Kapiram šta pričaš, samo se bojim da bi sa našom upravom imao više šanse da ispadne budala, nego da pomogne klubu. Prodaju Abua pred ključnu utakmicu, zapravo ga oteraju, a onda kukaju kako nemaju para. Samo jedan primer. Pitanje koliko bi se i kako naigrao u Voši da se vrati.Boske87 wrote:@Rivelinjo
Zato što sam siguran da će ostati da živi u Srbiji i to u NS. Kakav crni zapad, nije to za sirovine poput njega, tamo je niko i ništa a ovde je "poznata ličnost" a plus što ovde sa tim zarađenim novcem može da živi kao kralj. Da on stvarno voli Vošu onda bi odigrao jednu sezonu za nas bez obzira na finansijske uslove i upravu. Pa svi znamo da bi nam legao na tom levom krilu kao budali šamar.
Ne podnosim čergu i sve vezano za njih ali moram skinuti kapu gospodinu Milošu Ninkoviću, tako se voli klub, momak je u najboljim godinama došao u naš fudbal da pomogne klubu, svaka mu čast.
Volim i ja Vojvodinu, al' dok je ova uprava, ne bih im dao ni 100 evra, a kamoli radio za njih za džabe. Ako me razumeš.