VOJVODINA u Evropi
Re: Evropa liga 2020
Ma da, Totenham bi bio sjajan, da nam opali petardu!Voja wrote:Group 5
Seeded
1 Bala Town (WAL) or Standard Liège (BEL)
2 Rostov (RUS)
3 Lokomotiv Plovdiv (BUL) or Tottenham (ENG)
Unseeded
4 Botoşani (ROU) or Shkëndija (MKD)
5 Maccabi Haifa (ISR) or Željezničar (BIH) or Kairat Almaty (KAZ)
6 Vojvodina (SRB)
Sto se mene tice,samo ne Rostov,standard bi bio do jaja. A TSC ako izbaci Steauu postaje nosioc
Kup je nas!
Na sajtu uefa sve lepo objavljeno i objašnjeno, a za sada samo b92 objavio i to samo za crne, kod nas je i sportsko novinarstvo propalo, čast izuzecimaVoja wrote:Nabavim grupu pre svih portala i cekam reakcije,a nigde nikog... usr... se![]()
![]()
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Zasto ne Rostov? Rusi kod kuce za prolazVoja wrote:Group 5
Seeded
2 Rostov (RUS)
Unseeded
6 Vojvodina (SRB)
Sto se mene tice,samo ne Rostov,standard bi bio do jaja. A TSC ako izbaci Steauu postaje nosioc
Gledam vrednost timova Vosa 14,5 miliona,Rostov 45,5,Standard 66,Totenhem 721 milion

A sta znam.... nikad cuo niti za jednog igraca,ne znam ni kakvi su,a kontam da nam ne bi lezali.... A ustvari,koga god izvucemo,nas cilj ove sezone trebalo bi da bude titula,a Evropa onako... sporedno takmicenje,u rangu sa kupomKoral wrote:Zasto ne Rostov? Rusi kod kuce za prolazVoja wrote:Group 5
Seeded
2 Rostov (RUS)
Unseeded
6 Vojvodina (SRB)
Gledam vrednost timova Vosa 14,5 miliona,Rostov 45,5,Standard 66,Totenhem 721 milion

Sa Rusima tuca 90min, sa Belgijancima i Totenhemom verovatno vijanje do besvesti.
Hajde, videcemo sta kaze zreb.
Hajde, videcemo sta kaze zreb.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
Jedina želja pred žreb mi je da budemo domaćini.
Znas da o ovom razmisljam vec duzi period... Koliko je nama uopste domaci teren prednost (protiv bilo koje ekipe (domace ili strane))!? Mnoge dobre meceve i velike pobede smo ostvarili u gostima,a kuci retko kad igramo ono bas uverljivo,domacinski,kao sto je recimo Bastija svojevremeo igrala kuciDeep Purple wrote:Jedina želja pred žreb mi je da budemo domaćini.

Mi i da budemo domacini, morali bismo biti domacini u Beogradu...
Jedino ako je UEFA spustila malo kriterijume sto se stadiona tice, jer nema publike?
Jedino ako je UEFA spustila malo kriterijume sto se stadiona tice, jer nema publike?
-
Trebace nam velika doza sportske srece, npr. da protivnik dobije crveni
Voleo bih Totenhem kod kuce, jer su atraktivni i nismo igrali da Englezima do sada(bar ne u zadnjih 30 god).

Voleo bih Totenhem kod kuce, jer su atraktivni i nismo igrali da Englezima do sada(bar ne u zadnjih 30 god).
Uprava napolje!
Koliko bih voleo Totenhem toliko i ne bi. Prvo jer nije dozvoljeno prisustvo publike, drugo, jer ce nam to biti prevelik zalogaj.
Ipak atraktivnijeg protivnika tesko da ima, pa i ako ispadnemo nece nam niko zameriti, a ako prodjemo a jaooo...ne smem ni da pomislim sta bi to bilo.
Ipak atraktivnijeg protivnika tesko da ima, pa i ako ispadnemo nece nam niko zameriti, a ako prodjemo a jaooo...ne smem ni da pomislim sta bi to bilo.
U Novom Sadu. Naravno da su smanjeni kriterijumi. Kod nas stadion nije bio problem, vec ono vezano za ulaznice.. TSC takodje igra u Senti.N13 wrote:Mi i da budemo domacini, morali bismo biti domacini u Beogradu...
Meni sad bilo dosadno pa pobacah kuglice
i dobih Makabi-Rostov,Vojvodina-Totenhem i Botosani-Standard 

- Deep Purple
U koliko je sati žreb? U 1?