21. kolo: Vojvodina-Sloboda 3:1

Ishod utakmice?

Poll ended at Thu Apr 14, 2011 2:31 pm

Pobeda Vojvodine
58
89%
Nereseno
5
8%
Pobeda Slobode
2
3%

Total votes: 65

igoork

Post by igoork »

Mnogo smo poleteli, ne znam za vas ali ja se jako bojim te utakmice sutra.

Mojsov,Meda,Abu,Mereba svi su odsutni! Jos ocekujemo da se i recimo Lazetic odmori za JNA itd.

Nikog nije lako pobediti 2 puta u par dana, cak su i u sredu imali par uopste ne naivnih prilika.

Svasta moze tu da se desi, sutra smo potrebniji na stadionu nego ikada :idea:
madda fakka

Post by madda fakka »

Trebalo bi krenuti ofanzivnije jer kup nije prvenstvo. Imali smo prednost od 2:1 u kupu pa smo mogli da igramo rastereceno. Ovo je utakmica koju bi morali da dobijemo da bismo nastavili trku za prvenstvo jer zvezda docekuje cuku(3 boda mogu da upisu odmah) a nkp ide u Suboticu. Bitna je jer nas posle ovog kola ocekuju 3 veoma teske utakmice. nkp, OFK gostovanje i Rad kod kuce "pauzu" imamo protiv hajduka kod kuce.
Po meni bi Katai opet bio resenje umesto Merebe jer ako je Mereba jos rovit mozda da ga uvede pola sata pred kraj da "oseti" loptu pred utakmicu sa nkp, u sredini ce nam faliti Meda sigurno ali bih voleo kada bi Tumba zaigrao umesto njega zanima me kakav bi "plejmejker" bio..
Ocekujem sa pobedom, velikim samopouzdanjem da idemo na derbi sa partizanom.

Ako ne idete na rostilj, setnju, izlet dodjite na Karadjordje :wink:
Last edited by madda fakka on Fri Apr 08, 2011 1:47 pm, edited 1 time in total.
I Bog je Slaninar...
Vuke

Post by Vuke »

Sutra je jos vaznija utakmica, nego u sredu!
Odlicna atmosfera u i oko tima, igraci igraju borbeno, motivisano i agresivno, lepo vreme, pa da vidim te Vojvodinase koji ce sada naci izgovor da ne dodju na stadion!

Pobedom ozbiljno konkurisemo za titulu i vrsimo jos veci pritisak na dva komunisticka bela medveda!

Ocekujem sigurnu pobedu, dobru podrsku sa svih tribina i gol/ove/ Ilica, koji ce "naplatiti" promasaje od srede!

Vidimo se na stadionu!
Junior

Post by Junior »

Zasto Mojsov nece igrati? :?
igoork

Post by igoork »

Neko je ovde pre mene rekao da nece igrati, ako sam izneo pogresan podatak izvinjavam se.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Junior wrote:Zasto Mojsov nece igrati? :?
Čuva se za utakmicu sa nkp sledećeg vikenda. Ako slučajno dobije karton neće imati prava da igra sledeću. Raduje dosta takav potez. Znači da se vrlo ozbiljno planira gaženje sledeće nedelje. :wink:

Sutra svi na stadion, sada je klubu potrebna podrška jača nego ikada!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Vojvodjanin

Post by Vojvodjanin »

Zeljafcv wrote:
Junior wrote:Zasto Mojsov nece igrati? :?
Čuva se za utakmicu sa nkp sledećeg vikenda. Ako slučajno dobije karton neće imati prava da igra sledeću. Raduje dosta takav potez. Znači da se vrlo ozbiljno planira gaženje sledeće nedelje. :wink:

Sutra svi na stadion, sada je klubu potrebna podrška jača nego ikada!
Ko ce nam faliti tj. ko nece moci da igra na utakmici protiv partizana od nasih a kod od njihovih igrača?
budababa

Post by budababa »

Mereba je spreman za sutra i vrlo verovatno da će igrati, osim ako Kiza proceni da možemo i bez njega dobiti utakmicu. Abu praktično spreman već za sutra, ali u klubu neće rizikovati i čuva se za Partizan. Ova utakmica nam je biti ili ne biti, nadam se da nećemo zakazati sada, kada smo već podigli toliku prašinu u medijima. Bilo bi neozbiljno.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Vojvodjanin

Post by Vojvodjanin »

budababa wrote:Mereba je spreman za sutra i vrlo verovatno da će igrati, osim ako Kiza proceni da možemo i bez njega dobiti utakmicu. Abu praktično spreman već za sutra, ali u klubu neće rizikovati i čuva se za Partizan. Ova utakmica nam je biti ili ne biti, nadam se da nećemo zakazati sada, kada smo već podigli toliku prašinu u medijima. Bilo bi neozbiljno.
Ako je Abu spreman ja bih ga ubacio poslednjih 20-ak minuta čisto da ponovo oseti čar igre...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Na upravo završenoj konferenciji, Milinković (bio još i Sale Katai) je rekao da sutra na teren NEĆE:

Abu, Mojsov, Meda, Mereba, Tumba (povreda)...

Ađuru će u vezni red, ostalo znate!

Sad, svi osim Mede ĆE BITI SPREMNI za duel narednog vikenda!!!
igoork

Post by igoork »

Jaoooooo kakvi smo baksuzi!!! Meda nam treba kao sunce sledeci vikend. :(
A sad jos kad vidim ko sve sutra nece igrati pa to je prakticno drugi tim!

Bice jako tesko. :idea:
soderstorm

Post by soderstorm »

Znaci sastav za sutra bi trebalo da bude:
Brkic, Vulicevic, Pavlovic, Karan, Trajkovic, Adjuru, Mitosevic, Novakovic, Katai, Lazetic, Ilic.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Главни судија: Филиповић Дејан

Помоћни судија 1: Ристић Милован

Помоћни судија 2: Панић Владанко

Четврти судија: Вујовић Мајо

Посматрач: Вујачић Милорад

Делегат: Шуњеварић Драган
Junior

Post by Junior »

Bice bas tesko...

Bas me zanima kako ce izgledati vezni red bez Mede,Merebe i Tumbe.
:? Sva sreca,po nas,da je u Slobodi stanje lose,tako da ipak ocekujem pobedu. Ne znam zasto,ali javlja mi se da ce Djura dati gol sutra :lol:
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Pobeđujemo, šta vam je?! Ajmo sa više optimizma i dobre volje da dočekamo utakmicu. Nema razloga da strepimo toliko, nego da uživamo u ovome što smo čekali preko 10 godina. Bog vas mazo, pa da nam dolazi Barselona ne bi se ovako plasili. Igramo Finale Kupa, vodimo borbu za vrh tabele. Voša igra, bez ikakvih obaveza i rasterećeno, za razliku od onih koji su pod sve većim pritiskom, a igre nemaju. Objektivno smo trenutno daleko kvalitetniji tim od Slobode u svakom pogledu. Imamo pre svega boljeg trenera. Piskavcu je gotovo pred izlaznim vratima i možda mu je već uručena ostavka. Svi znamo šta to znači i kako deluje na ekipu koju predvodi takav trener. Imamo kvalitetnije igrače. Igraćemo sa dosta šarenijim sastavom, ali to je dobro, jer su ti igrači sigurno željni novog dokazivanja. Kad će, ako ne sada? Igramo na svom "Karađorđu". Lep i sunčan dan je najavljen za sutra. Ispunjeni su svi uslovi za trijunf!
Last edited by Zeljafcv on Fri Apr 08, 2011 3:36 pm, edited 1 time in total.
Locked