"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
uporan

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by uporan »

Gledajući utakmicu protiv Italijana stekao sam utisak da oni mogu da nam daju gol kad hoće (a kao da nisu ni hteli posle 1:1). Bilo je situacija u kojima drže loptu po nekoliko minuta, a da naši igrači ne mogu da dođu do nje. Totalna nemoć. E sad, ja mislim da ćemo pobediti Sloveniju i to iz jednog jedinog razloga, a to je što njima sve to ne znači ništa.
Što se plasmana dalje tiče, tu su mi podeljena osećanja. Sa jedne strane, voleo bih da idemo dalje, jer bi bila lepa prilika za posetu Poljskoj i Ukrajini :mrgreen: (ako se prođe baraž naravno, što je sa ovim timom veooooma teško). Dok sa druge strane, bila bi to velika pobeda jedne pogrešne politike sa mister TK na čelu, sa nepismenim selektorom (možda čak i "blago" retardiranim), nikakvom sredinom terena i još gorim napadom :frown: . Kada bi se nešto posle neuspeha stvarno promenilo bilo bi dobro da se ne plasiramo, ali bolim se da je i to velika utopija i da se i posle, eventualnog, neuspeha ništa neće promeniti. Sve će ići po starom. Što reče jedan moj prijatelj pre nekoliko godina - posle 5.10.2000. godine sve se promenilo osim rukovodstva FSJ (odnosno sada FSS). Da li neko zna da li je Miljan Miljanić počasni predsednik ove institucije sa sedištem na Terazijama?
Što se samo utakmce sa Italijom tiče neko je kao razlog relativno slabe posete naveo cenu karata, sa čime se ja ne bih složio, jer su cene bile iste kao protiv Francuske, ali je stadio bio pun. Mislim da je ljudima dosta ove i ovakve reprezentacije, kao i ljudi koji vode savez. Ako ćemo realno najglasnije je bilo navijanje kada se zviždalo himni gostiju i kada se pevalo protiv TK i Predsednika (ne računajući u nekoliko navrata Srbija Srbija).
UH!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

uporan wrote:Kada bi se nešto posle neuspeha stvarno promenilo bilo bi dobro da se ne plasiramo, ali bolim se da je i to velika utopija i da se i posle, eventualnog, neuspeha ništa neće promeniti.
Mozda ako Robi do tada popije pedalu u petokraki, taman da nam uskoci za selektora. Em je "stranac" em sa takvim blizanackim pedigreom, pa gde ces idealnijeg za mazanje ociju narodu i nastavak unistavanja i ono malo ugleda srpskog fudbala sto jos nije unisteno...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

playmaker wrote:
Red Marquis wrote:Tačno. Brazil 2014 se ipak ne bi smeo propustiti. Zato bolje sad ispasti, nego čekati da nas neko razmontira u baražu. A probajte tek da ovakvu Srbiju sa ovim trenerom zamislite u Poljskoj i Ukrajini. Pa da nam zapadnu recimo Holanđani ili Nemci. Pa to bi bio meč za plakanje...
Mi kada igramo u punom sastavu nas niko ne moze da razmontira 3,4 ili 5-0. Jednostavno preterujete.
2006 i Argentina nisu davno bili.
Io odio Belgrado
uporan

Post by uporan »

Radoye wrote:
uporan wrote:Kada bi se nešto posle neuspeha stvarno promenilo bilo bi dobro da se ne plasiramo, ali bolim se da je i to velika utopija i da se i posle, eventualnog, neuspeha ništa neće promeniti.
Mozda ako Robi do tada popije pedalu u petokraki, taman da nam uskoci za selektora. Em je "stranac" em sa takvim blizanackim pedigreom, pa gde ces idealnijeg za mazanje ociju narodu i nastavak unistavanja i ono malo ugleda srpskog fudbala sto jos nije unisteno...
Samo bih još dodao najjači utisak petka veče na marakani - ekipa na zapadu iza moje malenkosti sa skaniradnjem "BIĆE PALE OPET GLAVNI GRAD!"...
UH!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Red Marquis wrote:
playmaker wrote:
Red Marquis wrote:Tačno. Brazil 2014 se ipak ne bi smeo propustiti. Zato bolje sad ispasti, nego čekati da nas neko razmontira u baražu. A probajte tek da ovakvu Srbiju sa ovim trenerom zamislite u Poljskoj i Ukrajini. Pa da nam zapadnu recimo Holanđani ili Nemci. Pa to bi bio meč za plakanje...
Mi kada igramo u punom sastavu nas niko ne moze da razmontira 3,4 ili 5-0. Jednostavno preterujete.
2006 i Argentina nisu davno bili.
Samo sto sada u prvoj postavi nemamo Nadja,Nenada Djordjevica,Dudica i sabane poput Koromana i Kezmana koji su negativno uticali na atmosferu...

Sad kad pogledam taj tim prosto ne mogu da verujem da smo se mi uopste necemu nadali,danasnji tim je bar duplo kvalitetniji...

Kad se setim da je Nadj odredjen da cuva Rikelmea koji je tada bio na vrhuncu... :rolll:
TomaNS

Post by TomaNS »

Rajkovic, Subotic, Karleusa, Pantelic, Zigic, Jovanovic van forme, Raca Petrovic, Milijas - zar mislis da je taj tim stvarno kvalitetniji od onoga? Onda se nama pogledi na fudbal znacajno razlikuju!

Ipak, ocekujem pobedu protiv Slovenaca....
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
vojvodina jedna jedina

TomaNS wrote:Rajkovic, Subotic, Karleusa, Pantelic, Zigic, Jovanovic van forme, Raca Petrovic, Milijas - zar mislis da je taj tim stvarno kvalitetniji od onoga? Onda se nama pogledi na fudbal znacajno razlikuju!

Ipak, ocekujem pobedu protiv Slovenaca....
Karleusu ne racunam jer jos nije odigrao ni minut od trenutka kad se vratio u repezentaciju,i svoj "drugi" debi docekace tek u nekoj od narednih prijateljskih utakmica.

Sto se tice ostalih samo uporedi klubove u kojim igraju sadasnji reprezetativci sa klubovima u kojima su igrali tadasnji reprezetativci i sve ce biti jasno.

Tu nema varki i prevare jedino sto naglasiti da dosta njih igra slabije za reprezentaciju nego za klub.
vojvodina jedna jedina

Zonpijeva slika u danasnjem zurnalu... :lol:

Image
uporan

Post by uporan »

vojvodina jedna jedina wrote:Zonpijeva slika u danasnjem zurnalu... :lol:

Image
:devil:
S time da mu kapa ne stoji, ne bi on mogao da bude ni otpravnik vozova sa takvim pogledom. Mada, to je još ok dok ne progovori...
UH!
Nevernik

Post by Nevernik »

Bilbija i Boske razbili Kiprane.
Uz to, kazu ljudi, Bilbija pogodio dve precke i dve stative.

U stvari, ovo nije A reprezentacija ali nema veze :)
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Србија: 1 Јоргачевић, 5 Видић, 6 Ивановић, 7 Тошић, 10 Станковић, 11 Коларов, 14 Јовановић, 15 Петровић, 18 Нинковић, 20 Суботић и 21 Мрђа.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
laki

Post by laki »

Zamislite vi, ljudi, kakva je nama konkurencija u napadu kad Mrdja, koji je bio 6 meseci van terena, i to do skora, naravno, igra u ovako vaznoj utakmici u prvoj postavi! :roll:
Image
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Nevernik wrote:Bilbija i Boske razbili Kiprane.
Uz to, kazu ljudi, Bilbija pogodio dve precke i dve stative.
Bilbiji je samo potreban pravi trener da prepozna njegove kvalitete i shodno tome mu ukaze sansu. Greska je otpisivati igraca kome date sansu 60 minuta u jednoj utakmici, jednom u 3 meseca i tu cekati da se on pretvori u Mesija. Postupak rehabilitacije ovog momka u fudbalskom smislu ne verujem da bi bio kratak, ali ubedjen sam da je vredan svakog cekanja. Takodje, imam osecaj da smo dobrim/najvecim delom za trenutno stanje mi sami krivi. Saberite koliko je on sansi dobijao (pravih sansi) nakon one povrede? Ja bih rekao nikako.
U formaciji sa dva napadaca, on i Abu, mislim da bi to bila dobitna kombinacija, s tim da bih Bilbiji ostavio slobodu u kretnji, posto ima i kvalitete poluspica.

Ponavljam, navijam za ovog momka jer sam ubedjen u njegov talenat i potencijalni kvalitet, samo sa njim treba postupati na adekvatan nacin.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ako je Brka kikser, šta je onda tek Jorgačević?!
Io odio Belgrado
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Па ''не ваља'' Бркић, зато је ту голманчина славног Гента... :roll:
Само се плашим да сад не врати оног Стојковића на гол репрезентације...
Post Reply