Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Zasto se onda ovi nasi iz uprave busaju u grudi kao da ce oni licno da ga grade ako ce neko drugi i da radi i da placa?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ne bi grad pristao na to da nije bilo njih
Ne znam, verovatno je tako nekako razmišljanje.

- vosa do groba
Ako su sa radovima na reflektorima kasnili 3 meseca od prvobitnog roka (receno u maju,zavrseno u avgustu) mogu da zamislim koliko ce kasniti sa ovim
A sto se tice kucice,ako Valencia moze da se seli sa Mestalje na nov stadion,pa vala i mi mozemo srusiti kucicu.I meni ce biti zao ali ona bi kad tad bila srusena,ako ne sada za 10 godina sigurno.

Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Oduvek sam smatrao da atletici nije mesto na nasem stadionu,
ako bi to moglo da se makne bio bi pun pogodak...
ako bi to moglo da se makne bio bi pun pogodak...
...mozemo i mi sa Karadjordja na klisu kod temerinske petlje na primervosa do groba wrote:A sto se tice kucice,ako Valencia moze da se seli sa Mestalje...

Pa tamo su vec hteli da nas sele 2001 ili 2002. Cak je i plan bio napravljen.
Znam, zato i kazem. To sto se Arsenal odselio sa Hajberija ili Valensija sa Mestaje mozda za njih dobro mozda ne, to samo oni znaju. U svakom slucaju ne znaci da je to za svakog dobro, a eto u nasem slucaju bi ustvari moglo da bude i jako jako lose.Minja wrote:Pa tamo su vec hteli da nas sele 2001 ili 2002. Cak je i plan bio napravljen.
Ne treba se bas tako olako odricati tradicije, klizav je to put kad se njime jednom krene. Novac jeste jako bitan ali nije bas sve na ovom svetu na prodaju!
- Само Војводина
Апсолутно. Против рушења куће, сачувајмо душу клуба. Шта ће нам новац и успех, ако изгубимо душу? Постаћемо као ''они''.
Уз дужно поштовање, молио бих да нам појасниш ово? Наметање ове тезе, која се пласира сви ми знамо одакле али не и са којом намером, је дубоко увредљиво и провокативно за све навијаче Војводине.Ми никада нећемо бити као они, јер иза нас никада неће стати државни врх, његове агенције и службе.Само Војводина wrote:Постаћемо као ''они''.
Рушити кућу или не? Морали би прво да видим план реконструкције па тек онда да износимо мишљење? Као што сам и раније писао, ја сам у начелу против! Ваљда су архитекте могле да пронађу неко место и за ову кућу? Њена локација би била феномелна за Музеј и ресторан који фале нашем клубу. Мене интересује у ком стању се налази кућа,колико је улагано у њу задњих деценија и да ли би она могла да издржи још радова у њеној близини? Када сам ја тренирао у Војводини, кућа је била руина а од тога је прошло двадесет година. Колико сам чуо, планирана је свакако реконстуркција стадиона али тек после избора(план и паре треба да је обезбедио Град), па сам мало изненађен и обродован овим вестима које су стигле из клуба. Остаје нам да стрепимо и да чекамо....
Meni je sve jedno sto se tice kućice. I nemam nista protiv rušenja, jer ta kućica nije Vojvodina, i čini mi se da nam je već nekoliko puta pravila problem da ispunimo uefine uslove za stadion. Pa važnije nam je da igramo utakmice na svom stadionu nego da gledam u tu kućicu. Sve ja razumem, tradicija ovo ono, ali mi je važnije da moj klub gledam u evropi u Novom Sadu a ne u Beogradu. I nek završe više taj stadion da liči na nešto! To je moje mišljenje koje je možda i pogrešno, ali jednostavno ne vidim zašto su obične svlačionice tako bitne!
- Red Marquis
- Moderator
A kad ćemo mi da vidimo neki crtež tog projekta barem ? I kojim redom će da idu radovi? Znamo li mi išta sad?
No, glavno je da je lakše srušiti i istok i kućicu, ali dimnjake na severu ima da čuvamo, to je baština tranzicionog kapitalizma koju ima da čuvamo kao zenicu oka svog.
No, glavno je da je lakše srušiti i istok i kućicu, ali dimnjake na severu ima da čuvamo, to je baština tranzicionog kapitalizma koju ima da čuvamo kao zenicu oka svog.
Io odio Belgrado
Čuvali bi i kućicu kada bi davala neki procenat od prodaje ćevapa
Iskreno, ne verujem da će javno prikazivati projekat, nemam neki poseban razlog - prosto imam takav osećaj, moguće da grešim.

...a upravo ti dimnjaci su veca prepreka igranju evropskih utakmica i od kucice i od istocne tribine takva kakva je sada...Red Marquis wrote: No, glavno je da je lakše srušiti i istok i kućicu, ali dimnjake na severu ima da čuvamo...
- Само Војводина
Нисам ни мислио да ћемо по државној подржци постати као близанци. Мислио сам у другом смислу, делује као да смо спремни да се одрекнемо традиције попут ''оних''. Цигани су мењали стадион, а туђмановци су променили боје на дресу. Нећемо ваљда и ми тако...podbara wrote:Уз дужно поштовање, молио бих да нам појасниш ово? Наметање ове тезе, која се пласира сви ми знамо одакле али не и са којом намером, је дубоко увредљиво и провокативно за све навијаче Војводине.Ми никада нећемо бити као они, јер иза нас никада неће стати државни врх, његове агенције и службе.Само Војводина wrote:Постаћемо као ''они''.
Рушити кућу или не? Морали би прво да видим план реконструкције па тек онда да износимо мишљење? Као што сам и раније писао, ја сам у начелу против! Ваљда су архитекте могле да пронађу неко место и за ову кућу? Њена локација би била феномелна за Музеј и ресторан који фале нашем клубу. Мене интересује у ком стању се налази кућа,колико је улагано у њу задњих деценија и да ли би она могла да издржи још радова у њеној близини? Када сам ја тренирао у Војводини, кућа је била руина а од тога је прошло двадесет година. Колико сам чуо, планирана је свакако реконстуркција стадиона али тек после избора(план и паре треба да је обезбедио Град), па сам мало изненађен и обродован овим вестима које су стигле из клуба. Остаје нам да стрепимо и да чекамо....
Partizan je dres promenio '58, a do tad je grb menjan 5-6 puta tako da tada nisu imali tradiciju iza sebe. A sasvim je normalno da klubovi promene stadion i da se stadioni menjaju, pa zar mislis da je "Karadjordje" ovako izgledao 1914 kada je Vojvodina osnovana? Veci je problem sto taj stadion nema ko da popuni, sto se igraci rasprodaju na najlonu, a ne da li ce se srusiti kucica. Ja licno jedva cekam da taj stadion dobije normalan izgled...