Agent: Mfela neće u Partizan zbog finala Kupa sa Vojvodinom
Jedan od najboljih afričkih napadača u ovom trenutku i član južnoafričkog Mamelodija Katlego Mfela ne želi više da razmišlja o mogućem prelasku u Partizan jer za to krivo finale Kupa u kojem su crno-beli igrali sa Vojvodinom.
Naime, Mfelin agent Glajn Birkin rekao je da mu ne bi bilo prijatno da svog klijenta pošalje u srpski fudbal videvši na šta je ličilo finale između Partizana i Vojvodine.
"Ništa u ovom trenutku ne mogu da kažem ali se Partizan, što se nas tiče, nije vratio u centar zbivanja jer su postojali neki problemi u srpskom fudbalu nedavno. Zbog toga mi ne bi bilo prijatno da ga šaljem u Partizan niti u njihov fudbal. Uprava Mamelodija dala mi je zeleno svetlo za formiranje Mfeline cene tako da ćemo naći već neki angažman jer se radi o odličnom fudbaleru koji bi da igra u Evropi", rekao je Birkin za sajt Kickoff.com.
Mfelin agent doneo je odluku da se zaboravi na srpski fudbal ne samo zbog finala Kupa, već i slučaja Bernarda Parkera koji se 2009. godine u Crvenoj zvezdi proveo kao "bos po trnju".
'Bem ti, i Juznoafrikanci su poceli da izbegavaju nasu dzunglu!
Što je najžalosnije, apsolutno su u pravu i mnogo im je bolje čak i da svrate u obližnji Mugabeov Zimbabve nego da dođu kod nas.
Kako stvari stoje, za jednog fudbalera gore od dolaska u Srbiju može biti samo odlazak u neku od ratom zahvaćenih zemalja.
Zaista ne znam koliko daleko su spremni da idu. Onaj ko jos uvek nije presao na druge operatere, ne bi bilo lose da to uradi. Sad je cak moguce menjanje operatera uz zadrzavanje starog boja (http://www.021.rs/Info/Srbija/Od-sutra- ... efona.html).
Ja cak razmatram mogucnost prelaska na Orion sto se tice fiksne telefonije.