Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Post by Karlsson »

Ovaj dečko je bio najbolji golman na turniru na Zlatiboru i napunio je 18 godina. Zašto još uvek sa njim nije potpisan profesionalni ugovor?
https://sportklub.rs/fudbal/srbija-supe ... -ugovorom/
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Ukoliko sezona do pauze ode u nekom nezeljenom pravcu sa jos nekolicinom poraza i sa jalovom igrom trebalo bi za drugi dio sezone maksimalno dati sansu omladincima među kojima sigurno ima talentovanih za prvi tim, jer kao sto je napisano onomad https://i.postimg.cc/D0xQYKnP/10153749- ... 3224-n.jpg Ali, ovako cemu nece biti potrebe, uigrace se pojacanja i nadam se, bicemo pravi kada bude najpotrebnije!
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Još koji mesec je naš omladinac.
Preporučuje rusima da kupe još neke naše omladince :)

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ews=431833
ssnigd

Post by ssnigd »

U ovoj temi se nalazi uzrok problema naseg kluba.
Omladinska skola nam je devastirana. Mi vise ne pravimo igrace, omladince i kadete nam razbijaju svi redom. Ova deca sto igraju Vojvodjansku ligu kadeta... Pa tu nema tri krstena igraca da znaju nesto sa loptom. Kada nam se slucajno zadesi poneki izdanak, on pobegne u BG ili sada se nekako desilo da smo prodali Majstorovica i Ivanovica. Milosevic je ocigledno na leto planirao sebi da ode dalje. Uostalom kako i koga tu kriviti sto decko ne zeli ovde da bude.

Dodatno, ostatak nasih klinaca koji izadju sa Vujadina i dodju do prvog tima su metiljavi, bez one stvari, sa tehnikom seoskih igraca, spori, fudbalski nedovoljno inteligentni za lige petice. Dovoljno mi je da pogledam Zukica i sve mi je jasno. Koji ce on K i dalje kod nas? Dajte mu papire i da se trazi novi igrac.

Ako neko ne pocisti tu omladinsku skolu i ne krene od nule, ovaj klub ne treba da postoji vise
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
meshtan

Post by meshtan »

ssnigd wrote: Sun Oct 09, 2022 12:38 am U ovoj temi se nalazi uzrok problema naseg kluba.
Omladinska skola nam je devastirana. Mi vise ne pravimo igrace, omladince i kadete nam razbijaju svi redom. Ova deca sto igraju Vojvodjansku ligu kadeta... Pa tu nema tri krstena igraca da znaju nesto sa loptom. Kada nam se slucajno zadesi poneki izdanak, on pobegne u BG ili sada se nekako desilo da smo prodali Majstorovica i Ivanovica. Milosevic je ocigledno na leto planirao sebi da ode dalje. Uostalom kako i koga tu kriviti sto decko ne zeli ovde da bude.

Dodatno, ostatak nasih klinaca koji izadju sa Vujadina i dodju do prvog tima su metiljavi, bez one stvari, sa tehnikom seoskih igraca, spori, fudbalski nedovoljno inteligentni za lige petice. Dovoljno mi je da pogledam Zukica i sve mi je jasno. Koji ce on K i dalje kod nas? Dajte mu papire i da se trazi novi igrac.

Ako neko ne pocisti tu omladinsku skolu i ne krene od nule, ovaj klub ne treba da postoji vise
Bravo za sve napisano!!!
student

Post by student »

Ovde su iznete neke vrlo ozbiljne optusbe na racun Direktora omladinske skole, ako je to tacan nazi pozicije.

Zasto se ne trazi odgovor od Zbiljica o tome, a i samog direktora? I to ne neko pisanje po forumu, nego odgovor pred kamerom?

Sta vise, mislim da je vreme za jedan intervju sa Zbiljicem, gde smo minti koji pistavljaju pitanja.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

student wrote: Sun Oct 09, 2022 2:04 pm Ovde su iznete neke vrlo ozbiljne optusbe na racun Direktora omladinske skole, ako je to tacan nazi pozicije.

Zasto se ne trazi odgovor od Zbiljica o tome, a i samog direktora? I to ne neko pisanje po forumu, nego odgovor pred kamerom?

Sta vise, mislim da je vreme za jedan intervju sa Zbiljicem, gde smo minti koji pistavljaju pitanja.
Zato što anonimno pisanje po forumu bez nekih konkretnih podataka (samo generalna observacija da su lopovi) nije ozbiljna optužba.
meshtan

Post by meshtan »

Omladinci pobedili Radnicki iz BG 2:1. Borbena, prava utakmica.

Kadeti izgubili na Vujadinu 2:1 od Kikera iz Kraljeva. Sramota me je bilo gledati. Toliko soliranja i izgubljenih lopti nikad nisam video.
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Čuh da je danas top bila tekma izmedju omladinaca FKV i FKCZ? Je l gledao neko pa da podeli utiske?
meshtan

Post by meshtan »

Prvih pola sata zvezda malo bolja a posle toga su nas rastavili.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Сада сам на истаграму налетео на пар наших клинаца (родитеља) играју неки турнир у Чешкој. Па у вези са акцијом "Ти си наша првa љубав" , требало се кренути из нашег дворишта са Вујадина! Прво требају наша деца (а и родитељи безмозгаши) да се едукују о ФК Војводина, видим да море тих клинаца навија за смрдљиве клубове из београда, поред тренинга едукација од малих ногу.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Ne znam za prvo polu vreme,jer sam počeo da gledam tek oko 60 min i ne mogu da verujem da su oni bili bolji ,posle onoga što sam ja video.Ono što sam ja video je neverovatna borbenost naši igrača,iako su gubili sa 1:0.Napadali su kao osice.zvezda nije znale gde je.Kao plod takve igre stiglo je i izjednačenje iz predivne akcije i bacanja zvezdinog igrača u nesavest jer nije znao gde je.Zvezda je srećno izjednačila posle kornera,gde su naši jako nespretno reagovali.Za razliku od prvog tima koji bi se odmah predao,oni su nastavili kao da ništa nije bilo.Prvo su posle prodora Jovanovića koga je zvezdin igrač srušio u šesnaestercu i penala,koji je sam izveo izjednačili i na isteku 90min i poveli,doduše,dosta sretno,jer je prilikom šuta sa strane lopta pogodila jednog igrača zvezde i lobovala ga.Ono što sam ja gledao je bila fantazija od fudbala,borbenost do granice fanatizma.Lanetov sin je pokazao da imamo zaista bisera evropskih razmera.
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Da,pobedili smo 3:2.No,najfascinantnije je bilo plakanje komentatora,pošto je prenosila zvezdina tv.Toliko podcenjivanja i omalovažavanja protivnika,kad su poveli sa 2:1,da je to strašno.Ali kad smo izjednačili nije mogao da ne oda priznanje za gol i akciju.Još ne mogu da verujem da smo tako razmontirali zvezdu a pogotovu u onu fanatičnu borbenost i želju za pobedom.
Turija

Post by Turija »

I posle ove pobede protiv zvezde sa mladjim selekcijama Vose, ostaje glavno pitanje:
zasto Omladinci mogu da pobede zvezdu, a seniori ne mogu, cak i kad ti igraci iz omladinskog pogona postanu prvotimci? Sta i ko je tu problem?

U vreme EXYU smo pobedjivali i zvezdu i partizan i sve druge ligase, osvojili i dve Titule prvaka drzave u onakvoj konkurenciji.
A sada, samo kvarimo sve dosadasnje bilanse i statistike :oops: .
Bruka se Klub i njegovi navijaci na najgori nacin u svemu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote: Mon Nov 21, 2022 11:39 am zasto Omladinci mogu da pobede zvezdu, a seniori ne mogu, cak i kad ti igraci iz omladinskog pogona postanu prvotimci? Sta i ko je tu problem?
Odgovor je prost - zato sto ce malo od ovih igraca i u jednom i u drugom timu da zaigraju za njihove seniorske selekcije. zvezda ce sa svojim neogranicenim budzetom da pokupuje sve sto pozeli na domacem trzistu i na vrh tpga dovede (za nase prilike) jake strance, njima njihove mladje selekcije i stvaranje igraca kroz njih nisu glavni izvor novih igraca za prvi tim, ako neki bas bljesne OK a inace ce karijeru da nastavljaju po PLS i donjem domi SLS. Sa druge strane ni mi se kanda bas ne naslanjamo puno na nas omladinski pogon nego dovodimo isluzene matorce koji su propali u pokusaju odlaska u inostranstvo ili su ispovredjivani ili oboje pa kod nas uzimaju jos koji dinar pre nego sto okace kopacke o klin, ili nekakve menadzerske sema igrace, a sto se tice klinaca ako neki bas bljesne brze bolje ga prodamo dok jos ljudski nije sastavio dva poluvremena sve ukupno na terenu za prvi tim. Dakle to sto igra u omladinskoj konkurenciji i za jedne i za druge i to sto igra u seniorskoj nisu jedno te isto.

Daleko od toga da je nas omladinski pogon nesto supertalentovan - nije, a generalno sve je manje zaista kvalitetnih mladih igraca u srpskom fudbalu jer sve sto iole valja gleda sto pre da pobegne iz ovog blata i mulja gde ne moze ni da se razvije kvalitetan igrac - nego samo odslikava potpuno razlicite koncepcije u formiranju ekipe. Doduse, zvezdi je lako da dovede koga god zeli jer a) pola drzave navija za njih i trci sve se u dupe sutajuci da potpise za njih makar i za dzabe i b) jesam li vec pomenuo neograniceni budzet? Dok kod nas em sto budzeta vise nema nego sto ga ima (da ne pominjem famozne blanko menice) em sto i tako primarni motiv cesto bude "koliko sam ja tu dobar" nego koliko je nesto dobro za kub...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply