ovo na zalost nije nista novo 

Come on you Reds!
- gospodinFKV
Novosti pisu o dolasku stopera i levog beka, sto znaci da odlazak Vulicevica pomera Barica na svoju prirodnu poziciju...
Moze li mi neko reci sta se desava sa Grinom i Jokicem? Transfermarkt kaze da su nasi jos ovu sezonu...
Moze li mi neko reci sta se desava sa Grinom i Jokicem? Transfermarkt kaze da su nasi jos ovu sezonu...
- Tony Starks
Raskinuti su ugovori s obojicom.
Spominjao je to i Drakulic na predstavljanju Kaludjerovica i Denkovica. Takodje je rekao da su u toku pregovori oko prodaje Abua, Trajka i Vuleta. Iskreno se nadam da to nece biti realizovano pre kraja kvalifikacionog ciklusa, sa njima trojicom imamo sanse protiv Burse, ali sa Denkovicem, Baricem desno, novim levim bekom/Nasticem i novim stoperom znatno teze. Ne samo da potencijalno (verovatno) gubimo na kvalitetu, nego gubimo i prednost u vidu uigranosti.gospodinFKV wrote:Novosti pisu o dolasku stopera i levog beka, sto znaci da odlazak Vulicevica pomera Barica na svoju prirodnu poziciju...
- Tony Starks
Evo tog članka iz Novosti:
http://novosti.rs/vesti/sport.294.html: ... -i-stopera" onclick="window.open(this.href);return false;Vojvodina traži levog beka i štopera
S. BAJIĆ | 20. jul 2013. 20:52 | Komentara: 0
Priča o vrelom prelaznom roku u novosadskom superligašu i pored velikog prometa nije završena. Nekadašnji kapiten Nino Pekarić bi mogao da se vrati na “Karađorđe”
PROMET u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ ima karakteristike serije bez kraja. U redove Vojvodine već su pristigla sedmorica novih igrača sa epitetom pojačanja, čime su istaknute visoke ambicije u nastupajućoj sezoni.
Međutim, kako u novosadskom superligašu ističu, još nisu zatvorena vrata za odlaske i nove dolaske u klub, jer fudbalska „pijaca“ radi do kraja avgusta.
Vojvodini su poslednjih dana pristupili Andrija Kaluđerović, sjajni centarfor, koji će u narednih godinu dana biti na pozajmici, zatim povratnik u redove Novosađana vezista Janko Tumbasević i Stefan Denković, doskorašnji fudbaler izraelskog Hapoela iz Haife, koji je potpisao ugovor na tri godine. Novajlija je i Mario Barić, levi bek iz Slaven Belupa, a štoper Vladimir Kovačević se vratio sa pozajmice iz Proletera.
Novosađani su pojačali i konkurenciju na gol-liniji dolaskom golmana Zorana Popovića iz Voždovca, najboljeg čuvara mreže Prve lige, i Mateja Delača, koji je došao na pozajmicu iz londonskog Čelsija. On je sa dve sjajne odbrane u meču sa Honvedom (2:0) pokazao da je istinsko pojačanje, golman koji uliva poverenje i sigurnost ekipi.
Priča o dolascima trebalo bi da se nastavi i to još koliko danas-sutra. Jer, „lale“ su u razgovorima sa Ninom Pekarićem, nekadašnjim kapitenom Vojvodine, koji je trenutno u potrazi za inostranim angažmanom. Dogovor je da ako ne dobije odgovarajuću ponudu, a vrata kluba budu još otvorena, da Pekarić ponovo ponese dres Vojvodine.
Stara je priča o povratku Milana Jovanovića Laneta, koji je trenirao sa ekipom pod nadzorom stratega Marka Nikolića. Takođe, Novosađani ne kriju da intenzivno traže štopera i levog beka i to im je prioritet za nastavak prelaznog roka.
S druge strane, Vojvodinu su napustila petorica fudbalera: Dejan Karan, Aleksandar Kesić, Goran Smiljanić, Đorđe Šušnjar i Miloš Deletić.
BUDIMPEŠTA
FUDBALERI Vojvodine u subotu su imali slobodan dan, a jedino je trenirao Andrija Kaluđerović, u sopstvenoj režiji radeći na fizičkoj pripremi. On će na treningu u nedelju uveče da se priključi saigračima.
U ponedeljak su na programu dva treninga, u utorak će se raditi na taktici za meč sa Mađarima, a put Budimpešte igrači novosadskog superligaša kreću u sredu njihovim „Voša busom“. Istog dana treniraće na stadionu „Jožef Božik“ u terminu odigravanja utakmice.
OUMARU, TRAJKOVIĆ, VULIĆEVIĆ
ABUBAKAR Oumaru, najbolji strelac i miljenik navijača Vojvodine, na meti je inostranih klubova, kao i stameni štoper Branislav Trajković i desni bek Miroslav Vulićević.
- Svaki prelazni rok je priča za sebe, a imam dovoljno iskustva da ne krenem grlom u jagode. Prošlog leta bila je gotova stvar sa Francuzima, papiri su čekali na stolu penkalo i potpis. Međutim, sve se preokrenulo u sekundi. Zato danas ne žurim, dok se sve ne završi i potpiše - ističe kapiten Vulićević.
- gospodinFKV
Hvala na info...Tony Starks wrote:Raskinuti su ugovori s obojicom.
I ja se nadam da prodaja njih trojice sacekati kraj ciklusa.
Spominjao se cilj ulaska u LE, tako da ocekujem prodaju njih trojice tek posle kvalifikacionog ciklusa i eventualnog neuspeha. U svakoj drugoj varijanti bi prodaja bila los potez...
Koliko sam nacuo i to licno od igraca Hajduka iz Kule Pekaric potpisuje za neki inostrani klub znaci nista od njegovog povratka .
Evo na SOS-u javljaju da je prelazak Laneta u cergu gotova stvar, ostaje jos samo potpis!
po
mu se na potpis a pogotovo na izbor! Zar je moguce da neko bude takva jajara!?
po

- Red Marquis
- Moderator
Kakav će to da bude napad Abubakar-Lane-Mrđa. Još i Despota da dovedu da imaju igrača da ih menja
Čekajte da vidimo koliko je ovo istina, pa ćemo pljuvati. Ja ću prvi sebi jezik da pregrizem što sam mu skandirao u četvrtak ako pređe.

Čekajte da vidimo koliko je ovo istina, pa ćemo pljuvati. Ja ću prvi sebi jezik da pregrizem što sam mu skandirao u četvrtak ako pređe.
Io odio Belgrado
Sutra Lane gostuje na SOS kanalizaciji pa da ga zaspemo (zatrpamo) sa lepim pitanjima .
. Total Soker odjeci (Ponedeljak, 21.10): Gost Milan Lane Jovanović
Izvor: SOS kanal // Objavio: Jovica Nikić // vreme: 21 jul, 2013, 18:17 // Ostavite vaš komentar
U novom izdanju emisije Total Soker odjeci (ponedeljak, 21.10), gost Nebojše Petrovića biće bivši igrač Anderlehta i reprezentacije Srbije Milan Lane Jovanović.
Pitanja možete postavljati na mejl emisije: totalsoccer@soskanal.net.

Izvor: SOS kanal // Objavio: Jovica Nikić // vreme: 21 jul, 2013, 18:17 // Ostavite vaš komentar
U novom izdanju emisije Total Soker odjeci (ponedeljak, 21.10), gost Nebojše Petrovića biće bivši igrač Anderlehta i reprezentacije Srbije Milan Lane Jovanović.
Pitanja možete postavljati na mejl emisije: totalsoccer@soskanal.net.
-
jel moguce da kod nas trenira i odrzava formu i zavrsi kod cigana.jel moguce da mi nismo uspeli kao njegov maticni klub i klub u koji je dosao da trenira da ga zadrzimo vec nam ga cigani odnesu ispred nosa.ako predje to je horor al ipak bolje on nego abu.
U trenutku u kom se nalaze cigani, kod njih moze da predje samo istinski navijac istih! Tamo pare niko nece dobiti to je sigurno sto znaci da moras da volis klub do jaja da bi presao sada tamo. Ako se to desi, jedino sto mozemo je da mu priredimo "toplu dobrodoslicu" na Karadjordje! 

- gospodinFKV
Sredice AMSS nestoStexman wrote:U trenutku u kom se nalaze cigani, kod njih moze da predje samo istinski navijac istih! Tamo pare niko nece dobiti to je sigurno sto znaci da moras da volis klub do jaja da bi presao sada tamo. Ako se to desi, jedino sto mozemo je da mu priredimo "toplu dobrodoslicu" na Karadjordje!

Mozda gresim u ponekom detalju ali sustina je tu. Jovanovica je iz Bajine Baste i tamosnjeg kluba doveo Sapura (nisam 100% siguran) kao talentovanog klinca. Kada je usao u prvi tim, bio je sve samo ne narocito dobar, a onda se malo opustio, odigrao, koliko se ja secam, tek dve ili tri dobre utakmice u dresu FKV i ubedljivo najbolju protiv partizana 4:5 i uprava ga je brze-bolje prodala u Ukrajinu (Ridjosic i tadasnji UO). Meni je bilo beskonacno glupo to sto je izjavljivao za Vojvodinu i bgd klubove. Mislim, sta je njega uopste vezivalo za Vojvodinu. Prosao je malo podmladak, igrao nesto utakmica za prvi tim i otisao dalje. Ako ce da ide u zvezdu, neka ide, ko ga sisa, ja se samo nadam da ga nikada necemo videti na nekoj upravljackoj poziciji FKV.
- Tony Starks
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-b ... n-odlazaka" onclick="window.open(this.href);return false;ВОЈВОДИНА: Бек и штопер, па попуна након одлазака
Прелазни рок за српске клубове, као и у већем делу Европе, траје до 31. августа, што значи да сви тимови, па и ФК Војводина, може до тог датума знатно да измени садашњи изглед
Ипак, јасно је да се у случају новосадских црвено–белих то неће доготити, с обзиром да је највећи део посла, када су новајлије у питању, већ одрађен, а остале су упражњене две позиције за која се још траже адекватна појачања., што је потврдио и спортски директор Воше Саша Дракулић.
- Тренутно, тражимо квалитетне играче на позицијама левог бека и штопера, јер смо проценили да на тим местима треба да појачамо конкуренцију у тиму. У свакодневној смо комуникацији са тренером Марком Николићем, пратимо дешавања на тржишту и надам се да ћемо успети да ангажујемо добре играче који ће нам донети калитет више у екипи – каже Дракулић.
Ипак, након што је објављена информација да су стигле понуде од иностраних клубова за Абубакара, Трајковића и Вулићевића, те да се о њиховим евентуалним трансферима преговара, јасно је да ће бити и одлазака. Ова група играча је и пре формалног почетка прелазног рока означена као они чији је одлазак „виђен“, наравно ако добију понуду која задовољава и њих и Војводину. Да ли би њихов одлазак у печалбу отворио ангажовање нових играча, осим већ утврђеног штопера и левог бека?
- Сигурно је да у случају одлазака неких играча, морамо пронаћи замене на тим позицијама. Ипак, сматрам да ако Абубакар буде продат, вероватно нећемо доводити новог шпица, с обзиром на недавни долазак у наше редове Андрије Калуђеровића и Стефана Денковића. Али, никад се не зна, ако нам се укаже прилика да под повољним условима доведемо квалитетног играча, све је могуће – каже спортски директор Војводине.
До сада, од почетка прелазног рока, доведена су два голмана: Зоран Поповић и Матеј Делач (позајмљен из Челсија, који је оставио врло добар утисак на мечу против Хонведа), затим хрватски бек Марио Барић, везиста Јанко Тумбасевић (повратник у редове Воше), те нападачи Калуђеровић (позајмица из Пекинга, с опцијом откупа уговора након годину дана) и Денковић, који се обавезао на трогодишњу верност Војводини.
У односу на тим који је завршио минулу сезону, отишло је седам првотимаца: голман Немања Супћ, затим дефанзивци Ђорђе Јокић, Горан Смиљанић, Владан Павловић и Холанђанин Грин, те нападачи Милош Делетић и Ђорђе Шушњар.