26. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina

SlobaNN

Post by SlobaNN »

Buac 3 boda (odlican mec)
Kizito 2 boda (maestralan, pogotovo ona peta sto je spasao gol)
Mrdja 1 boda (zbog gola i ualska u sanse)

Lazetic -1 bod (pa dokle ce ovaj covek igrati!?)
Milan

Post by Milan »

3 boda Kizito (opet bez greške, niko u ovoj ligi ne može da ga prođe)
2 boda Mrđa (za gol i šanse u koje je ulazio, ali je morao dati još koji)
1 bod Lovrić (osim jednog velikog kiksa, odigrao odlično. Trbalo bi ga upariti sa Đurom i istrpeti ih dok se ne uigraju)

Da je moguće, sigurno bih koji bod dao i Bukiju, Veseljku i možda Đurovskom.
Lazetić, -101 bod
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Definitivno svi su odigrali odlicno sa po kojom greskom. Cak bi pohvalio i kapitena Popovica koji je posle dosta partija odigrao onako kako treba kapiten da igra, opet ponavljam sa po kojoj greskom.

A ubedljivo najgori igrac jasno i glasno Zarko Lazetic. Pa i u ovoj utakmici kada svi briljiraju ti si najgori i jos te Maric drzi u igri, ma daj bre........

Kizito - 3 boda - covek je KRALJ. Bravo majstore
Trivunovic - 2 boda - opet spoljnom nogom umalo da asistira kao onomad Kacaru na jna :wink:
Mrdja - 1 bod - covek dao gol, iako je morao jos koji. Na ovakvim duelima sanse se ne smeju tako lako masiti posebno onakve kakve je on imao. Ipak njegov gol je odlucio pobednika

Buki, Lovric, Djurovski, Stosic takodje zasluzuju bodove, ali pravila su jasna
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Buca

Post by Buca »

Kiza 3 boda
Mrdja 2 boda
Veselko 1 bod
p.s Djurovski iznenadio!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Milan wrote:3 boda Kizito (opet bez greške, niko u ovoj ligi ne može da ga prođe)
2 boda Mrđa (za gol i šanse u koje je ulazio, ali je morao dati još koji)
1 bod Lovrić (osim jednog velikog kiksa, odigrao odlično. Trbalo bi ga upariti sa Đurom i istrpeti ih dok se ne uigraju)

Da je moguće, sigurno bih koji bod dao i Bukiju, Veseljku i možda Đurovskom.
Lazetić, -101 bod
Turija

Post by Turija »

1.Kizito 3 boda
2.Mrđa 2 boda
3.Lovrić 1 bod
Zaslužio je i Buač, ali odlučio sam se za Lovrića za podršku igrama i zalaganju.

Minus 3 boda za Tadića i Lazetića (dva brata, obadva jednaka, kao i onaj treći u zvezdi kojeg je Kiza stavio u mali džep).Da nismo pobedili, a zato što ih nije zamenio dao bih i treneru Mariću negativnu ocenu.Međutim, uspeli smo i sa 9 igrača na terenu, da dobijemo očajnu zvezdu, ipak veoma oslabljenu neigranjem Koromana (ne mogu oni bez Koromana, ama baš ništa).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Lovric 3 boda -koliko sam na njega bio kivan u prvih par utakmica, toliko sam sada ubedjen da mora biti starter, uzimajuci u obzir alternative
Kizito 2 boda - ponovo nam je spasao dupe onom cudesnom intervencijom, a i pored toga je imao par dobrih startova kada je bilo gusto; uplasio sam se u jednom trenutku da mu je onaj deran slomio nogu, a sta bi mi bez Kize do kraja sezone?
Mrdja 1 bod - zbog gola koji je odlucio utakmicu, mada je iz onoliko sansi morao dati barem jos jedan i sacuvati nam zivce u zadnjih 15 minuta meca
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Turija

Post by Turija »

budababa wrote:Lovric 3 boda -koliko sam na njega bio kivan u prvih par utakmica, toliko sam sada ubedjen da mora biti starter, uzimajuci u obzir alternative
[
Od samog dolaska u prelaznom roku sam pisao na Forumu da su on (Lovrić) i Pavlović jedini igrači iz Bežanije koji mogu igrati u Vojvodini.Pavlović je u senci Kizita, pa sad čak nije ni u 18, ali se radi o solidnom igraču, u odnosu na buzdovane koji još uvek igraju u Voši.
Tadić i Lazetić se ne bi smeli naći u prvoj postavi ni u ludilu, a ne da igraju 90minuta, dok se Aleksić obavezno menja (sad u poluvremenu, a ranije nije ni počinjao meč).
Nikad ne možemo napraviti tim do kraja, sve dok su takvi odnosi u Klubu. Bez obzira koliko trener napravi nešto pozitivno, ove nesreće sav taj rad i trud anuliraju (,,što dan isplete, noć opara").
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

1. Mrdja 3 boda (kao i uvek,u pobedi od 1:0,strelac igrac meca)
2. Kizito 2 boda (Gospodin Kizito,dobio je mesto u mom srcu pored Aleksandra Kocica,Dejana Govedarice;Gorana Saule... eto posle toliko godina,napokon neko)
3. Djurovski 1 bod (mislim da je ustvari on taj tas koji je danas prevagnuo,mada moze i mora mnoooogo bolje,bar za moj ukus)
Image
mihailov

Post by mihailov »

1.Kiza
2.Mrdja
3.Popovic
Napred Voso!
ice

Post by ice »

1.Mrdja-mozda bas nije zasluzio prvo mesto,ali da malo razbijemo monotoniju,plus istakao se protiv bivseg kluba
2.Kizito-sve receno
3.Djurovski-jeste da je poluvreme,ali kao sto sam ga cesto kritikovao,red je i da ga pohvalim

Tu je negde i Lovric,ali napravio je onu katastrofalnu gresku,stoga ne zasluzuje bodove,bar po mom misljenju.Mislim da su 3 boda koja dobija od nekih clanova foruma ipak prevelika,ali opet svako ima neki svoj sud.
Last edited by ice on Sun Apr 19, 2009 6:09 am, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Dejan

Post by Dejan »

1. Lovric
2. Kiza
3. Mrdja
chinaman

Post by chinaman »

Iako je sve ovo jos daleko od prave igre, pobeda na "Marakani" je ipak pobeda na "Marakani". Kizito je definitvno najbolji, a Lazetic najgori tako da se kao kod bodovanja skijaskih skokova brisu najbolji i najgori :D
Lovricu sam dao bodove prosli put tako da ga sad izostavljam.

1. Mrdja - 3 boda, u dve utakmice 3 postignuta gola
2. Djurovski, trgao se u zadnje vreme, samo nek nastavi tako
3. Trivunovic, isto kao Djurovski
Alan Ford

Post by Alan Ford »

SlobaNN wrote:Buac 3 boda (odlican mec)
Kizito 2 boda (maestralan, pogotovo ona peta sto je spasao gol)
Mrdja 1 boda (zbog gola i ualska u sanse)

Lazetic -1 bod (pa dokle ce ovaj covek igrati!?)
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

3 boda Kizito
2 boda Lovric
1 bod Mrdja
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Locked