1. kolo: Vojvodina-Jagodina 0:0

Ko prvi upisuje 3 boda?

Vojvodina
45
87%
Jagodina
0
No votes
Bratski po bod
7
13%

Total votes: 52

prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ajmo po pobedu!
Dosta je bilo smaranja Mrdjom, vreme je za fudbal!!!
ice

Post by ice »

Ako momci odigraju kako znaju, morali bi smo pobediti.Nadam se da će ove sezone kvalitet naše ekipe odneti prevagu u odnosu na kvalitet naše uprave.
dulajlo

Post by dulajlo »

021

Post by 021 »

Vojvodina u novoj sezoni pred sobom ima jedan jedini izbor – ili će afirmisati mlade igrače iz svojih redova, ili neće.
Andreyos

Post by Andreyos »

Dobar dan zelim!
Kao prvo, posto sam novajlija, zeleo bih da pozdravim sve clanove foruma!
A sto se utakmice tice, ocekujem danas ubedljivu pobedu, dobru igru Vuleta i Abua.

Pozzz
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Andreyos wrote:Dobar dan zelim!
Kao prvo, posto sam novajlija, zeleo bih da pozdravim sve clanove foruma!
A sto se utakmice tice, ocekujem danas ubedljivu pobedu, dobru igru Vuleta i Abua.

Pozzz
Rene, pozdrav i da nam se vec danas ukljucis u diskusiju. :D
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
novosadjanin

Post by novosadjanin »

021 wrote:Vojvodina u novoj sezoni pred sobom ima jedan jedini izbor – ili će afirmisati mlade igrače iz svojih redova, ili neće.

95% postova ti se odnosi na afirmisanje mladjih igraca iz nase skole?! Nemoguce da nemas neki interes. Pocinjem ne da sumnjam u ono sto je Pikado rekao, vec postajem uveren u to: Koji od igraca iz nase omladinske skole pri prvom timu je tvoj rodjak?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Andreyos

Post by Andreyos »

Rene, pozdrav i da nam se vec danas ukljucis u diskusiju. :D
Nisam siguran da cu danas uspeti da vam se pridruzim,ali čvrsto verujem da cu najkasnije od sredine septembra biti redovan.Do tada cu povremeno da iznosim svoja zapažanja i nadam se delim radost sa vama dobrim ljudima.Rendez-vous au stade
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

novosadjanin wrote:
021 wrote:Vojvodina u novoj sezoni pred sobom ima jedan jedini izbor – ili će afirmisati mlade igrače iz svojih redova, ili neće.

95% postova ti se odnosi na afirmisanje mladjih igraca iz nase skole?! Nemoguce da nemas neki interes. Pocinjem ne da sumnjam u ono sto je Pikado rekao, vec postajem uveren u to: Koji od igraca iz nase omladinske skole pri prvom timu je tvoj rodjak?
Novosađanin, treba poštovati svačije mišljenje. Ovaj forum, koliko god bio otvorenog duha i tolerancije ne trpi takav način pisanja (boldovano u tvom postu). Ako se već neslažeš sa nečijim stavom, niko te ne sprečava da izneseš argumente protiv, a ne da iznosiš neproverene informacije o tome da neko ima "neki interes".

Inače, ja podržavam koncept afirmacije mladih igrača, kao 021, ice, Djumi, kao Venger, kao Gvardiola, kao Lev i drugi. Zašto? Nismo mi kao klub u poziciji da dovodimo skupa pojačanja i nemamo neku jaku ulogu na tržištu kupovine igrača, gotovo nikakvu. Nismo u mogućnosti da uložimo 20 miliona $ u pojačanja i zato ovaj koncept oslanjanja na afirmaciju mladih igrača dobija na svojoj težini, jeste jedini pravi put za budućnost.

