2. kolo: Javor-Vojvodina 1:0

Turija

Post by Turija »

021 wrote:Opet mi nije jasan Bekvalac :). . I opet Beki radije stavlja nespremne Lazetića i Stojanovića, nego superspremnog Sepuju...
Ovaj meč će, kao što je to uostalom slučaj u 90% utakmica naše lige, odlučiti prvi pogodak. Biće ili 1-0 ili 0-1, a u slučaju da mi prvi primimo gol, bojim se da bismo mogli ličiti na zvezdu od prošle nedelje. Ova utakmica je veliki ispit i od velike važnosti, jer će pokazati koliko smo zaista ozbiljna ekipa, i koliki je bio faktor sreće i lošeg protivnika u pobedi protiv zvezde. Ozbiljna ekipa ne poznaje izjave tipa „noge će nam biti u Ivanjici, a glave u Izraelu...“ To su foliranja i priče za malu decu. Nego, lepo izađeš na teren, IGRAŠ FUDBAL, ako si lošiji izgubiš, ako bolji pobediš i gotovo. Hvala – doviđenja, sledeći!
I šta nam sad znači pobeda protiv zvezde, Bekvalac doktor Dragoljube?Samo paravan za čitavu jesenju polusezonu.
Ne možemo ni 2 kola da sastavimo na prvom mestu, ali zato posle prve pobede, sastavljamo zacrtani protekcijski tim, a ne igrački najjači :oops: Lepa i zdrava atmosfera pred put u Tel Aviv :cry:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Marcello

Post by Marcello »

Da, da...Titula, trofeji, kandidatura za najviši plasman...Bla, bla, bla... Istina je da smo u zadnjih par godina donekle prevazišli kompleks tzv."večitih", ali kad uredno budemo donosili bodove iz ove i sličnih vukojebina, onda ću početi da sanjam titulu...Ovo? BOLLOCKS!

Samo ne bih voleo više da čitam kako je Javor (i slične seoske družine) jak, nezgodan i slično...Javor nije jak, niti je ikad bio, niti će ikad biti! Kada mi budemo kadri da se borimo za vrh, nikom normalnom neće pasti na pamet da prozbori tako nešto.

Za sada smo mi, Vojvodinaši, i dalje tužna družina, čiji će klub u maju da bude treći, pa ćemo, kao, opet da se "radujemo" ulasku u Evropu, iako ni ove godine u nju nismo ušli (nego smo sve obigravali po njenim granicama), jer će nas čivuti oduvati sa terena za koji dan, tako, da nam neće biti dobro...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Cinjenica je da cemo jako tesko igrati protiv ekipa koje nas nece otvoreno napasti!Takodje, ocigledno je da cemo biti ekipa od 0-2 i ko povede protiv nas taj ce barem bod imati u dzepu. Dr voli defanzivu!!
Jos jednom svi spremite dlanove, dobre zelje i pozitivne misli pred revans u Tel Avivu! Prolaz nam moze doneti toliko mnogo.....
Turija

Post by Turija »

Dnevniik
Javor - Vojvodina 1:0 (0:0)

IVANJICA: Stadion Javora, gledalaca 2.500, sudija: Stanković (Beograd), strelci: Mutavčić u 63. minutu. Žuti kartoni: Simić, Mutavčić (Jvor), Stojanović, Kizito (Vojvodina).

JAVOR: Supić 8, Vulićević 7, Đokić 7, Milović 7, Ignjatijević 7, Ađuru 7, Cvetković 7, Luković 7 (Mutavčić 7), Nikitović 7, Simić 7 (Trifunović), Rakić 7 (Dragović ).
VOJVODINA: Brkić 7, Pavlović 6, Đurić 7, Lovrić 6, Kizito 7, Popović 6, (Tumbasević 6), Trivunović 6, Tadić 7, Grozdanovski 7 (Stojanović 6), Buač 6 (Aleksić ), Pantelić 7.

