Verovatno si na mene mislio pa da ti odgovorim.One and only wrote:Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji se izjasnjavaju kao navijaci Vojvodine a koji su u stanju da pravdaju ovo g*vno od coveka.
Kapiten, toliko godina u klubu, proziveo sa navijacima najvece kradje od kluba u koji sad prelazi, najljuceg rivala. To moze samo moralni pigmej, necovek.
Sve najgore miroslave jajaro, da sto pre zavrsis karijeru i vratis se medju balvane kluba iz kog smo te doveli i stvorili ti neko ime trpeci te skoro tri godine da bi tek poslednje sezone pokazao neki kvalitet.
Prvo:
Ne postoji čovek na forumu, stadionu,svetu, svemiru koji voli Vošu više od mene. To zapamti.
Drugo:
Iz vas trenutno govore emocije koje nisu realne.
Ova vest je pre par sati objavljena a ja sam je u svojoj glavi arhivirao još pre nekoliko dana jer je bio izvestan epilog. Zato sada govorim već hladne glave i ovo sam već preboleo.
I ja ću mu zviždati prvi put kad ga vidim u njihovom dresu ali ne mogu da ga osuđujem jer sam gotovo siguran da je stavljen pred svršen čin. Iz inostranstva sigurno nije imao ponuda jer već treći prelazni rok ne može da ode iz kluba.
Od nas je otišao bez ponuđenih uslova za bolji, novi ugovor.
Otišao čovek gde ima bolju platu. I ja bih otišao u drugu firmu za bolju platu. I ti, i svi ostali forumaši bi promenili posao za bolje uslove. Zaboravi na ljubav, pripadnost klubu, kapitensku traku. On u Leposaviću sigurno nije odrastao uz Vošu kao mi na Karađorđu.
Ne treba praviti dramu od ovoga. Možda nam dođe duplo bolji bek od Vuleta pa ćemo ga svi zaboraviti.
Svi su žalili kada je odlazio Boske, pa posle njega dođe Alivodić koji je 3 puta bolji igrač od njega.
Iako i dalje očekujem da me napadate posle ovog posta, neću odgovarati na to jer nije vredno nerviranja.
Da mi gledamo šta ćemo sa našom decom, španskim fondovima i ostalim sranjima. To je mnogo veća opasnost od odlaska jednog beka u partizan.