24. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0

Locked

Prognoze

Poll ended at Wed Apr 27, 2011 3:15 pm

1
4
6%
x
10
16%
2
49
78%

Total votes: 63

Akcent

Post by Akcent »

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jos jedan zuti karton....je.e se njima i za kup i za titulu i za sve :roll:
igoork

Post by igoork »

Jebo mamu njegovu, jel lud ovaj Karan? Sta mu ovo trebalo?
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
johnny

Post by johnny »

TvArena sport :pegla:
tulip

Post by tulip »

Ja stvarno, al` stvarno MRZIM bEOGRAD

PS Zao mi je sto smo odigrali slabo, ali i to je za ljude.
DAJ GOL!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Unistio nas ovaj Batioha.. :shock:
Brane

Post by Brane »

Niko nas nije pokrao. Postena utakmica skroz.
Problem je sto samo mi igramo postene utakmice u ligi.
igoork

Post by igoork »

Jbg ljudi to je to, treba biti ponosan na ove momke moralo se desiti kad tad.
I oni su ljudi jednostavno liga nam je takva da jedan poraz i mozes da se pozdravis sa svime...
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Jbga ljudi,lose smo odigrali i to je to,idemo dalje. Imali smo sansu,nismo je iskoristili,ostaje nam da vrebamo i eventualno sacekamo kiks blizanaca.
Mislim da je ovaj put Kiza pogresio kad je stavio ovih 11 na teren,morao je promesati malo tim,ali to je samo moje misljenje.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

igoork wrote:Jebo mamu njegovu, jel lud ovaj Karan? Sta mu ovo trebalo?
Golman crvenog blizanca van kaznenog kao poslednji igrac pravi prekrsaj i dobija zuti.

Karan pravi prekrsaj na centru u situaciji kada nije poslednji igrac i dobija crveni.

Filijala liga.

Where amazing happens.

Hvala momcima do neba sto su nam omogucili da par nedelja mastamo kako se moze ponoviti 66 i 89!

Izuzetno sam ponosan na njih!
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
VosinFan

Post by VosinFan »

Zbogom titulo. Ostaje nam samo da se molimo za kup. Da su igrali prvo poluvreme kao drugo ne bih nista rekao i da izgube ali ovako su me potpuno razocarali. Kao da namerno nece da osvoje prvenstvo. Dzaba nam pobeda nad Partizanom prosle nedelje. :( :cry: :cry:
Nevernik

Post by Nevernik »

Lala sa zapada wrote:
Hvala momcima do neba sto su nam omogucili da par nedelja mastamo kako se moze ponoviti 66 i 89!

Izuzetno sam ponosan na njih!

Upravo tako.
Nema se ovome nista dodati.
Marcello

Post by Marcello »

Potpuno zasluženo smo izgubili utakmicu, od, više nego prosečne prvoligaške ekipe.

Pristup - jezivo indolentan!!! To je presudilo. Nakon mekanog i nemotivisanog početka, usledilo je razigravanje protivnika (logično) i bio je dovoljan jedan njihov raspoloženi igrač, da nam uništi sve nade.

Ipak mi nismo toliko kvalitetni, da se uvek vraćamo iz mrtvih.

Nema veze, idemo dalje...

P.S. Onaj sudija Jovanetić????? Đubre, sasekao nas je žutim i crvenim kartonima. Očekivano.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Vojvodjanin

Post by Vojvodjanin »

Ja se sada bojim da nas partizan ne pokrade mada sa ovakvom igrom nece ni trebati da nas kradu sudije :furious:
Pa da sa duple krune padnemo na nista...
Last edited by Vojvodjanin on Sat Apr 23, 2011 4:35 pm, edited 1 time in total.
laki

Post by laki »

Najlosija utakmica u sezoni! Mozda jedino ona u gostima protiv Slobode je bila losija.
Nisam ljut na igrace sto su ocajno odigrali, i to se dese, jbg. Sad ostaje samo velika tuga, ali jbg, navikli smo na nju tokom svih ovih godina. Ova sezona je daleko bolja od svih prethodnih. Jedino je razlika u tome sto smo se nadali previse.
U*pozoravao sam ljude na forumu o ovome, ali mnogi su nas i dalje videli kao one koji poslednje kolo odlucuju o tituli. Ofk nas je spustio na zemlju......
lazarr

Post by lazarr »

Odigrali smo lose. Dodje takav dan, niko ne moze svaki put da odigra vrhunski, pa ni mi.
Ne treba sad dizati veliku frku i kuditi igrace i trenere (mi bas imamo taj obicaj) vec se spremati za ono vaznije.
Ko zna zasto je sve ovo dobro. Da smo dobili, svu energiju bi potrosili na prvenstvo koje nam je realno bilo "nemoguca misija" (zna se zasto), i zbog toga bi verovatno ostali i bez kupa.
Ovako, treba malo odmoriti ekipu, spustiti loptu na zemlju i jurnuti na onih 90 minuta koji nam donose KUP. I ovako nam je to bio prvi cilj ove sezone.
Locked