Došlo je vreme, selidba blizanaca sa našeg istoka na jug!

Locked
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Koliko smo mi optereceni Zvezdom i Partizanom,pa to je strasno.Pola skupstine se o njima pricalo,u svakom topiku samo Zvezda i Partizan,u vestima foruma pisemo ih malim slovima.... na zalost,ocigledno je da jos duuugo vremena necemo biti veliki klub,jer samo kad si veliki,drugi su ti nebitni.
Image
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Voja wrote:Koliko smo mi optereceni Zvezdom i Partizanom,pa to je strasno.Pola skupstine se o njima pricalo,u svakom topiku samo Zvezda i Partizan,u vestima foruma pisemo ih malim slovima.... na zalost,ocigledno je da jos duuugo vremena necemo biti veliki klub,jer samo kad si veliki,drugi su ti nebitni.
Slozio bih se sa ovim.

Sto se manje bavimo njima to ce biti bolje za nas.

Mada ova ideja u vezi kupovine karata i nije losa...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Voja wrote:Koliko smo mi optereceni Zvezdom i Partizanom,pa to je strasno.Pola skupstine se o njima pricalo,u svakom topiku samo Zvezda i Partizan,u vestima foruma pisemo ih malim slovima.... na zalost,ocigledno je da jos duuugo vremena necemo biti veliki klub,jer samo kad si veliki,drugi su ti nebitni.
Vojo, dokle ćeš da potenciraš tu priču?
Nije ovo Wolfsburg pa da kukamo - muka mi Bayerna, ni Palermo pa da kukamo i mrzimo Inter. To je kompleks, kad možeš, ali ne uspevaš biti bolji pa ti on smeta.
Kod nas nije nikad bila samo sportska borba, 66 godina konstantne protekcije, 95 posto navijača u državi i 99 odsto trofeja. Ako još sedemdesetih smo izgubili nepošteno titulu, kup devedesetih, ko zna kakve pritiske doživljavali od njih, a sad imali predsednika države koji daje izjavu o jednima i drugima kako treba da se smenjuju na prvom mestu, jel to zdrava sredina za izlečenje od kompleksa?
Ako ovo sad finale Kupa nije pokazatelj da itekako imamo i trebamo da budemo opterećeni njima ne znam šta je.

Mi ne možemo a da ih ignorišemo ako želimo neki uspeh ili trofej. Doće nam sami na vrata da nam lupe šljagu što se trpamo u razrađeni sistem.

A i ne znam baš da li je Barsi Real nebitan, i obrnuto. A ako oni nisu veliki ne znam ko je. Sve što rade veliki klubovi a i njihovi navijači rade i misleći na svoje najljuće protivnike.
Io odio Belgrado
Avangarda

Post by Avangarda »

Slobodna (Fer) prodaja je jedino je normalno i pošteno rešenje!

Ovo sabotiranje njih je čisto sitničarski i kompleksaški sa naše strane!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Helm

Post by Helm »

novosadjanin wrote:
Helm wrote:
novosadjanin wrote:Evo kako je to jednom prilikom odradio nkp:
http://www.mondo.rs/s199992/Fudbal/Kart ... ubote.html
Pred utakmicu sa Ofk Beogradom oni su pustili u prodaju karte za kup mec sa zvezdom. Ko je to uradio dobio je gratis kartu za Ofk. Usteda 200 ili 400 din.
Ali zbog cega mislis da kad bismo to objavili ne bi doslo 2000 grobara da kupe kartu, taman bi ustedeli tih 200 dinara koliko otprilike kosta karta za OFK.

Jao, kojih 2000 grobara? Zasto nije njima doslo 18.000 cigana i pokupovalo im sve karte? Taj njihov duel blizanaca u zadnje vreme se sve vise pretvara u 75% prema 25% na tribinama u korist domacina. Oni ce to kolo igrati protiv Javora, Rada, Spartaka ili kog vec, bas njih briga za Vosa- Ofk. Oni ce kupiti kartu na dan utakmice. A ako njih 37 odluci da nam "napakosti" i dodje da gleda Ofk- bas cu se potresti... Mislim koja je razlika da li ce njih 63 uzeti kartu dve nedelje pre utakmice ili na dan utakmice?
Ti očigledno ne shvataš u čemu je poenta ovde. Cigani nisu kupovali karte jer oni imaju tribinu na koju mogu da stanu svi koji hoće da gledaju. Grobare iz Beograda svakako boli uvo ali grobari iz Novog Sada bi sigurno došli po ulaznice i to bar 300-400 njih po 2-4 ulaznice, i dolazimo do koje cifre? I plus prazan stadion protiv OFK jer ti grobari sigurno ne bi gledali utakmicu. Ja isto kao ti ne mislim da je Firma šop najbolje rešenje, mislim da su to kartice ali zato je bilo glasanje, ako 60% ljudi misli da je nešto dobar predlog jel nas 40% pametnije od njih i to još neusaglašeno?
kej

