Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Transferi

Post by Radoye »

KLUB nije dobio nista para a i nece dobiti. NEKO iz kluba je verovatno dobio neku sitnu lovu.

Prodaju veru za veceru.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
srkins

Post by srkins »

Sada imamo 4 napadaca i to svi izmedju 18-21 godinu :shock: i opet fali jedan iskusan, Sto se Pekarica tice neko rece pre neki dan da treba Babicu Vujacicu ...neki iskusan stoper uz kog bi ucili... a Poparu znam po tome sto ga kupim u menageru :D mada gledao sam sada decko je igrao za mladje selekcije Bosne tako da ko zna,mozda nije los..Ali ono sto mene sokira je sto mi sa deckom od 21 godine potpisujmo ugovor na dve godine :idea: Prakticno i ako se pokaze decko sa 22 odlazi jer je to jedini nacin da zaradimo na njemu..a Lekovic je bio na prozivci...a da onih 50000 ce nam oprostiti partizan a pare tesko da cemo videti
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

srkins wrote:Sada imamo 4 napadaca i to svi izmedju 18-21 godinu :shock: i opet fali jedan iskusan, Sto se Pekarica tice neko rece pre neki dan da treba Babicu Vujacicu ...neki iskusan stoper uz kog bi ucili... a Poparu znam po tome sto ga kupim u menageru :D mada gledao sam sada decko je igrao za mladje selekcije Bosne tako da ko zna,mozda nije los..Ali ono sto mene sokira je sto mi sa deckom od 21 godine potpisujmo ugovor na dve godine :idea: Prakticno i ako se pokaze decko sa 22 odlazi jer je to jedini nacin da zaradimo na njemu..a Lekovic je bio na prozivci...a da onih 50000 ce nam oprostiti partizan a pare tesko da cemo videti
Šta igra Nenadović, šta igra Stojanović, šta igra popara(novi grohbarski smrad i pulen opeglanog)? Tačno šta igraju? Kome će mali smrad iz teleoptika da zauzme mesto? Tumbaseviću? Ili još gore Milinković-Saviću, Kosoviću, Gaćinoviću?

SVI NAPOLJE!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
srkins

Post by srkins »

Ne znam ko je mali smrad ali Popara igra levo krilo , ovaj iz Pazara i Obrenovca sy napadaci a Pekaric stoper ,tako da niko ne zauzima mesto Tumbasevicu i Milinkovic -Savicu
ДушанСП

Post by ДушанСП »

А који ће нам мој Пекарић?Ови ће сад да доведу десет играча,и то се неће знати који је смешнији.Ови ми личи на довођење играча типа Барић,Денковић,Фатић...
Што каже неко на форуму,нек се искупе за све свињарије и нек доведу Меребу за све паре
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ДушанСП wrote:А који ће нам мој Пекарић?
Kontam da posle 3 potresa mozga u 4 utakmice nije bio problem ubediti ga da potpise :mrgreen: Malo sale,sta ces.... Svi ti dovedeni igraci cak se ni u fantaziu ne uzimaju na klupu,realno
Image
Box

Post by Box »

ДушанСП wrote: Што каже неко на форуму,нек се искупе за све свињарије и нек доведу Меребу за све паре
Mereba je rekao da je otisao iz Vojvodine zbog rabrena i pantele... Dok su oni tu tesko da ce doci.Steta jer je bez ugovora...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ovo kaze Fantasy :mrgreen:
inace,za manje od 60 minuta u igri dobijas bod,a za vise od 60 dva... cisto da vidite koliko bodova su doneli igraci u jesenjem delu :wink:

Image

Image

Image
Image
Stexman

Post by Stexman »

Sunce ti jebem, pa opet cemo imati gomilu nesposobnjakovica koja ce zauzimati mesto klincima!
Dokle bre vise da nam menadzeri sastavljaju tim? Pa oterasmo Kezmana zbog toga a dodje ovaj Pavlovic, ccccc.
Ovo se sve vise pretvara u sprdnju. Ajmo ljudi da delamo nesto jer u godin jubileja izgleda da sam jubilej necemo docekati!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote:Dokle bre vise da nam menadzeri sastavljaju tim? Pa oterasmo Kezmana zbog toga a dodje ovaj Pavlovic, ccccc.
Ne, nego oterasmo Kezmana bas zato da bi dosao Pavlovic.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Stexman

Post by Stexman »

Pa ima i toga, verovatno je tako!
fare

Post by fare »

Box wrote:
ДушанСП wrote: Што каже неко на форуму,нек се искупе за све свињарије и нек доведу Меребу за све паре
Mereba je rekao da je otisao iz Vojvodine zbog rabrena i pantele... Dok su oni tu tesko da ce doci.Steta jer je bez ugovora...
Sto ne probaju da dodju sa njim u kontakt proba se ne placa mozda bi i progutao Rabrenovica a gospodina Aftobusa vise nema u Vosi, a rekao je da bi se vratio u Vosu a u zvezdu i partizan nikada ne bi presao :D
johnny

Post by johnny »

Tuga, postali smo družina za uigravanje i promociju grobarskih isprdaka tipa popare koji i ne krije da navija za :shit: .

Simon?
Baltazar

Post by Baltazar »

Mereba igra za 20.000 evra : Mi to ni u snu ne možemo redovno plaćati. Mi nismo blizanci. Nama preti katanac na 10-20 miliona duga. Zato moramo use i u svoje kljuse. Ne možemo se porediti sa njima. Nije mi ni žao. Doće maca na vratanca jednog dana.
Vojvodina, jedna jedina!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Baltazar wrote:Mereba igra za 20.000 evra : Mi to ni u snu ne možemo redovno plaćati. Mi nismo blizanci. Nama preti katanac na 10-20 miliona duga. Zato moramo use i u svoje kljuse. Ne možemo se porediti sa njima. Nije mi ni žao. Doće maca na vratanca jednog dana.
Па јесте наши фудбалери добију по нешто на свака три месеца,а њихови сваке три године :D
Post Reply