Jedan Lebron Džejms... I ti ga nađe primer genetskog frika što se tiče fizičkih predispozicija, dobro nisi rekao Husein BoltHelm wrote:Ali ako je zaista tako eksplozivan kao sto kazete i to jos u tim godinama, licno ne mislim da ce mu ta visina (204cm) predstavljati neku veliku manu. Ima u kosarci dosta primera izuzetno visokih igraca koji su i dalje veoma brzi. Nije da se preterano dobro razumem u fizicke karakteristike golmana, ali verujem da bi jedan LeBron James sa svojih 204cm bio golman pokretljiv i eksplozivan koliko i neki od 194cm.Ako gresim ispravite me.
A razmisljao sam i o Boltu ali on nije bas toliko visok.Grba_NS wrote: Jedan Lebron Džejms... I ti ga nađe primer genetskog frika što se tiče fizičkih predispozicija, dobro nisi rekao Husein BoltJoš jedna stvar, onaj ko je brz nije nužno hitar i agilan, primer Mrđa, brz al ne i agilan i hitar, već izuzetno dominantan na deonicama dužim od 20m. Što se tiče Vanje, ja sam kroz priču (doduše ranije još) čuo neku cifru između 204 i 207 cm.
U tom slucaju cemo ga proslediti u KKGrba_NS wrote:... čuo neku cifru između 204 i 207 cm.
Hoće li nam i Morača stići sa svim ,,Spartakovcima"Matador wrote:Morača doveo Puškarića, Jovanića i Poparu. Bebić doveo Stojanovića i Novakovića. Dragutinović prodao Kiću. Rajo Božović škuletića. Koja je uloga Pavlovića? U Spartaku je jako loša situacija, natezanje sa igracima da oproste dugove. Da sad imamo dobru upravu, kao što nemamo, napravili bi već sad odličan posao za jun. U junu su slobodni Branislav Aleksić, Boba Novaković, Jovica Vasilić, Tiago Galvao...
Mora da se Terza iskesirao koliko treba!? Ovi nasi pojma nemaju. Raspascemo se ko kula od karata kad pocne prvenstvo