U nezgodno vreme, pred revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija s Hapoelom u Tel Avivu Vojvodina je pretrpela poraz u Ivanjici u utakmici u kojoj nije bilo previše izglednih prilika. Prvo polureme uglavnom između dva šesnaesterca, ali u završnici tog dela susret Vojvodina je pokušala da dođe do rezultatske prednosti posle dva uspešna driblinga Tadića, posle pokušaja Pavlovića i Trivunovića koje je zaustavio golman domaće tima Supić Uspeli su Novosađani da u tom periodu postignu i pogodak, ali ga je sudija Stanković poništio zbog faula u napadu.

Početak drugog poluvremena nagovestio je i promenu rezultata. U 61.minutu Cvetković je s 15 metara pripretio čuvaru mreže Vojvdodine Brkiću. Samo dva minuta kasnije Javor je izveo korner s desne strane lopta je okrznula stativu na nju je u gužvi naleteo rezervista Mutavčić i glavom zatresao mrežu gostiju.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat meča jer do isteka 90 minita Vovdoina je stihjiski napadala ali nije u napadu pripretila sigurnom Supiću i čvrstoj odbrani Javora.

Ž. Rakić

PS
Ipak nije igrao najavljeni sastav, ali je izvedeni izgleda odigrao veoma slabo, pošto je beležnica Živojina Rakića, ostala gotovo prazna.
E, sad će trebati pažljivo pogledati taj naš poništeni gol u prvom poluvremenu, zbog ,,faula u napadu" :?: No, bez obzira na sve, morali smo odigrati hrabrije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Ne secam se kada sam poslednji put gledao neku utakmicu Vojvodine sa toliko malo sansi. Pa u izvestaju necu imati sta da napomenem za prvih 45 minuta :roll:
Sve u svemu, domaci su dali gol nakon jedne jedine prave prilike. Vojvodina, bezidejna, bez prave sanse za pogodak. Izvestaj sa utakmice cu postaviti preko naslovne stranice sajta, jer forum Red Firm ne funkcionise jos uvek dobro (bice popravljen u ponedeljak).
ice

Post by ice »

Ne vredi se zavaravati.Nemamo mi cemu da se nadamo u Tel Avivu,s ovakvom igrom i trenerom necemo daleko dogurati.Lepo sam napisao da ne treba likovati posle pobede nad Zvezdom,jer su oni nevidjeno losi.Da sumiram,mi ne mozemo da damo gol,u stvari do sada smo imali ludu srecu,jer protiv Olimpika smo iskoristili amaterizam odbrane protivnika i dali jedan gol na frku posle prekida,a drugi posle bespotrebnog istrcavanja golmana,Zvezdi gol posle katastrofalne greske njihovog najgoreg igraca a jedini gol iz prave igre kada je losa Zvezda krenula na sve ili nista na kraju utakmice.
Bekvalac je unistio sve sto je Brzic napravio za kratko vreme.U Tel Avivu ce nas docekati ne bas kvalitetan,ali iskusan protivnik koji ce uspeti da nas nadigra najverovatnije opet sa 1:0,s tom razlikom da su oni ipak jaci nego Javor.Iz toga se izvlaci zakljucak da je umesto Lovrica igrao Mijatovic(a mogao je) s Javorom bi smo izvukli bar 0:0(nije za bacanje).Jos jedan genijalan potez naseg trenera poput onog protiv austrijskog Gak-a kada je u prvom poluvremenu napravio izmenu samo zato da bi ta rezerva bolje izvela slobodan udarac!?
Ja stavljam pare u kladionici na tacan rezultat Hapoel-Vojvodina 1:0.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Anonimus

Post by Anonimus »

Katastrofa!
Bruka je da nas jedna ovako seljacka ekipa(mislim po stilu igre i ponasanju na terenu) pobedi,stvarno je unistavanje ugleda kluba kakav je Vojvodina!Mrzi me sad da pisem nesto detaljnije,jedino da bih onog Lovrica zbog partije koju je pruzio danas sutnuo iz kluba zauvek!APSOLUTNO NISTA nije pokazao.Izgubio je svaki odbrambeni vazdusni duel,ko da je slon pa da ne moz' da skoci,ne zna ni da sutne loptu ko svet a ne jos nesto drugo...KLASICAN BALVAN.
Odavno nisam bio ovako razocaran igrom Vojvodine,zaista bruka!
STOP MAFIJI!!!
vladans

