Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

Ne osećam se dobro kad izgubimo, bilo od koga.Međutim, moramo biti realni i prihvatiti činjenicu da se danas u Srbiji igra slab fudbal i da nema velike razlike između Prve, Druge i Treće lige.Nažalost. :cry:
Ko uđe motivisanije, borbenije u meč, dobija utakmicu.Ako nam je za utehu i mi smo to pokazali u prvom poluvremenu protiv Atletika u Novom Sadu, a razlika u kvaliteu između njih i nas je mnogo veća, nego nas i slavljenika Radničkog Sombor.A, tek ulog i važnost utakmice, da ne pominjemo.
Nije meni toliko težak ovaj poraz.Ali, Inđija :twisted: :twisted: :twisted: Teško mogu Šarac i Kahriman. Zajedno nikako. I, još u nekoj, skroz iznenađujućoj formaciji i postavi: n puta :? .Opet smo primili gol na kraju, iz blizine, posle centaršuta u naš peterac (verovatno?).
Međutim,, mora se probati, i biti, u normalnim granicama strpljiv, kako bi iskristalisali ono najbolje što imamo.Banja Kanjža leči rane i podiže nepokretne.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Srbenda, priće to tebe :mrgreen:
Keva

Post by Keva »

procitajte danasnji dnevnik. brzic mi se dopada sve vise i vise. on je covek koji je vojvodinu video na vrhu sveta, a ne kome je ona samo odskocna daska, i kome je reputacija i ugled vojvodine vaznija od pozicije na tabeli. ja verujem da moze, da bi ih on postroji i prebio posle subotice. a indjiju necu da spominjem. mada reci cu ponovo ono sto mislim: da bi trener imao pun uticaj na igrace
Keva

Post by Keva »

on mora biti u klubu duze od vecine igraca, a ne da svaki dripac zna da ako odigra tri lose utakmice jer mu se ne dopada trener, da ce odma doci novi. bez obzira na rezultat, voleo bi da brzic ostane, bar koju godinu, jer tu decu neko treba da potseca ciji, i koliko uspesan dres nose.
Dejan

Post by Dejan »

U Kanjiži će se pripremati ukupno 24 fudbalera, među kojima će biti i povređeni Džozef Kizito, Aleksandar Popović i Miodrag Stošić čiji oporavak bi vrhunski uslovi kanjiške banje trebalo da pospeše. Izostaće jedino bivši mladi reprezentativac Ljubomir Stevanović kojeg očekuje operacija meniskusa.

Nadam se da ce Stevanovic posle oporavka konacno dobiti pravu priliku da pokaze svoj raskosni talenat...
ogi
Administrator

Post by ogi »

Dejan wrote:U Kanjiži će se pripremati ukupno 24 fudbalera, među kojima će biti i povređeni Džozef Kizito, Aleksandar Popović i Miodrag Stošić čiji oporavak bi vrhunski uslovi kanjiške banje trebalo da pospeše. Izostaće jedino bivši mladi reprezentativac Ljubomir Stevanović kojeg očekuje operacija meniskusa.

Nadam se da ce Stevanovic posle oporavka konacno dobiti pravu priliku da pokaze svoj raskosni talenat...
Ko je sad Stevanovic?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
021

Post by 021 »

Ogi, reč je o Ljubomiru Stevanoviću, igraču sredine terena koji je još na početku prelaznog roka došao iz Apatina u paketu sa ostalima, ali nije dobijao priliku da zaigra(osim na prijateljskim utakmicama).

OFFTOPIC: Uganda nije uspela da se kvalifikuje za Afrički kup nacija. :cry: Šteta, a bili su tako blizu... :lol: Poslednji put su igrali na tom takmičenju pre 30 godina. Možda to i nije tako loše za nas, jer bismo sigurno ostali bez Kize i Sepuje na duži period.
Dejan

Post by Dejan »

Sto se nas tice to je veoma dobro!Kiza je zaista dobar igrac, ali kada ode uvek dodje povredjen, kasni, ispadne iz forme...Od Sepuje ocekujem puno, pogotovo u prolecnom delu prvenstva...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Po fotkama koje sam video Sepuja dobro izgleda, deluje vrlo snazno...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Jan

Post by Jan »

U Kanjizi na pripremama se radi pakleno i disciplinovano.
Naime, bio sam licno prisutan na samom pocetku priprema, posto sam tamo boravio u istom hiotelu gde i igraci i mogu reci da sam stekao utisak jedne prave disciplinovane ekipe koju predvodi kapiten Nino Pekaric a sprovodi u delo sto je zamislio Ivica Brzic sa svojim strucnim stabom.

Bilo mi je jako prijatno boraviti u istom hotelu i malo se poblize upoznati sa igracima, pre svih sa Pekaroicem, Kizom, Sepujom,Popom... Branetom Novakovicem, Brzicem.
Ovim putem ih jos jednom pozdravljam i zelim im srece i zdravlja i naravno TITULU !!!

Evo i par slika prvog treninga u Kanjizi

http://img90.imageshack.us/img90/7433/img494mk1.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/9070/img495gk6.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/9196/img496lw9.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/4285/img497fy4.jpg
VOŠA ZAUVEK !!!
Brane

Post by Brane »

Hvala na izvestaju Jan. Prava ekskluziva :-)
Turija

Post by Turija »

Sport

LEĐA KOČE PEKARIĆA

Vojvodina završava mini pripreme u Kanjiži
Kanjiža – Prijateljskim mečom sa područnim ligašem
Potisjem (15.30), Vojvodina će danas završiti mini-pripreme

u banji Kanjiža. Onim što je, tokom šest dana provedenih u miru ove panonske banje-lepotice, urađeno, trener Ivica Brzić je sasvim zadovoljan.

-Mislim da smo realizovali sve što smo planirali, što ćemo i proveriti u današnjoj utakmici sa klubom iz Kanjiže – kaže iskusni stručnjak. – Upravo smo dobili i vest da protiv Bežanije ne igramo u subotu, kako je ranije planirano, već u nedelju, i to je dobro.

Jedan dan više za pripreme za prvu utakmicu nastavka takmičenja u Meridijan super ligi je, objašnjava Brzić, važan zbog činjenice što će se dvojica standardnih prvotimaca, mladi reprezentativci Gojko Kačar i Dušan Tadić, ekipi priključiti tek u petak, a tih 24 časa će doboro doći i igračima koji su dugo bili povređeni, odnosno onima koji su, u međuvremenu, potražili pomoć klupskog lekara dr Borka Vukosava.

-Pored Pekarića koji opet ima probleme sa leđima, juče, zbog identičnih nevolja, nije trenirao ni Trivunović – precizira Brzić. – Što se tiče Kizita, Popovića i Stošića, oni će, naravno ukoliko ne bude nekih dodatnih problema, sigurno biti u konkurenciji za utakmicu sa Bežanijom.

GOLMANI

BRKIĆ I DALjE U PREDNOSTI

Donedavno standardna „jedinica“ Vojvodine, bivši mladi reprezentativac Damir Kahriman koji u poslednja dva prevenstvena meča nije bio ni na klupi, radio je u Kanjiži veoma dobro i braniće danas protiv Potisja bar jedno poluvreme. Ipak, u nedelju protiv Bežanija na golu će, prema Brzićevim rečima, ponovo biti Željko Brkić, dok će Kahriman šansu čekati sa klupe.

Đ. VUKMIROVIĆ 15.10.2007 21:23:18
Da li to što igramo u nedelju znači i da smo u TV prenosu :?:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov

Post by mihailov »

[quote="Turija"]Sport

Ipak, u nedelju protiv Bežanija na golu će, prema Brzićevim rečima, ponovo biti Željko Brkić, dok će Kahriman šansu čekati sa klupe.
Fala Bogu(i Brzicu) :lol:
Da li to što igramo u nedelju znači i da smo u TV prenosu
Pasce sneg izgleda!!! :lol:
Napred Voso!
lesa

Post by lesa »

ljudi,da se razumemo, nismo mi na tv-u vec bezanija :D
...ti si nasa prva ljubav...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

lesa wrote:ljudi,da se razumemo, nismo mi na tv-u vec bezanija :D
Ustvari multiprenos,OFK-Zvezda i mi.... Jedva cekam kraj utakmica,da nam Ogi javi koliko smo procentualno bili zastupljeni ;)
Image
Post Reply