Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Brane wrote:Jos jedna greska je neimanje "bombe" prelaznog roka! Verovatno vise sa marketinske strane bi bilo mnogo jako da smo doveli neko zvucno ime.
Eksperimentisanje sa amerom i australijancem vidim kao zanimljivu ideju, verovatno i vrlo jeftinu.
slazem se, Brane! Premda, ta opcija jos nije iskljucena, ako dodju ovi iz Herte...

A, sto se Amera i Australijanca tice, tacno tako - nisu promovisani kao neka pojacanja, vec vise dolaze iz senke, bez neke preterane promocije. Ako se pokazu, super. Ako ne, zaboravice se brzo na to...
limanfkv

Post by limanfkv »

Evo posto sam i ja verovatno spomenuo Vjesticu samo da obrazlozim..Mislio sam da ako ode Pekaric da nam treba jedan iskusan stoper,a po meni bi se sasvim dobro uklopio Vjestica koji ima preko 100 utakmica odigranih u Rusiji. Oko 95 u Zenitu, i oko sezonu i po u Rostovu... Ali s` obzirom da je ostao Pekar,neka njega ... 8)
0.0625
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

podbara wrote:п.с. Поздрав за све а нарочито мог пријатеља Ред Фирма!
pitanje za mog cenjenog kolegu: da li ces biti na zadnjoj utakmici kad budemo proslavljali titulu,sa americkom zastavom na severu!? :lol:
Image
Dejan

Post by Dejan »

Iskreno nisam bas zadovoljan prelaznim rokom!Ok je sto je prekinut kontakt sa Radivojevicem, ali da li je onda ok sto smo doveli Vukajlovica(setite se njegovih skorasnjih izjava) :idea: Kao sto Djumi kaze on bi bio pojacanje, ali pre 2-3 sezone...

Od prodaje igraca Vosa je dobila dosta para, ali mislim da je i zbog igrackog kadra i eventualnih sledecih prelazaka morala mnogo bolje da odradi ovaj prelazni rok(Predrag Pavlovic, Marko Blazic,Pavle Ninkov...), :!:

Procitao sam da iz Herte stizu sredinom februara neki Brazilac sto sada igra u Portugalu i Nigerijac iz Izraela :wink: (Nista od Edea i Okoronkwa)

Malo video snimaka nasih pojacanja;
Sepuya
http://www.youtube.com/watch?v=Cu13nrZQZDE

Vukajlovic :o
http://www.youtube.com/watch?v=IgdgVvZ6dbw

p.s.Mislim da je Grozdanovski pravo pojacanje!

Brazilac i Nigerijac Vošini od februara

Isti pregovarači, runda broj tri. Ratko Butorović se iznova u Novom Sadu sreo sa tehnikom Herte Diterom Henesom, koji je nedavno iz redova Vojvodine odveo Gojka Kačara, pa onda ugostio dvojicu visokih zvaničnika novosadskih crveno-belih. Sada je tema razgovora, opet, bila konkretizacija saradnje dva kluba, a kao i u dosadašnjim slučajevima, do sporazuma je došlo i u februaru će, u FC "Vujadin Boškov" stići dvojica fudbalera berlinskog kluba, koji su trenutno na pozajmici u Portugalu i Izraelu.

- Razgovarali smo i o tome da odmah dođu, samo se došlo do konstacije da bi to bilo suviše komplikovano zbog viza. Henesu smo zato rekli da smo ponovo sastavili odličnu ekipu i da neće biti kasno ako naši novi igrači stignu i do 12. februara, kada bi Brzić svoje izabranike trebalo da vrati u Novi Sad iz Medulina. Plan je da se ova dvojica napadača, Brazilac koji igra u Portugalu i Nigerijac, čiji je klub u Izraelu, po okončanju aklimatizacije uklope u profil ekipe, i da, praktično, zaigraju punom snagom od leta - objašnjavaju u Vojvodini najnoviji deo dugoročne saradnje, dodajući da najveći deo zasluga u svemu što se odvija između dva kluba ima agencija Internacional sports konsalting, čiji su predstavnici Roland Grahamer i Saša Hrnjački bili i sada u Henesovom društvu.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ако буде титула, а помози Боже ваљда биће, на север долазим са следећим заставама: САД; Аустралија, Уганда, Македонија, Црна Гора и Камерун ако буду дошли.
Успут, како ћемо ми саставити тим са толиким странцима. Како се код нас рачунају Македонци и Црногорци и колико нам је дозвољено странаца у тиму?
mihailov

Post by mihailov »