Post by kej »

Cekajte, mi zelimo da na zapadu vecinu cine navijaci domaceg kluba. To je kompleksaski? Sitnicarenje je obezbediti karte njima(koji su svake druge nedelje na tom stadionu)kako im te karte ne bi pokupili navijaci gostujuceg kluba kojih ima kao zutih mrava u nasem gradu i okolini. Posto je vecina njih videlo svoj voljeni klub tek 5-6 puta u svom zivotu, za njih je ta utakmica ostvarenje svih snova, dogadjaj godine, nesto za sta valja doci mnogo ranije, dati koliko god treba para, samo da se par puta doviknu sa svojim grobarima itd itd.. Zato ce da nahrle kao sto i svaki put nahrle. A neki od nas ce da stoje na stepenicama? Kakva je podvala dati neku prednost kupovine karata svojim navijacima?
Mi samo zelimo da nas bude na zapadu sto vise, dakle, mi se bavimo nama, a ne njima. A to sto bi zbog toga njih bilo manje, e pa molim lepo, dosao si na stadion Vojvodine kao navijac gostujuceg tima, sedi, gledaj, cuti i ne pokazuj previse emocija ako tvoj tim da gol. Bas kao i svaki gostujuci navijac, bilo gde u svetu, koji gleda utakmicu okruzen domacim navijacima.
Po meni je ideja sasvim na mestu, ali isto tako sam svestan da se nista nece preduzeti.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kej... a zamisli suprotnu situaciju... da smo mi gosti u BGu,da imamo toliko navijaca da solidno mozemo popuniti njihovu zapadnu tribinu,i da oni nama tako nesto urade... verujem da bi mnogi od nas uputili pismo sudu za ljudska prava :lol:

a ako vec zapad treba da bude domaci... neka se jednostavno to obelodani u svim sredstvima javnog informisanja da se zbog bezbednosti radi za zapad prodaju ulaznice samo domacim navijacima i eto,problem resen.Dalje,kupimo godisnje 5000 pretplatnih za zapad i opet problem resen,a ujedno pomazemo i svom klubu.

Ne resava se broj navijaca,mesec dana pred utakmicu... to je visegodisnji proces,koji zahteva trud,ulaganje,edukaciju...
Image
Avangarda

Post by Avangarda »

kej wrote:Cekajte, mi zelimo da na zapadu vecinu cine navijaci domaceg kluba. To je kompleksaski? Sitnicarenje je obezbediti karte njima(koji su svake druge nedelje na tom stadionu)kako im te karte ne bi pokupili navijaci gostujuceg kluba kojih ima kao zutih mrava u nasem gradu i okolini. Posto je vecina njih videlo svoj voljeni klub tek 5-6 puta u svom zivotu, za njih je ta utakmica ostvarenje svih snova, dogadjaj godine, nesto za sta valja doci mnogo ranije, dati koliko god treba para, samo da se par puta doviknu sa svojim grobarima itd itd.. Zato ce da nahrle kao sto i svaki put nahrle. A neki od nas ce da stoje na stepenicama? Kakva je podvala dati neku prednost kupovine karata svojim navijacima?
Mi samo zelimo da nas bude na zapadu sto vise, dakle, mi se bavimo nama, a ne njima. A to sto bi zbog toga njih bilo manje, e pa molim lepo, dosao si na stadion Vojvodine kao navijac gostujuceg tima, sedi, gledaj, cuti i ne pokazuj previse emocija ako tvoj tim da gol. Bas kao i svaki gostujuci navijac, bilo gde u svetu, koji gleda utakmicu okruzen domacim navijacima.
Po meni je ideja sasvim na mestu, ali isto tako sam svestan da se nista nece preduzeti.
Pa nek' nahrle, nahrlimo i mi još više?! Jel za nas to nebitna utakmica?!

Nek' nas dođe što više i biće nas više od njih, a ne njih da sabotiramo da ih bude manje.

Jel smo domaćini, jel znamo kad je tekma, šta nas sprečava da kupimo kartu ili sezonsku od ranije? Kakve to "moći" njihovi navijači imaju pa će oni doći do karata, a neko naš će kao izvisiti?!

