ice wrote:Veliki pozdrav za Slobodana,velikog borca i znalca na terenu i evo par pitanja:
1.Koja pozicija u timu ti najviše odgovara,da li više voliš da igraš zadnjeg veznog ili malo više napred,relativno ofanzivnije i kreativnije?Da li bi po potrebi za ne daj Bože mogao da igraš i po krilu?
2.Da li smatraš da je pravedno da te selektor Dujković u narednom periodu pozove u reprezentaciju?
3.Koliko si dobar sa ostalim momcima iz tvoje generacije kao i sa onima godinu dana starijim ili mlađim i šta misliš na tim Voše sastavljen uglavnom od vas,to jest kako bi ste se slagali na terenu i kako bi Voša u tom slučaju igrala?
4.Ovo pitanje se nadovezuje na prethodno,šta misliš o Aleksiću,šta o Smiljaniću,a šta o momcima koji su trenutno na pozajmici,Stevanoviću,Mitoševiću,Kataiju i Sekuliću?Kakav je mladi golman Ristić,on je tvoje godište a nismo baš imali prilike često da ga gledamo?Znaš li mlade Šušnjara,Babića i Milićevića?
5.Mladi Mudrinski i Deak su već sada praktično napustili Vojvodinu,menadzeri se vrte oko njih,a oni bi već napolje,da li smatraš da je to dobro za njih i da li ti možda razmišljaš malo drugačije?Naravno u kontekstu ovoga da li smatraš da su mladi igrači u Vojvodini ipak zapostavljeni pogotovo kada dođu na prag prvog tima,a s obzirom koliko ih puno talentovanih ima ovde?
6.Da li misliš da bi možda mogao da češće šutiraš iz daljine na gol,to jest da testiraš svoj šut,smatram da bi sa tom karakteristikom bio još bolji i opasniji igrač?
7.Da li ti je pola beli,pola crveni dres prirastao za srce i da li znaš koliko te navijači cene?Mislim da je ono klizanje protiv Zvezde samo ubrzalo to da još pre igrački sazriš i postaneš jedan od nosilaca naše igre.
8.Može li Voša ove sezone konačno po prvi put u istoriji da osvoji kup i hoćete li vi igrači u sledećim mečevima protiv Titovih blizanaca(Zvezda i Partizan) izaći na teren poput besnih pit-bulova?
Nadam se da nije previše pitanja,srećno u daljoj karijeri,dobro zdravlje i da u nekom narednom periodu sa kapitenskom trakom na ruci podigneš pehar.
ice hvala na lepim zeljama
1.pa ja najvise volim da igram tog centralnog veznog ali malo ofanzivnije,sa vise ubacivanja u zavrsnicu iz drugog plana jer me uvek "vuce" lopta pa volim da odem napred...pa krilo nije moja pozicija i nikad to nisam igrao al ako bi trener to od mene zahtevao ne bi mi bio problem da to odradim
2.pa mislim da ukoliko sad krenemo da redjamo pobede i ako budem dobro igrao da ce me i selektor dujkovic pozvati za neko naredno okupljanje,ali ne opterecujem se tim pozivom,uveren sam da ce on kad tad doci

3.sa par njih iz moje i iz mladje generacije sam u kontaktu i stvarno je rec o zaista talentovanim fudbalerima i dobrim momcima,i mislim da bi vojvodina sa njima uz jos par iskusnijih igraca dobro funkcionisala,i nadam se da ce sve vise "dece2 vojvodine dobiti sansu da se dokazuje i u prvom timu
4.o aleksicu i smiljanicu imam najbolje misljenej,jer sam sa njima prosao sve mladje kategorije,goran je malo svojeglav al je stvarno rec o jednom vrhunskom igraci u super decku,a s njima se i privatno dosta druzim...i ovi momci sto si ih nabrojao sto su na pozajmici su odlicni i ja se nadam da ce ih uskoro vratiti sa pozajmice jer mislim da imaju velik kvalitet sto su potvrdili i u mladjim kategorijama...znam susnjara,babica i milicevica mada mislim da su oni jos suvise mladi
5.po meni iskreno mislim da su im menadzeri suvisni i da bi im odlazak sada u inostranstvo bio pogresan korak...al jeste zaista je tesko uci iz omladinaca u prvi tim,i ima mnogo talentovanih momaka,i misli da neki i jesu malo zapostavljeni al mislim da se i to sada polako pocinje menjati
6.u pravu si,mogao bi u narednim utakmicama da oprobam malo i sut

7.otkad znam za sebe,jedino znam za vojvodinu jer sam odrastao u takvom okruzenju,takva mi je i porodica ali i drugovi sa kojima sam odrastao,a mnogo mi je drago ako me navijaci cene i to mi mnogo znaci...a za ono protiv zvezde mi je neopisivo krivo
8.ja se nadam da moze,a obecavam da cemo protiv zvezde i partizana pruziti mnogo bolje partije jer smo u tim utakmicam stvarno razocarali