Post by vladans »

Sta znaci poleteti bez ikakvog osnova,nisam gledao utakmicu ali pretpostavljam da su nase zvezdice mislile da ce nakon pobede nad krsom od zvezde igraci Javora da im se sklanjaju na terenu,sami sebi daju gol...?!Potpuno se slazem sa ice-om,pa mi ljudi dve dobre akcije nismo vezali u svim ovim utakmicama sto smo odigrali,a golove cemo izgleda davati svake prestupne godine,ali ne zato sto navodno nemamo dobrog napadaca vec zbog doktora fudbala koji forsiara igru kakvu forsira,u fazonu samo da mi ne primimo gol a u napadu sta uradimo,uradimo!Nasa igra vise podseca na vaterpolo nego na fudbal,imamo centra(napadaca)koji nema sa kom da igra,stoperi ga "ubijaju" dugim loptama jer igramo sa dva zadnja vezna od kojih nijedan nije ustanju da iznese loptu,izgradi napad,vec okrecu ledja od stpera jer ljudi to jednostavno ne znaju!Ranije sam ovde pisao,da Popovic nije igrac kakvim su ga ovde svi pretstavljali i od kojeg su svi ocekivali ronaldinjovske poteze,slicno sto u reprezentaciji ocekuju od stankovica,ali ljudi on je jedan klasican cistac sa dobrim sutem i to je to!
BAs me interesuje sta ce doktor pametno da nam kaze,naravno pored cuvenih umotvorina kako je bilo tesko vreme,teren...kako su igracima misli bile u Izraelu.. u vezi ubacivanja njegovog Lovrica,bez ikakve potrebe,nadam se da Lovric nije tajno oruzije za Izraelce i da ce mesto Mijatovica igrati od pocetka!Mesto da dovedemo Davidova ili nekog drugog kreativca mi se zavaravamo sa trazenjem napadaca,a vec ih imamo pet,koji ce nam ocin toliko napadaca kad ionako igramo sa jednim!
I onda taj nesrecni Bakvalac ima petlju da glasa za smenu Djukice jer ovaj navodno nema dobre rezultate i igru i to u prijateljskim utakmicama?!Zamljo otvori se?!
Владика
Administrator

Post by Владика »

vladans wrote: mi se zavaravamo sa trazenjem napadaca,a vec ih imamo pet,koji ce nam ocin toliko napadaca kad ionako igramo sa jednim!
To ni meni nije jasno! Imamo Koraca, Buaca, Sepuju i Stojanovica a igramo sa jednim spicem? Zbog cega trositi budzet na plate za igrace koji nam ionako ne trebaju!
Jaoooj Boze, pogledaj na nas da prodjemo taj Hapoel!!!!
Turija

Post by Turija »

Vlado, kako sada na terenu izgleda naš tim i igrači, mogli bi se svi složiti ( kao jedan), ne samo u vezi Popa, već za sve naše igrače.
Igrači su nam pogubljeni i ne mogu se prepoznati u odnosu na proletošnju predstavu.Mislim da je napravljena velika greška što je tim u usponu, zajedno sa trenerom Brzićem, lomljen preko kolena u najdeleikatnijem trenutku. Tj, taman kada su kockice počele da se slažu i kada su, gotovo svi, našli sebe i svoje mesto u ekipi.Da je u junu došao i Murinjo, čini mi se, ne bi bilo mnogo bolje.A, pogotovo ne Bekvalac, sa svojim načinom rada i filozofijom fudbalske igre, a uz to i dosta prekog karaktera.
Bekvalca sam veoma cenio kao igrača, jer je znao i mogao dobro da odigra poziciju centarhalfa (danas ni tu ne možemo da se ,,sastavimo").Imao je Beki snagu, visinu, šut, kao i osećaj za to mesto na kojem je igrao, ali izgleda da dioptrija klupe daje krivu sliku igrača na terenu.Može trener biti čak i (pre)strog, ali mora biti napredan i pravedan.Ako to nije, haos je neizbežan.
Nadam se da ćemo izvući pouke iz dosadašnjih utakmica i da ćemo pokušati u Izraelu da ,,izvidamo rane" i stvarno zaigramo u Evropi, a ne da obigravamo po njenim granicama, kako ovde dobro primeti Marcello
Cause

Post by Cause »

Turija wrote:Mislim da je napravljena velika greška što je tim u usponu, zajedno sa trenerom Brzićem, lomljen preko kolena u najdeleikatnijem trenutku. Tj, taman kada su kockice počele da se slažu i kada su, gotovo svi, našli sebe i svoje mesto u ekipi.
Lepo receno!
Jel Lovre stvarno tako los? Znam ga od ranije i bio je dobar igrac. Nisam ga gledao par godina.
" Dečko je pun zmajova! "
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Turija wrote:Mislim da je napravljena velika greška što je tim u usponu, zajedno sa trenerom Brzićem, lomljen preko kolena u najdeleikatnijem trenutku. Tj, taman kada su kockice počele da se slažu i kada su, gotovo svi, našli sebe i svoje mesto u ekipi.
Slazem se u potpunosti!
Anonimus

Post by Anonimus »

Cause wrote:
Lepo receno!
Jel Lovre stvarno tako los? Znam ga od ranije i bio je dobar igrac. Nisam ga gledao par godina.
Jeste.Kao sto sam vec rekao apsolutno nista nije uradio,gubio je sve duele,katastrofa.Mijatovic je izmislio fudbal za njega!
STOP MAFIJI!!!
Javor Habitpharm

Post by Javor Habitpharm »

Anonimus wrote:Katastrofa!
Bruka je da nas jedna ovako seljacka ekipa(mislim po stilu igre i ponasanju na terenu) pobedi,stvarno je unistavanje ugleda kluba kakav je Vojvodina!Mrzi me sad da pisem nesto detaljnije,jedino da bih onog Lovrica zbog partije koju je pruzio danas sutnuo iz kluba zauvek!APSOLUTNO NISTA nije pokazao.Izgubio je svaki odbrambeni vazdusni duel,ko da je slon pa da ne moz' da skoci,ne zna ni da sutne loptu ko svet a ne jos nesto drugo...KLASICAN BALVAN.
e dok ti budu takvi komentari necete nikoga pobediti, pa Javor vam je odrzao lekciju, cuveni Kan Kan je na poluvremenu prosetao do sudijske svlacionice (licno sam to video) i u drugom je bila druga prica sto se tice sudija, nema vama nista ni od 5 mesta, a vi samo sanjajte titulu... Imate tim ravan k**** cim nije mogao da se suprotstavi javoru (ne kazem da je lako, ali ko ocekuje titulu i sl, treba da napada)
Sto se tice rezulatata to sam vam napisao u prethodnom postu, pa vi sada sagledajte malo situaciju oko sebe!

Hvala za 3 boda u Ivanjici!!!! xD
vladans

Post by vladans »

Javor Habitpharm wrote:
Anonimus wrote:Katastrofa!
e dok ti budu takvi komentari necete nikoga pobediti, pa Javor vam je odrzao lekciju, cuveni Kan Kan je na poluvremenu prosetao do sudijske svlacionice (licno sam to video) i u drugom je bila druga prica sto se tice sudija, nema vama nista ni od 5 mesta, a vi samo sanjajte titulu... Imate tim ravan k**** cim nije mogao da se suprotstavi javoru (ne kazem da je lako, ali ko ocekuje titulu i sl, treba da napada)
Sto se tice rezulatata to sam vam napisao u prethodnom postu, pa vi sada sagledajte malo situaciju oko sebe!

Hvala za 3 boda u Ivanjici!!!! xD
U nekoj drugoj situaciji bih predlozio da se obrise ovaj post doticnog javora,ali neka stoji,mozda neko u nasem sampionskom klubu vidi ovu poruku,narocito one dve stvari,da nam je tim upravo tamo gde je javor i rekao i ono po meni najbitnije,da neko ko zeli pobedu i titulu mora,ali mora da napada ovakve ekipe kao sto je Javor!
Locked