Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm

Re: Transferi

Post by Helm »

Ali ako je zaista tako eksplozivan kao sto kazete i to jos u tim godinama, licno ne mislim da ce mu ta visina (204cm) predstavljati neku veliku manu. Ima u kosarci dosta primera izuzetno visokih igraca koji su i dalje veoma brzi. Nije da se preterano dobro razumem u fizicke karakteristike golmana, ali verujem da bi jedan LeBron James sa svojih 204cm bio golman pokretljiv i eksplozivan koliko i neki od 194cm. :deal: Ako gresim ispravite me. :cheers:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Helm wrote:Ali ako je zaista tako eksplozivan kao sto kazete i to jos u tim godinama, licno ne mislim da ce mu ta visina (204cm) predstavljati neku veliku manu. Ima u kosarci dosta primera izuzetno visokih igraca koji su i dalje veoma brzi. Nije da se preterano dobro razumem u fizicke karakteristike golmana, ali verujem da bi jedan LeBron James sa svojih 204cm bio golman pokretljiv i eksplozivan koliko i neki od 194cm. :deal: Ako gresim ispravite me. :cheers:
Jedan Lebron Džejms... I ti ga nađe primer genetskog frika što se tiče fizičkih predispozicija, dobro nisi rekao Husein Bolt :) Još jedna stvar, onaj ko je brz nije nužno hitar i agilan, primer Mrđa, brz al ne i agilan i hitar, već izuzetno dominantan na deonicama dužim od 20m. Što se tiče Vanje, ja sam kroz priču (doduše ranije još) čuo neku cifru između 204 i 207 cm.
Helm

Post by Helm »

Grba_NS wrote: Jedan Lebron Džejms... I ti ga nađe primer genetskog frika što se tiče fizičkih predispozicija, dobro nisi rekao Husein Bolt :) Još jedna stvar, onaj ko je brz nije nužno hitar i agilan, primer Mrđa, brz al ne i agilan i hitar, već izuzetno dominantan na deonicama dužim od 20m. Što se tiče Vanje, ja sam kroz priču (doduše ranije još) čuo neku cifru između 204 i 207 cm.
A razmisljao sam i o Boltu ali on nije bas toliko visok. :D Da da, jasno mi je to za brzinu, mislio sam na hitar (eksplozivan) kada sam rekao brz. E sad, ako naraste bas 207cm, onda je promasio sport definitivno, ali te procene rasta stvarno treba uzimati sa velikom dozom rezerve, pogotovo kod mladjih koje ceka jos dosta cm rasta.

A moze i nasih primera nisu LeBron doduse, ali su primerci izuzetno eksplozivnih visokih momaka. :) Npr, Marko Podrascanin ili Strahinja Milosevic? Ja cenim da golman njihovih fizickih predispozicija ne bi imao problema, mada to je samo moje misljenje, nisam dovoljno strucan da to branim cinjenicama.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Grba_NS wrote:... čuo neku cifru između 204 i 207 cm.
U tom slucaju cemo ga proslediti u KK :mrgreen:
lala1914

Post by lala1914 »

kurtoa ima 2m i kaze da je brzo dole jer je trenirao preko odbojke
Turija

Post by Turija »

Matador wrote:Morača doveo Puškarića, Jovanića i Poparu. Bebić doveo Stojanovića i Novakovića. Dragutinović prodao Kiću. Rajo Božović škuletića. Koja je uloga Pavlovića? U Spartaku je jako loša situacija, natezanje sa igracima da oproste dugove. Da sad imamo dobru upravu, kao što nemamo, napravili bi već sad odličan posao za jun. U junu su slobodni Branislav Aleksić, Boba Novaković, Jovica Vasilić, Tiago Galvao...
Hoće li nam i Morača stići sa svim ,,Spartakovcima" :mrgreen:
Gotovo realno, ove godine može da se desi da nam Pokrajina ostane bez (i jednog) superligaša u domaćem fudbalu - neki da ispadnu, (pre)ostali da se raspadnu :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Баш тако, Спартак је практично банкрот тако да ја не бих ликовао над његовом пропашћу и потенцијалним трансфером Мораче у наше редове. Јел онај генсек из Куле и даље код нас и ако јесте, шта је том човеку уопште функција?
limanfkv

Post by limanfkv »

Nosac papira. Koliko mi se cini registrovan je ovde, pa neka sam odgovori ako zeli.
0.0625
Milan

Post by Milan »

Takodje je odlican u obavljanju funkcije skrivaca lopti pri povoljnom rezultatu po nas...
POŠTO OBRAZ ???!!!
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

budababa wrote:http://www.zurnal.rs/2014/02/09/vasilic ... index.html

I ova je priča završena.
Mora da se Terza iskesirao koliko treba!? Ovi nasi pojma nemaju. Raspascemo se ko kula od karata kad pocne prvenstvo
srkins

Post by srkins »

Ta prica je zavrsena onog trena kad smo doveli Zivkovica .
Turija

Post by Turija »

Kad bi imali zdravu klimu u Klubu i ambicioznog trenera, ja mislim da imamo sasvim solidnu, a veoma perspektivnu, ekipu.
Po meni je sada kritičniji levi bek, nego desni, za koje ne mogu reći ni da su dobri, niti da nisu, jer ih nismo gledali.Međutim, levog smo videli i brine me - pogotovo što nemamo ni alternativu, već od Popare pravimo levog beka (mada, ne bi bio prvi slučaj da krilni igrač postane bolji na beku, nego na ,,svojoj" poziciji - ko se seća Čedomira Mićovića, znaće o čemu pišem).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Osim psihološkog momenta kod Nastića je problem i to što je veći deo karijere (mlađe kategorije) igrao krilo/polušpica, pa tek onda prešao na beka. Mislim da zato nekad luta u defanzivi, pre svega taktički. Ali naši treneri ne bi bili to što jesu kad ne bi od svega pravili beka.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Што се мене тиче не мора да долази уопште,нек иде у ОФК-у,ко га јебе,шта сте се наложили као да је Меси у питању,јел треба сваком полудебилном лику који игра фудбал у ЈСЛ да се титрају јаја?Нећеш да дођеш-путуј игумане,у клуб који дугује три пута више од Војводине,и где је просечна плата 250 евра.А што се тиче појачања,незнам ни који ће нам ови што су дошли,у реду неки да,али неки нам не требају уопште.Сад кад смо коначно у стању да афирмишемо наше младе играче,што смо сви овде и очекивали, кукамо за разноразним ликовима.Да се разумемо ова управа је катастрофа,и треба да лети као што смо се и договорили,али ме баш заболе за Василића.
Post Reply