Ako sam dobro "navatao"
Drinić, Vulićević, Nestorović, Karan, Medojević (Kovačević), Ađuru, Mitošević, Tumbasević, Novaković, Bilbija, Mrđa (kapiten).
hvala sefe.
s obzirom da prvi put igramo u ovakvom sastavu i da nam je tim pun debitanata, ja sam prilicno zadovoljan trenutnim rezultatom. samo da momci izdrze do kraja, nije da nam je bitno za raspored na tabeli, ali bi nam bas puno znacilo na psiholoskom planu kako igracima tako i nama navijacima sad kad nam je klub zapao u duboku krizu...
trelos gia fcv wrote:Naravno da treba da igraju deca - ALI DECA PROFESIONALCI!!!
A ne kao Katai koji je sinoć viđen u pola 3 posle ponoći kako izlazi iz lokala u gradu.Valda se priprema dečko
O ovome piše na bratskom nam sajtu napredvosa, a to je samo još jedna potvrda o tome kako je lako SPRDATI SE SA VOJVODINOM!!!
Otišla si Vošo u k...c, a i mi zajedno sa tobom...
Ajd UZDRAVLJE
Sumnjam itekako u ovo.
A da li je on uopšte i otputovao u Ivanjicu?
Naši se dobro drže, mada na terenu baš i nema nešto puno naših klinaca.Mitošević se očekivao, a Kovačević je ušao silom prilika.Ipak je izgleda VEOMA BITNO da Mrđa bude na listi strelaca ispred Kaluđerovića.
To naš predsednik neće propustiti da bi namakao koju paru više.
trelos gia fcv wrote:Naravno da treba da igraju deca - ALI DECA PROFESIONALCI!!!
A ne kao Katai koji je sinoć viđen u pola 3 posle ponoći kako izlazi iz lokala u gradu.Valda se priprema dečko
O ovome piše na bratskom nam sajtu napredvosa, a to je samo još jedna potvrda o tome kako je lako SPRDATI SE SA VOJVODINOM!!!
Otišla si Vošo u k...c, a i mi zajedno sa tobom...
Ajd UZDRAVLJE
Stvarno mi nije jasno kako neko moze da lupi takvu glupost... Katai je sinoc,sa svima ostalima bio u Ivanjici,u karantinu, prema tome nemoguce je da je "vidjen" bilo gde drugde... Kada iznosis takve informacije prvo ih dobro proveri ili samo malo mucni glavom a onda pricaj takve stvari...
Sumnjam itekako u ovo.
A da li je on uopšte i otputovao u Ivanjicu?
Da, ice, otisao je, i tamo proveo noc kao i svi ostali...
Da, ipak sam uočio.
Malo sam slušao i radio Novi Sad i tamo su zanimljivi komentari u vezi utakmice.Razglabaju na sav glas kako želimo Ćurčića i Milovića, a navodno je Ćurčić rekao igračima da ih posmatra celokupno rukovodstvo Vojvodine?
Mislim da su se ipak malo nalupetali.
I imamo Djumija, drugi trener nam ne treba.Pa koji bi još radio u takvim uslovima kao on (ni ne znamo sve u vezi toga) ?
Ne mogu da verujem, blago receno sam se iznervirao!
Zasto servirate neproverene informacije koje mogu ozbiljno da naskode nekom?! Eto, covek lupi da je video Kataia u pola 3 sinoc i time ga verovatno ocrnio u glavama navijaca Vojvodine, a on momak stotinama km daleko od Novog Sada i tog mesta gde je navodno vidjen!
Zla namera ili samo greska?!
Zla namera Grbo, zla namera.
Momak je pravi profesionalac, ali ga već duže vreme neko očigledno namerno sapliće.Pa čak su i meni ulili dozu sumnje u njegove vrednosti, a mene je najteže u tako nešto ubediti.
Ali kada sam ga u nedelju video protiv Partizana, sve mi je bilo jasno.Momak je naša budućnost!
SRAM BILO ONOGA KOJI PLASIRA OVAKVE GLUPOSTI!
Last edited by ice on Thu May 13, 2010 6:47 pm, edited 1 time in total.
Grba_NS wrote:Ne mogu da verujem, blago receno sam se iznervirao!
Zasto servirate neproverene informacije koje mogu ozbiljno da naskode nekom?! Eto, covek lupi da je video Kataia u pola 3 sinoc i time ga verovatno ocrnio u glavama navijaca Vojvodine, a on momak stotinama km daleko od Novog Sada i tog mesta gde je navodno vidjen!
Primetio sam da se sve češće događaju takve stvari na forumu. Nažalost.
Grba_NS wrote:Ne mogu da verujem, blago receno sam se iznervirao!
Primetio sam da se sve češće događaju takve stvari na forumu. Nažalost.
Sve mi se čini da ovakve priče kreću od ljudi poput tog direktora marketinga i ostalih lešinara, a razlog je taj što bi na mestu Kataija ili nekog drugog voleli da ubace nekog " svog " igrača.
Ma oterajmo već jednom te lešinare iz kluba, ako ovo leto prođe, a da se ništa pozitivno ne promeni, odosmo mi da ne kažem gde.
Očekujte na leto nove Đurišiće, Nestore i Adamse.
Rezultat, ipak pozitivan - taman takav da smirimo strasti i privedemo nekom normalnijem kraju ovu sezonu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov