20. kolo JSL: Vojvodina-Partizan
Pleč 3 bod (lider ovog tima, jednostavno komandant)
Đurovski 2 boda (pored postignutog gola, odlično dodavao i povezivao, nadam se da je ovo plod Đumijeve terapije)
Ajuru 1 boda (dobro i čvrsto u defanzivi, radilica na sredini, svaka čast ponovo je onaj stari)
Bodove su zaslužili još i Tumba i Meda... ostatak tima ispod proseka.
Đurovski 2 boda (pored postignutog gola, odlično dodavao i povezivao, nadam se da je ovo plod Đumijeve terapije)
Ajuru 1 boda (dobro i čvrsto u defanzivi, radilica na sredini, svaka čast ponovo je onaj stari)
Bodove su zaslužili još i Tumba i Meda... ostatak tima ispod proseka.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
-
- magistar cho
- novosadjanin
- Grof Žekula
- Administrator
Na jucerasnoj utakmici Tadic nije uopste potrcao nazad, a u napadu se nije video. Taj sut glavom se ne moze nazvati odlicnim. Da je odlican bio bi gol ovako mu je golman uhvatio skoro zivu loptu. Asistenciju za gol nije on uputio nego Tumba. Tako da ne znam otkud ti to misljenje da je Tadic bio najbolji na terenu, ja mislim da je bio medju najgorima.SlobaNN wrote:Tadic (mozete da ga pljujete koliko hocete, on je danas jedini nesto i pokazao. Asistirao je kod gola, imao odlican sut glavom u prvom poluvremenu)
Glasam za:
1 bod Mrdja ( jest da nije dao gol i da se spetljavo pred protivnickim golom, ali je bio borben i u par navrata je krpio rupe u odbrani. Sto se tice kapitenske trake, jednostavno nije on za kapitena. Traku bi dao zbog borbenosti ili Vuletu ili Medi)
2 boda Djurovski ( od njegovog ulaska mi smo poceli tecnije da igramo, a i dao je gol)
3 boda Tumba ( za poziciju koju je igrao, solidno se snasao. Ubacivao se u napad kad je bilo potrbno i asistencija god gola)