Ne može me niko ubediti da će ijedan navijač FKV ostati bez karte, zbog njihovih navijača! To nije istina i svaki navijač FKV uvek može (ako želi) kupiti ili kartu ili sezonsku i prisustvovati utakmici, jer to je do njega, a ne do navijača blizanaca!

Pričamo kako nas kradu, kako su nepošteni itd. a sad i mi ovde sami zagovaramo slične (njihove) metode?!

Ponoviću: Slobodna (Fer) prodaja pa ko kupi više karata, neka bude većina, to je normalno i pošteno po svim svim zakonima!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
laki

Post by laki »

Samo vi svi donjite jedan sat pre utakmice i popunjavajte centralni deo tribine. A onda sto se tice njih, neka ih dodje i 3000 mada ja mislim da ce ih doci 1000 plafon, nemaju drugu opciju nego da popunjavaju cosak prema jugu, pa neka se uruse zajedno sa onom jugozapadnom nefunkcionalnom tribinom. Verujte mi, na kraju ce se ovo pokazati kao jedina, ali dobra opcija.
Image
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Helm wrote:
novosadjanin wrote:
Helm wrote: Ali zbog cega mislis da kad bismo to objavili ne bi doslo 2000 grobara da kupe kartu, taman bi ustedeli tih 200 dinara koliko otprilike kosta karta za OFK.

Jao, kojih 2000 grobara? Zasto nije njima doslo 18.000 cigana i pokupovalo im sve karte? Taj njihov duel blizanaca u zadnje vreme se sve vise pretvara u 75% prema 25% na tribinama u korist domacina. Oni ce to kolo igrati protiv Javora, Rada, Spartaka ili kog vec, bas njih briga za Vosa- Ofk. Oni ce kupiti kartu na dan utakmice. A ako njih 37 odluci da nam "napakosti" i dodje da gleda Ofk- bas cu se potresti... Mislim koja je razlika da li ce njih 63 uzeti kartu dve nedelje pre utakmice ili na dan utakmice?
Ti očigledno ne shvataš u čemu je poenta ovde. Cigani nisu kupovali karte jer oni imaju tribinu na koju mogu da stanu svi koji hoće da gledaju. Grobare iz Beograda svakako boli uvo ali grobari iz Novog Sada bi sigurno došli po ulaznice i to bar 300-400 njih po 2-4 ulaznice, i dolazimo do koje cifre? I plus prazan stadion protiv OFK jer ti grobari sigurno ne bi gledali utakmicu. Ja isto kao ti ne mislim da je Firma šop najbolje rešenje, mislim da su to kartice ali zato je bilo glasanje, ako 60% ljudi misli da je nešto dobar predlog jel nas 40% pametnije od njih i to još neusaglašeno?

Pa i u Novom Sadu niko nikad nije ostao van stadiona jer nije bilo vise mesta. Kapacitet je "neogranicen". Koliko god ljudi da dodje- svi ce uci. Zasto bi onda neki njihov navijac dolazio dve nedelje ranije da uzima kartu kad moze pred utakmicu? Zasto da dva puta dolazi do stadiona, mozda ima i neke putne troskove ako ne zivi pored stadiona? Zasto da dolazi ako na tv-u ima specijalnu emisiju o susretu nkp i Metalca? Jel treba onda da ukinemo i prodaju godisnjih karata posto takodje postoji osnovana sumnja da ce navijaci blizanaca pokupovati sve i mi onda necemo moci da udjemo protiv Jagodine? I meni je isto najbolji predlog da se prodaje u shopu, ali mislim da nije realan. Zato bi bilo lepo da nama koji cemo doci na obe utakmice daju mali popust. Nista se osim toga ne menja. Nastavljamo gde smo stali prosli put protiv njih. :wink:

Pocinje strasno da me umara ova tema, a ostalo jos mesec dana do utakmice...
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Helm

Post by Helm »

novosadjanin wrote:
Helm wrote:
novosadjanin wrote:

Pa i u Novom Sadu niko nikad nije ostao van stadiona jer nije bilo vise mesta. Kapacitet je "neogranicen". Koliko god ljudi da dodje- svi ce uci. Zasto bi onda neki njihov navijac dolazio dve nedelje ranije da uzima kartu kad moze pred utakmicu? Zasto da dva puta dolazi do stadiona, mozda ima i neke putne troskove ako ne zivi pored stadiona? Zasto da dolazi ako na tv-u ima specijalnu emisiju o susretu nkp i Metalca? Jel treba onda da ukinemo i prodaju godisnjih karata posto takodje postoji osnovana sumnja da ce navijaci blizanaca pokupovati sve i mi onda necemo moci da udjemo protiv Jagodine? I meni je isto najbolji predlog da se prodaje u shopu, ali mislim da nije realan. Zato bi bilo lepo da nama koji cemo doci na obe utakmice daju mali popust. Nista se osim toga ne menja. Nastavljamo gde smo stali prosli put protiv njih. :wink:

