I.S 2010/11: 22. kolo JSL: partizan - Vojvodina
- novosadjanin
- etxeberria
Au kakva tekma i kakva navala emocija. Momci hvala vam
Brkic - 3 boda - perfektan danas
Vulicevic - 2 boda - gari svaka cast za partiju.
Dvoumio sam se izmedju Trajka i Pavlovica jer su obojica odigrali momacki, a na kraju ipak dajem bod Pavlovicu iz razloga sto sam Trajku vrlo cesto davao bodove, a Pavlovicu mislim da nisam nijednom. Inace odbrana nam je bila fantasticna, koliko uklizavanja, koliko borbe, koliko duela i 99% smo ih pohapsili nazad. Jedino je sredina terena losija bila, pa je mzoda i to razlog sto smo malo drzali loptu u nogama.
Pavlovic - 1 bod

Brkic - 3 boda - perfektan danas

Vulicevic - 2 boda - gari svaka cast za partiju.
Dvoumio sam se izmedju Trajka i Pavlovica jer su obojica odigrali momacki, a na kraju ipak dajem bod Pavlovicu iz razloga sto sam Trajku vrlo cesto davao bodove, a Pavlovicu mislim da nisam nijednom. Inace odbrana nam je bila fantasticna, koliko uklizavanja, koliko borbe, koliko duela i 99% smo ih pohapsili nazad. Jedino je sredina terena losija bila, pa je mzoda i to razlog sto smo malo drzali loptu u nogama.
Pavlovic - 1 bod
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
postman wrote:3 boda - Vulicevic (najbolja igra u Vosinom dresu,namestio gol,spasao gol,a izmedju trcao kao navijen i borio se kao lav ! Bravo ! )
2 boda - Brkic (pravi kapiten,danas sjajan,najbolji golman u Srbiji )
1 bod - Abu (zbog gola,zbog mnogih dobijenih vazdusnih duela,zbog borbenosti,zbog ... da jedu go**a)
Svi ostali - bravo,bravo,bravo !
10 bodova - SRPSKI MURINJO - Mr. Milinkovic
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- madda fakka
- Uvek sa tobom
- One and only