Zabrinjavajuca okolnost posle odlaska Davidova letos bila je ko ce organizovati igru,ko ce povezivati pasove,asistirati...onda se pojavio Kacar koji je sve to obavljao!Dobra igra Vojvodine je bila usko povezana sa dobrim igrama Gojka.Tek poslednja 3,4 kola doslo je do isticanja jos par igraca.To moze predstavljati problem u nastavku sezone.Nije dovedena adekvatna INDIVIDUA koja bi zamenila Kacara.Na timskom nivou smo napravili dosta,doveli smo "pojacanja".Medjutim da bi dovedeni igraci stvarno nosili taj epitet potreban je duzi period uigravanja i potrebno je da ekipa bude na okupu bar godinu dana.Da su dovedene 2 individue koje bi nosile igru(primer Pavlovic,Stjepanovic)onda bismo imali povece sanse za najvisu poziciju.Ovako nam ostaje da se nadamo i da verujemo da Brzic moze da organizuje redove koji bi nam doneli titulu!
Gojkovim i Rankovim odlaskom mi trenutno imamo prosecnu ekipu u kojoj tek treba da se istaknu najbolji.Treba nam novi vodja!!!
Napred Voso!
Dejan

Post by Dejan »

ImageMARK RASEL KONRAD, AMERIKANAC U VOJVODINI

Mark Rasel Konrad, dvadesetjednogodišnji Amerikanac iz Vašingtona nije stigao uz veliku pompu ove zime u Vojvodinu. Skroman i nenametljiv van terena, na treninzima je u nekoliko navrata u igri na dva gola pokazao da se dobro snalazi.

Otkud Amerikanac na fudbalskom terenu u Novom Sadu?
- Vojvodini me je preporučio čovek čije fudbalsko mišljenje u SAD cene, a zovu ga Zak. Igrao sam u Padžet saund univerzitetskom takmičenju tri godine oko 70 utakmica i postigao 15-ak golova- kaže Rasel.

To i nije naročita preporuka za centarfora?
- Ja nisam klasični centarfor. Mogu da igram po strani, a najviše volim da igram u sredini i to u oba pravca, da budem ol ranud igrač. No, zahtevi ekipe odrediće šta ću da igram u Vojvodini.

Šta očekujete od dolaska u Novi Sad?
- Pre svega da napredujem. Došao sam ovamo da učim. Već posle nekoliko treninga uverio sam se da su svi prvotimci Vojvodine veoma vešti u baratanju loptom. Malo je takvih u Americi, a meni je posebno značajno što su me lepo prihvatili.

U vašoj zemlji su američki fudbal, košarka i bejzbol popularniji od fudbala?
- Tako je, ali moja majka je Holanđanka i fudbal sam zavoleo tako što smo svakog leta odlazili u Holandiju na odmor. Tamo sam igrao s vršnjacima i mnogo slušao o Krojfu, Van Bastenu i drugim zvezdama – kaže Rasel, koji je na poslednjem treningu pre polaska u Istru postigao gol, a na pripremama u Medulinu pokušaće da se izbori za takmičarski pogon. S. S.
Milan

Post by Milan »

ice wrote: I sto se tice Zilica jos da prihvatim da je imao dobrih momenata na golu i da nije los golman,ali ne mogu da prihvatim da ima ama bas bilo kakve veze sa nekom ljubavlju prema nasem klubu.
Imao sam slično mišljenje o njemu. Čak sam bio jedan od najgorih u njegovom pljuvanju na tekmi sa Smederevom(posle me je bilo i sramota od izrečenih uvreda). Ali, pre dva leta sam na moru u Hrvatskoj redovno na plaži čitao njihove Sportske Novosti(koje, uzgred rečeno, odlično izveštavaju o svim klubovima njihove lige). Jednog dana je izašao intervju sa njim u kojem mu je postavljeno pitanje za koga navija. On tu nije udvornički odgovorio Rijeka, već je rekao da navija za Vošu i nešto tipa- Voša forever! Tu, i gledajući neke njegove intervjue sam promenio mišljenje o njemu kao čoveku. Mislim da je skroz ispravan i skroman mladić. Inače, kod kuće čuvam taj broj SN koji sam poneo sa letovanja pa ću gledati da skeniram i postavim taj tekst.
POŠTO OBRAZ ???!!!
CICA GLISA

Post by CICA GLISA »

milane , aj molim te , postavi tu Zilicevu izjavu sto pre !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Milan wrote:Tu, i gledajući neke njegove intervjue sam promenio mišljenje o njemu kao čoveku. Mislim da je skroz ispravan i skroman mladić.
:lol: kako si me nasmejao Milane sad.Znaci da je kojim slucajem rekao da navija za Rijeku ili zvezdu,bio bi neispravan mladic :lol: Zar cemo tako da cenimo ljude!?Pa bas me zanima da li Pekaric navija za Vojvodinu,i da li neko uopste ima pravo da mu zameri ako recimo covek navija za partizan.Mnogo vise od te igre reci,znaci ponasanje igraca na ternu,dok brani boje naseg kluba i njegovo drzanje.Treba biti dzentlemen u kopackama,ponosno nastupati za klub cije boje branis,a niko ti ne moze uskratiti tvoje pravo da navijas za koga hoces.Svi recimo znaju da je Kocara moja najslabija tacka od svih igraca koji su igrali za Vosu,i apsolutno me se ne dotice sto je covek posle branio za cigane,on je ovde uvek dao sve od sebe i ja to postujem.A wsve se bojim,da niko od vas ne bi otisao u konkurentsku firmu,za ne duplo,nego samo malo vece pare....