Pocinje strasno da me umara ova tema, a ostalo jos mesec dana do utakmice...
Sad vec malo i karikiras stvari. Pre svega nije realno ocekivati od uprave da daje bilo kakve popuste jer klub zivi od prodaje igraca i ulaznica, mi za razliku od blizanaca nemamo sve drzavne institucije iza ledja. Da se nadovezem i na druge komentare, da, sasvim je izvesno da od ovoga nece biti nista, ali vredi probati. I naravno, slazem se da treba kupiti 5000 sezonskih ulaznica, ili da treba obezbediti ulaznicu dan ranije, ali svi znamo koliko je nasa publika lenja! Ulaznice se kupuju najranije sat pred utakmicu a tad je vecina doticnih vec obezbedila karte.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:Kej... a zamisli suprotnu situaciju... da smo mi gosti u BGu,da imamo toliko navijaca da solidno mozemo popuniti njihovu zapadnu tribinu,i da oni nama tako nesto urade... verujem da bi mnogi od nas uputili pismo sudu za ljudska prava :lol:
Pa imao si prilike da vidis kako to izgleda cak i kad smo domacini u BG-u na finalu kupa... prvo nam ne dozvole ulazak na "njihovu" tribinu (kako njihova, ako smo mi domacini???), posle nece da nas puste uopste na stadion cak ni na onu tribinu koja nam je dodeljena. I to je svaki put tako kad igramo u BG, doslo 60 nasih navijaca ili 6000, nema razlike.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Da, baš je čudno da smo opterećeni sa ta dva kluba koja već 60 i kusur godina trpaju klipove u točkove našem klubu već prilikom najmanjeg obrtaja. Baš je čudno da smo opterećeni klubovima koji su nam više puta na krajnje siledžijski i bahat način dali do znanja da nije dovoljno biti bolji od njih na terenu da bi osvojio bilo šta.
Ja moram sasvim otvoreno da priznam da me je na stadionu često puno više držala mržnja i inat prema njima, težnja da im ne dozvolim da mi se šire po gradu i stadionu, nego ljubav prema Vojvodini, koju je dosta često bilo teško voleti u smislu da je pratiš po bespućima fudbalske Srbije. Ne brinem ja za našu brojnost i odnos snaga na zapadu na predstojećoj utakmici. Svaki eventualni navijač kluba Kontraobaveštejne službe Vojske Jugoslavije moraće na zapadu da krije svoju navijačku pripadnost kao što zmija krije noge, to sam sasvim siguran.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
kej

Post by kej »

Avangarda wrote:Pričamo kako nas kradu, kako su nepošteni itd. a sad i mi ovde sami zagovaramo slične (njihove) metode?!
Po toj logici je onda nepostena metoda i to sto su se nasi navijaci prebacili na sever, zar ne? To je neposteno, jer oni su taj sever uspevali da napune, a Firma jos uvek nije. Neki grobari sad zbog toga izvise, jer ne stanu svi na istok. Pa sta ce nam onda sever? Sta je nama dalo za prava da im otimamo vecu tribinu? Stvarno smo fasisti!
Zaboravljate da oni vec imaju celu istocnu tribinu. Jos neki stadion na kugli zemaljskoj gde gosti dobiju celu istocnu tribinu? Nesto ne mogu da se setim..
I sad je jos kradja dati prednost kupovine karata nasim navijacima na zapadu.. Pazi, samo dati prednost onima koji su tu bili i protiv Pazara i protiv Kragujevca.
No, nije bitno, ionako mlatimo praznu slamu. Vidimo se na Vojvodina-Partizan. Pardon, Partizan-Vojvodina.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
slanobarac

Post by slanobarac »

@kej
No, nije bitno, ionako mlatimo praznu slamu. Vidimo se na Vojvodina-Partizan. Pardon, Partizan-Vojvodina
Zašto toliki pesimizam......ubeđen sam da će navijači Vojvodine biti u većini, uprkos svim tenzijama u našim redovima. Samo da naših 11. ne zabrljaju do te utakmice, ipak je ovo NAŠ GRAD!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Locked