Vidimo se na Karađorđu!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Meni je drago kada vidim nekog naseg omladinca u pola belom- pola crvenom dresu. Mi u ovom trenutku imamo 10 igraca iz omladinskog pogona u prvih 25. Bilo ih je 13 pre poslednje pozajmice trojice u Hajduk. Koji klub jos toliko forsira svoje mlade igrace??? Ali, dajte pustite te mlade momke neka se sami izbore za svoje mesto, NAJBOLJIH 11 mora biti na terenu, to je jedini ispravan rezon u interesu fk Vojvodine! Pustimo Milinkovica da radi svoj posao, on to zna bolje od svih nas. Ok je da kazes svoje misljenje jednom, dva puta, tri puta...ali 50 puta?!?!
Vidimo se na Karadjordju!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
lestat

Post by lestat »

ma uzas opet smo podbacili potpuno
kuzma liman

Post by kuzma liman »

nismo podbacili to je nas maximum ! Siljimo kur celo leto na crnogorskim treceligasima i lozimo se kako smo dobri ... Treba da budemo srecni i sto smo bod iscupali, vec vidim poraz protiv bsk-a smena milinkovica , neko batino last minute pojacanje u vidu pjanovica ili tako neke cigansture ... ma dosta mi je vise drago mi je sto jos nisam uzeo sezonsku sad je necu ni uzimati jer me stadion ove sezone nece videti !
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Sve je vec u prvom kolu jasno, nas trener je jos jedna marioneta u nizu. Sedi covek na klupi, drzi se za glavu i vec polako odbrojava svoje dane na klupi Vose. Naravno, nas trener je jos jedan u nizu ljubitelja igre sa dva defanzivna vezna. Vidi se iz aviona da Djura i Meda uzasno deluju zajedno, ali i pri 0-0 na 20 minuta do kraja, nas trener i dalje ne odustaje od igre sa dva defanzivna vezna.

Medo, rodjeni si Novosadjanin koji voli Vojvodinu i zavrsio si gimnaziju. Bas kao i ja, ali mene niko ne gura u prvi tim. Jos ti dobijas neki dinar, dok ja placam iz svog dzepa da bi gledao kako se ti mucis na terenu.

Odbrana daleko od sigurne, Jagodina je imala ozbiljnije suteve. Da nije bilo Brke, Jagodina bi slavila i niko ne bi mogao da kaze da nisu zasluzili pobedu.

Prenos isao na Areni, bas steta, opet smo se osramotili pred celom zemljom. Sta ce tek biti na gostovanjima?

Toliko smo se srozali da nas se vise ne boje ni timovi poput Jagodine.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
newnowapv

Post by newnowapv »

Lala sa zapada wrote:Sve je vec u prvom kolu jasno, nas trener je jos jedna marioneta u nizu. Sedi covek na klupi, drzi se za glavu i vec polako odbrojava svoje dane na klupi Vose. Naravno, nas trener je jos jedan u nizu ljubitelja igre sa dva defanzivna vezna. Vidi se iz aviona da Djura i Meda uzasno deluju zajedno, ali i pri 0-0 na 20 minuta do kraja, nas trener i dalje ne odustaje od igre sa dva defanzivna vezna.

Medo, rodjeni si Novosadjanin koji voli Vojvodinu i zavrsio si gimnaziju. Bas kao i ja, ali mene niko ne gura u prvi tim. Jos ti dobijas neki dinar, dok ja placam iz svog dzepa da bi gledao kako se ti mucis na terenu.

Odbrana daleko od sigurne, Jagodina je imala ozbiljnije suteve. Da nije bilo Brke, Jagodina bi slavila i niko ne bi mogao da kaze da nisu zasluzili pobedu.

Prenos isao na Areni, bas steta, opet smo se osramotili pred celom zemljom. Sta ce tek biti na gostovanjima?

Toliko smo se srozali da nas se vise ne boje ni timovi poput Jagodine.
Morao sam da te quote-ujem, apsolutno si u pravu za sve, svaka rec ti je na mestu!

Pozdrav, toliko od mene, covek je sve lepo napisao...
Turija

Post by Turija »

Pred nama je još jedna (nova) sezona posrtanja i nemoći na terenu (već od prvog kola).Kad iole složimo ekipu, doći novi prelazni rok i opet smo na novom početku.
JEDAN JE ŽELJKO BRKIĆ, KAPITEN :!: :!: :!: , a to je jako malo za respektabilnu FK Vojvodinu :cry:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked