10. kolo JSL: Vojvodina-Mladi Radnik
Ne znam za šta da se odlučim: da li za igru i zalaganje, ili golove?
Kako, ipak, golovi donose timu bodove, doneće ovaj put i našim strelcima:
3 boda Aleksiću - jer je na vreme načeo protivnika
2 boda Tadiću - jer ih je dokrajčio
1 bod Medojeviću - jer se najviše zalagao, tako da i zalaganje ne ostane nenagrađeno - s moje strane.
Kako, ipak, golovi donose timu bodove, doneće ovaj put i našim strelcima:
3 boda Aleksiću - jer je na vreme načeo protivnika
2 boda Tadiću - jer ih je dokrajčio
1 bod Medojeviću - jer se najviše zalagao, tako da i zalaganje ne ostane nenagrađeno - s moje strane.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Tumbasevic - 3 boda - igra mu je sve bolja i bolja. I danas vrlo agilan, borben svuda je bio, skakao, grizao, sutirao. Steta za slobodnjak
Tadic - 2 boda - ovo mora da mu bude minimum
Kizito - 1 bod - lep prodor i asistencija Daniju.
Lovric je danas po prvi put bio bolji od Pleca, i ovo mu je najbolja utakmica do sada, ali isto kao i Duci ovo mora da mu bude minimum. Bod mu nisam dao samo zbog onog bespotrebnog kung fu starta zbog kojeg je dobio zutaka.
edit: ispravka u tekstu

Tadic - 2 boda - ovo mora da mu bude minimum
Kizito - 1 bod - lep prodor i asistencija Daniju.
Lovric je danas po prvi put bio bolji od Pleca, i ovo mu je najbolja utakmica do sada, ali isto kao i Duci ovo mora da mu bude minimum. Bod mu nisam dao samo zbog onog bespotrebnog kung fu starta zbog kojeg je dobio zutaka.
edit: ispravka u tekstu
Last edited by ssnigd on Sun Nov 01, 2009 2:07 am, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- SerbianDuke
- Anakin Skywalker