Sto se tice samih transfera,ja cu kao i na pocetku sezone,da se uzdam u lose timove zvezde i partizana.Ustvari,partizan i nema los tim,ali mislim da ce mnogo nazadovati sa Jokanom,o kojem je jos Miroslav Zivkovic (ako se dobro secam imena i prezimena) u Biserima kod Vanje Bulica govorio kakav je covek.A mi sta uradimo.... jedno je sigurno samo,trece mesto ni u snu ne bi smelo da nam izmakne,a ako je istina da su svi ovi igraci dosli za dz... onda nam se za godinu dana sprema jos jedna lepa finansijska inekcija..... i sa te strane,skidam kapu upravi.... ipak je fudbal biznis... pa ljudi,i u krevetu je sve manje ljubavi....
Image
Dejan

Post by Dejan »

Vojo ne bih se slozio sa tobom...Sada smo imali odlicnu priliku da se uzdamo u svoj kvalitet, sto je mnogo vaznije, nego da se uzdamo u ne kvalitet rivala!

Dovedeno je previse igraca, ali malo pravih pojacanja...Pojacanjem u ovom trenutku se moze nazvati Grozdanovski i Pavicevic dok Rasel,Sepuya, Jovanovic, Radovic, Ilic... tek trebaju da dokazu talenat!

Vukelja dugo nije igrao i mislim da mora mnogo vise da natopi dres znojem i mnogo odgovornije da igra u koliko zeli da dobije priliku!

Tesko da cemo dobiti novu finansijsku inekciju kao sto kazes, zbog cega Vukajlovic nije pronasao inostrani aganzman?Pronadji malo njegove izjave u kojima kaze da su ga trazili evropski klubovi, ali kada su ga partizani kontaktirali dileme vise nije bilo :lol: Posle toga godi mu interesovanje Vose, osluskuje pozive iz inostranstva, ali najradije bi u zvezdu(novi Gurovic) :lol: Samo kod nas su perspektivni igraci od 25 godina!Pre je trebalo prekinuti kontakt sa njim posle tih izjava, nego sa Radivojevicem koji se nije javio par dana...

Jos jednom ponavljam prava pojacanja koja bi podigli nivo igre i od kojih bi posle mogli da ocekujemo prave finansijske inekcije su Predrag Pavlovic, Marko Blazic, Pavle Ninkov(uz malo ulozenog novca imali bi dvostruku dobit)...

p.s. Mogao bi neko ko divani svabski da iskopa o kojim igracima Herte je rec...(Marko :wink: )
Milan

Post by Milan »

Voja wrote:
Milan wrote:Tu, i gledajući neke njegove intervjue sam promenio mišljenje o njemu kao čoveku. Mislim da je skroz ispravan i skroman mladić.
:lol: kako si me nasmejao Milane sad.
Taj tekst je samo jedna stavka. Kažem da sam gledao nekoliko TV intervjua i tu mi se dopao kao čovek. Pre ga nisam imao prilike upoznati. U nekoliko navrata, u periodu njegovog igranja, smo se sa nekih gostovanja vraćali sa igračima busom, ali on je uvek bio ćutljiv, te neki utisak o njemu nisam mogao steći. Nemam uopšte nameru da ga previše branim, već stavljam do znanja moje mišljenje da nije đubre od čoveka.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milan

Post by Milan »

CICA GLISA wrote:milane , aj molim te , postavi tu Zilicevu izjavu sto pre !
Nisam u NS-u već duže vreme, ali potrudiću se da ne zaboravim kada dođem.
POŠTO OBRAZ ???!!!
mihailov

Post by mihailov »

I meni se cini da ce makedonac biti najvece pojacanje prelaznog roka.Ali ako cemo iskreno,da li je neko sa ovog foruma posmatrao njegove igre pre dolaska u Vojvodinu cime bi mogao da iznosi misljenje o njemu?Mozda gresim,ali meni je totalni anonimac bio.E sad...u zadnje vreme sam dosta cuo o njemu i po tome ga smatram pojacanjem.Ali sad bas da govorimo da je najvece ime koje nam je pristiglo...?
Napred Voso!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Post Reply