Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lazarr

Re: Transferi

Post by lazarr »

One and only wrote:Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji se izjasnjavaju kao navijaci Vojvodine a koji su u stanju da pravdaju ovo g*vno od coveka.
Kapiten, toliko godina u klubu, proziveo sa navijacima najvece kradje od kluba u koji sad prelazi, najljuceg rivala. To moze samo moralni pigmej, necovek.
Sve najgore miroslave jajaro, da sto pre zavrsis karijeru i vratis se medju balvane kluba iz kog smo te doveli i stvorili ti neko ime trpeci te skoro tri godine da bi tek poslednje sezone pokazao neki kvalitet.
Verovatno si na mene mislio pa da ti odgovorim.
Prvo:
Ne postoji čovek na forumu, stadionu,svetu, svemiru koji voli Vošu više od mene. To zapamti.
Drugo:
Iz vas trenutno govore emocije koje nisu realne.
Ova vest je pre par sati objavljena a ja sam je u svojoj glavi arhivirao još pre nekoliko dana jer je bio izvestan epilog. Zato sada govorim već hladne glave i ovo sam već preboleo.
I ja ću mu zviždati prvi put kad ga vidim u njihovom dresu ali ne mogu da ga osuđujem jer sam gotovo siguran da je stavljen pred svršen čin. Iz inostranstva sigurno nije imao ponuda jer već treći prelazni rok ne može da ode iz kluba.
Od nas je otišao bez ponuđenih uslova za bolji, novi ugovor.
Otišao čovek gde ima bolju platu. I ja bih otišao u drugu firmu za bolju platu. I ti, i svi ostali forumaši bi promenili posao za bolje uslove. Zaboravi na ljubav, pripadnost klubu, kapitensku traku. On u Leposaviću sigurno nije odrastao uz Vošu kao mi na Karađorđu.
Ne treba praviti dramu od ovoga. Možda nam dođe duplo bolji bek od Vuleta pa ćemo ga svi zaboraviti.
Svi su žalili kada je odlazio Boske, pa posle njega dođe Alivodić koji je 3 puta bolji igrač od njega.
Iako i dalje očekujem da me napadate posle ovog posta, neću odgovarati na to jer nije vredno nerviranja.
Da mi gledamo šta ćemo sa našom decom, španskim fondovima i ostalim sranjima. To je mnogo veća opasnost od odlaska jednog beka u partizan.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Poserem ti se u taj dres koji si obukao smeće jedno ništavno. Želim ti da tamo uveneš.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
salefkv

Post by salefkv »

Došao sam u najveći klub u Srbiji. Navijačima mogu da obećam da ću dati sto odsto kako bismo osvojili sedmu titulu u nizu. Nadam se da će oni to prepoznati.

Nema razloga da krijem, bilo je interesovanja stranih klubova. Naravno, u životu je bitno da obezbedite egzistenciju, ali i da kada se jednog dana okrenete imate nešto i osvojeno tokom karijere. To je u Partizanu normalno, trofeji se osvajaju svake godine, a takođe klub igra u Evropi.
Stexman

Post by Stexman »

Eto ko je nama kapiten bio. Pa od danas ako neko bude kapiten osim nase dece treba da nas je sramota!
dju**e jedno, obraz ko djon. Dobro pazi na sebe kad dodjes u Novi Sad!!! :evil:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mene zao zato sto je Miroslav Vulicevic za ovu Jako Smesnu Ligu sasvim dobar igrac, veliki borac i radnik koji se na svakoj utakmici maksimalno zalaze. Nedostajace nam takav, a otisao je u redove jednog od dva najljuca rivala koji su njegovim dolaskom ipak dobili veliko pojacanje, barem za kriterijume JSL.

Glupo je osporavati mu igracke kvalitete, mislim daleko je on od ozbiljnog beka ali daleko je i nasa liga i svi klubovi u njoj od ozbiljnog fudbala. Za ovo ovde je sasvim dobar.

E sad, strasno sam razocaran Miroslavom Vulicevicem kao covekom, koji je nosio kapitensku traku naseg kluba i kao takav pretrpeo ogromnu nepravdu bas od ovih u ciji zagrljaj ovako trci. Treba stvarno imati obraz ko djon i nakon onakve slajmare u facu kakvu smo svi zajedno s njim popili u onom finalu kupa sada davati ovakve ulizicke izjave i postati jedan od onih koji su nas tako bezmilice ponizavali. Pitam se samo, hoce li i on sada zagrljen sa svojim novim kolegama da peva onu "pola Madjar pola Ustasa" i kako ce se osecati dok se tako poserava izmedju ostalog i na najblistaviji deo svoje fudbalske karijere?

Na kraju, dobismo jos jednu Personu Non Grata. Miroslave Vulicevicu, nakon svega sto smo zajedno preziveli, i radosti i tuge, znaj da si od danas na Stadionu Karadjordje nepozeljan, i da ces od sada biti tretiran ne samo kao jedan od "njih" nego kao jedan od najgorih medju njima.

Nek te je stid i sram, ako uopste znas sta te reci znace.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
mihailov

Post by mihailov »

Da se ne lažemo, Vulićević je igrač koji je stvarno igrao kapitenski. Nedostatak kvaliteta nadoknadio je borbenošću, i sa te strane je i više nego dobro obavio svoj deo posla.
Ljudski kvaliteti sada dolaze do izražaja, kapiten Vojvodine prelazi u partizan i izjavljuje kako je to najveći klub u Srbiji. Lično, od danas ga cenim ništa više nego Ilijeva i Tejga... :shit:

I naravno, ovako nešto bi bilo nezamislivo pre 3,4 godine. Sami smo krivi za sve što nam se dešava...
Napred Voso!
Box

Post by Box »

Bude li neko od igraca vojvodine obukao kapinesku traku a da to nije Poletanovic,Radoja,Sergej,Mijat,Kosanovic ja cu zvizdati i dernjati se iz sveg glasa svaku utakmicu. Najvise cu se dernjati ako ovo :shit: od tRajkovica ne predje kod istih :shit: i obuce govnjivu traku koju je ostavio :shit: covek.I tu traku zapaliti i kupiti novu da Poletanovic moze da igra bez da mu smeta smrad...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Box wrote:Kosanovic
:?: Verovatno mislis na Kosovica. Decko treba jos dosta utakmica u nogama da ponese do kapitenske trake, kao i Mijat, a pogotovo Sergej.

Mislim da traka ide Alivodicu, ali videcemo..nije ovo tema da se o tome raspravlja....

Pravo je pitanje sad - ko je zamena za Vulicevica?
Brane

Post by Brane »

Ne mogu da verujem da vecina krivi Vulicevica sto je odradio ugovor i otisao. Pa covek je ODRADIO ugovor, alo. Ko je nama kriv sto nismo mogli da mu ponudimo bolji nego oni drugi. Pa nama je sigurno bilo lakse sa njim obnoviti saradnju nego onima da ga dovedu.
O ovome se razmislja kad se igraci dovode! Ugovor na 3-4 godine sa svakim novim igracem. Pa 2 godine pre isteka ili produzavati ili planski pustiti da istekne i zahvaliti se. Pa gde god pogledas okolo mozes naci mlade igrace koji bi oberucke prihvatili 4 godine ugovor. Samo za to treba malo znanja u proceni, malo muda za rizik... Lakse je dovesti nekoga na godinu dana pa onda ocekivati da on ostane veran i gleda u pasulj hoce dobiti produzetak ili ne.

Ako ste besni, iskalite bes na one koji su dopustili da cetvorogodisnji ugovor istekne a uz to nisu uspeli da nadju kupca u medjuvremenu.
srkins

Post by srkins »

http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 94302.html" onclick="window.open(this.href);return false; pa s obzirom na nasu situaciju mozda je najbolje vracanje ovog decka sa pozajmice a ne znam i ko nam igra desnok beka u omladincima?
Milan

Post by Milan »

vule, zelim da se pridruzim cestitkama i pozelim ti sudbinu jednog vukelje!!!

Mali covece!
POŠTO OBRAZ ???!!!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Brane wrote:Ne mogu da verujem da vecina krivi Vulicevica sto je odradio ugovor i otisao. Pa covek je ODRADIO ugovor, alo. Ko je nama kriv sto nismo mogli da mu ponudimo bolji nego oni drugi. Pa nama je sigurno bilo lakse sa njim obnoviti saradnju nego onima da ga dovedu.
O ovome se razmislja kad se igraci dovode! Ugovor na 3-4 godine sa svakim novim igracem. Pa 2 godine pre isteka ili produzavati ili planski pustiti da istekne i zahvaliti se. Pa gde god pogledas okolo mozes naci mlade igrace koji bi oberucke prihvatili 4 godine ugovor. Samo za to treba malo znanja u proceni, malo muda za rizik... Lakse je dovesti nekoga na godinu dana pa onda ocekivati da on ostane veran i gleda u pasulj hoce dobiti produzetak ili ne.

Ako ste besni, iskalite bes na one koji su dopustili da cetvorogodisnji ugovor istekne a uz to nisu uspeli da nadju kupca u medjuvremenu.
Није овде реч само о плаћању има овде и засићености.А што би сад њему повећавали плату,боље да играју неки млади играчи који ће примати мање,а који могу да буду подједнако добри.За једну његову плату можеш да платиш пет омладинаца.А живо ме занима како ће се понашати кад не добије пар плата у нкп,има и с њим да споразумно раскину уговор.То је што се тиче тога,а што се тиче њега самог,поштујем сваку његову одлуку,иако тврдим да ће га Ђура мутави израдити,и знам само да Вулету нећу звиждати никад у којем год дресу да истрчи.Неко ко је рођен у Рашкој или где ли већ сигурно није навијао за Војводину,а знам сигурно и да је не мрзи,јесте да је био капитен али не верујем да је говно као мрђа.Мене много више више нервирају они што тренирају у кадетима и омладинцима Војводине,а заклети су звездаши и партизановци,(сетите се само изјава Богдановића и Кривокапића).
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Milan wrote:vule, zelim da se pridruzim cestitkama i pozelim ti sudbinu jednog vukelje!!!

Mali covece!
+1
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Najvece zlo je nasa nesposobna uprava i ova celava spijuncina sto smo ga imali za trenera poslednjih 6 meseci!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

churguzijanac wrote:Najvece zlo je nasa nesposobna uprava i ova celava spijuncina sto smo ga imali za trenera poslednjih 6 meseci!
I Skupstina koja jednoglasno sve to aminuje. Tu je koren svih problema.

No da ne gusimo temu, ima vec gde da se divani o tome.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply