25. kolo: Mladi Radnik-Vojvodina 1:3

Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

grof zekula wrote:1:2 72' Mrđa

Od 62' su na terenu i Merebašvili (Đurovski) i Smiljanić (Stjepanović)
Skidam kapu gospodinu Djumiju!

Vuk na terenu, a i Smiljanic dobija sansu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
soderstorm

Post by soderstorm »

1:3 Katai

Sudija sviraj kraj
igoork

Post by igoork »

Lala sa zapada wrote:

To je ono sto smo trazili! Nek i gube kada igraju nasa deca bar znam zasto je to tako.

Djumi svaka cast :!:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

igoork wrote:
Lala sa zapada wrote:

To je ono sto smo trazili! Nek i gube kada igraju nasa deca bar znam zasto je to tako.

I omah smo dobili nagradu. :D

Katai, 3-1.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
kinik

Post by kinik »

i Kataj 1:3
:hurray: :hurray: :hurray: :hurray:
1966...1989...201x
slanina

Post by slanina »

Katai 1:3!!!
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
ristoo7

Post by ristoo7 »

igoork wrote:
Lala sa zapada wrote:

ice

Post by ice »

Svaka čast Mrđi, sada je onaj pravi.
Katai dao gol sa 30 metara!
Verovao sam u ove momke, danas sam ja otišao u kladionicu i iz srca stavio bogami dosta para na njih.Hvala im i na tome između ostalog. :wink:
Znao sam da ćemo ove pacere da odvalimo, pa neće valjda i oni da se vade na nama, a nikoga nisu pobedili?
Svaka čast za naše golobrade mladiće koji su danas prvi put igrali skoro svi zajedno.
A Djumi je profesor. :wink:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
mihailov

Post by mihailov »

Bravo za sve aktere meca i drago mi je kad vidim da nase mlade snage polako ulaze u proces i prikazuju zapazene partije iz utakmice u utakmicu.Svaka cast,idemo dalje :!:
Napred Voso!
ice

Post by ice »

I sad, ko namešta mečeve?
Ma odoh da slavim negde.
budababa

Post by budababa »

Drago mi je, koliko zbog pobede, toliko i zbog činjenice da smo još jednom pokazali da nismo tim koji kalkuliše i pravi dilove za narednu sezonu. Domaćinu je ova utakmica bila borba za prvoligaški život, a mi smo došli da pobedimo, bez obzira na kadrovske probleme. I bi tako. Čestitke kapitenu (još dva koraka ka Antićevom konačnom spisku?) i našoj mladosti, kao i Firmašima koji su potegli do Požarevca. Mario, opet u prečku? Neka, ući će protiv cigana, valjda... Lakše se diše, možda u subotu i vratimo bar jedan mali deo onog sveta što smo oterali protiv Spartaka. Igraj Vošo!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Nevernik

Post by Nevernik »

Polako sa pohvalama i cestitkama, sada ce da se pojave Smor i trelos gia fcv da nam objasne da smo i ovo namestili :wink:

Voleo bih da dodje vreme kada cemo za ovakve pobede govoriti " ocekivana pobeda Vose ".
Ali trenutno nije tako. Sa nama se nikad ne zna sta ce se desiti.

Lep rezultat.
Sada da krenemo da radimo na tome da se lepi rezultati ponavljaju u nizu.
ice

Post by ice »

Još nešto.
Na SOS kanalu prilikom javljanja reportera iz Požarevca, voditeljka je rekla da Vojvodini zbog kupa bodovi uopšte nisu potrebni, a reporter je rekao da to izgleda nije uopšte tačno jer njeni igrači strašno kidišu ka golu protivnika.Još je rekao da smo u drugo poluvreme krenuli maksimalno žestoko (znači Djumi je odradio svoje) .
I preokrenuli smo rano vođstvo protivnika.
To je taj pobednički mentalitet koji nam treba i protiv ciganije.
SVI NA FINALE KUPA!
Turija

Post by Turija »

Turija wrote:Poraz protiv Spartaka nas je poljuljao, ali mislim da je dao dodatni motiv igračima za Požarevac.Očekujem veliku borbu i povoljan rezultat.
Rezultat je više nego povoljan. :hurray:
Čestitke treneru i čitavaj ekipi igrača koja je putovala u Požarevac :!:
Veoma važna pobeda za vraćanje samopouzdanja svim igračima i poštovanja u sportskoj javnosti.
Mrđa sa 2 nova gola dokazao da je ušao u željenu formu, što je dobro i za njega i za FK Vojvodinu.
Izgleda da i Đurovski (posle kritika) sledi put Mrđe :!: .Još samo ostaje da se Tadić probudi.Nadam se da će se to desiti makar na Finalu, a najbolje bi bilo već na sledećoj utakmici.
Najviše me obradovao ulazak naših mladih igrača (Novaković, Smiljanić, Mitošević, ranije Mudrinski a danas Katai) u Prvi Tim, jer sam predosećao da oni mogu uneti tu nedostajuću energiju i borbenost i to se na ovom meču naročito pokazalo :cheers:
Drago mi je ako je i Merebašvili na ovoj utakmici našao sebe, jer čini mi se da su gore pomenuti igrači doneli sigurnu pobedu Vojvodini u Požarevcu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Kako da vam objasnim, voleo bih da pojedem još jedno veeeeliko go**o, da iznerviram sve, da kipe od besa kad pomisle da ima takvih kao ja koji će uvek imati da kažu nešto što je realno, istinito i što boli, a da je posledica GAŽENJE PROTIVNIKA!!!

Ja se neradujem pobedi u Požarevcu kao većina jer je to za moju Vojvodinu sitnica - NAJOBIČNIJA!

Neverovatno će delovati ali ja sam stvarno "trelos gia FCV" (lud za Vojvodinom).
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Locked