5. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 2:0

Vaša očekivanja od Vojvodine u subotu?

Ubedljiva pobeda Voše, gaženje protivnika
26
52%
Pobeda praćena gorkim ukusom
16
32%
Razočaravajući remi, rekli bi ravno porazu
7
14%
Nastavak agonije i poraz, bruka pred celim svetom
1
2%

Total votes: 50

kowalski

Re: 5. kolo: Vojvodina-OFK Beograd, subota 20h

Post by kowalski »

OFK je jedan od dva tima koje nismo uspeli da pobedimo prosle sezone.
Image
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Делегирање судија wrote:Војводина : ОФК Београд 17. септембар 2011, 20:00
Главни судија: Димитријевић Дејан
Помоћни судија 1: Мркић Иван
Помоћни судија 2: Миловановић Милан
Четврти судија: Васић Александар
Посматрач: Гајдобрански Ђорђе
Делегат: Николић Ненад
Ok su sudije. Lepo. :wink:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Dejan

Post by Dejan »

Vosa mora biti oprezna kod prekida, veoma je opasan stoperski par Kecojevic-Gasic!
I pored toga ocekujem dobru igru i pobedu!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ofk je po nepisanom pravilu uvek jako agresivan protiv nas, sto (je) nama stvara(lo) velike probleme, jer smo navikli da nam ekipe protiv kojih igramo, uglavnom prepustaju sredinu terena. Takodje, jedna su od (retkih) ekipa u kojoj se kvalitetno (u kontinuitetu) radi. Dosta su spremni, i zato ne treba ocekivati nege padove u njihovoj igri. Jako je bitno da prvi damo gol, u suprotnom, nisam optimista. Mislim da protiv njih sansu ne treba da trazimo preko bokova, vec kroz sredinu, tako da igrac koji bude igrao iz spica treba da se ohrabri slobodom u igri, i ofanzivnijom ulogom. Moje misljenje je da je Mereba sutra kljuc :wink:
budababa

Post by budababa »

Mereba, Vuk i Meda - u tom trouglu treba tražiti ključ sutrašnje pobede, jer OFK ima solidnu "vezu", i ko prevagne na tom delu terena biće mnogo bliži pobedi. Kao osveženje, na desnom boku bi bilo lepo videti Runija, a na mestu štopera Trajčeta i Karana, kao odgovor na Dejanovo upozorenje kod prekida (a ima da pršti u skoku). U drugom poluvremenu, po potrebi, ulazak Bojovića umesto Runija i prelazak Merebe na desno krilo. Očekujem pobedu i dobru posetu na tribinama, kao uvertiru za "operaciju 011011".
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Helm

Post by Helm »

budababa wrote:Mereba, Vuk i Meda - u tom trouglu treba tražiti ključ sutrašnje pobede, jer OFK ima solidnu "vezu", i ko prevagne na tom delu terena biće mnogo bliži pobedi. Kao osveženje, na desnom boku bi bilo lepo videti Runija, a na mestu štopera Trajčeta i Karana, kao odgovor na Dejanovo upozorenje kod prekida (a ima da pršti u skoku). U drugom poluvremenu, po potrebi, ulazak Bojovića umesto Runija i prelazak Merebe na desno krilo. Očekujem pobedu i dobru posetu na tribinama, kao uvertiru za "operaciju 011011".
Sa dva spica cemo igrati tek u slucaju da gubimo sa bar 2 gola razlike :D Ja se iskreno nadam da ce Bojovic od pocetka igrati u spicu a da ce Abu i Brana na bokove.
kowalski

Post by kowalski »

OFK je prosle sezone na nasem stadionu odigrao jadnije i od onih kojima smo dali po 4 gola, najmracniji bunker su igrali, a mi smo promasili boga oca i nezasluzeno je bilo nereseno. Ako ponove takvu partiju, nakantacemo ih lagano.
Image
lexa

Post by lexa »

OFK Beograd ima poprilicno dobru ekipu na papiru, i uz to dolaze na Karadjordje na krilima pobede
protiv Rada i mogli bi biti jako nezgodni.
Ipak, ja verujem u pobedu jer na nasem Karadjordju nijedan gost nije favorit, pa cak i oni koji su
kvalitetniji od OFK Beograda.
Iskreno se nadam da cemo dosta rano postici gol i time ih naterati da se otvore jer ako opet
odigraju bunkercinu i dosta dugo budu drzali remi nase bi mogla uhvatiti nervoza i to je onda dosta
nezgodna situacija.
Ali opet kazem, veliki sam optimista pred ovu utakmicu.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Danas je na stadionu odradjeno fotkanje ekipe, a uradjeni su i portreti. Iskoristio sam priliku da napravim koju fotku za svoju dusu. Ugao nije savrsen, ispred ekipe bila je citava skalamerija od stativa i opreme, i nije bilo sanse da se to sve pomera, ali kao mala kompenzacija za sitnu nesavrsenost, ovo mu ipak dodje premijera :)

Image

Nakon fotkanja, igraci su odradili poslednji trening pred sutrasnju utakmicu. Atmosfera je odlicna, energija pozitivna, puno smeha i sitnih neozbiljnosti. Sutra bi trebali da uzivamo u dobroj igri i, naravno, pobedi.

Image
Helm

Post by Helm »

Dakle, mozda sam malo dosadan ali moram jos jednom da pitam, da li je neko prosao slucajno pored blagajne? Zanima me da li je bilo ljudi da kupuju ulaznice :D
Minja wrote:Ugao nije savrsen, jer je ispred ekipe bila citava skalamerija od stativa i opreme, i nije bilo sanse da se to sve pomera, ali kao mala kompenzacija za sitnu nesavrsenost, ovo mu ipak dodje premijera
Fotka ti je vrh! Plus zbog tog ugla izgleda jos bolje, onako vise umetnicki! :hurray:
borrissey

Post by borrissey »

Helm wrote:Dakle, mozda sam malo dosadan ali moram jos jednom da pitam, da li je neko prosao slucajno pored blagajne? Zanima me da li je bilo ljudi da kupuju ulaznice :D
Minja wrote:Ugao nije savrsen, jer je ispred ekipe bila citava skalamerija od stativa i opreme, i nije bilo sanse da se to sve pomera, ali kao mala kompenzacija za sitnu nesavrsenost, ovo mu ipak dodje premijera
Fotka ti je vrh! Plus zbog tog ugla izgleda jos bolje, onako vise umetnicki! :hurray:

Ja bio, ali negde oko pola 2. Pitao blagajnicu da li se ljudi iznenade kada vide da je cena 700 dinara za paket, ona kaže da ne, da svi koji kupuju već znaju. To je super vest! E sada, nije da je bilo nešto previše ljudi na blagajni...
Helm

Post by Helm »

borrissey wrote:
Helm wrote:Dakle, mozda sam malo dosadan ali moram jos jednom da pitam, da li je neko prosao slucajno pored blagajne? Zanima me da li je bilo ljudi da kupuju ulaznice :D

Ja bio, ali negde oko pola 2. Pitao blagajnicu da li se ljudi iznenade kada vide da je cena 700 dinara za paket, ona kaže da ne, da svi koji kupuju već znaju. To je super vest! E sada, nije da je bilo nešto previše ljudi na blagajni...
To je dobra vest! Nisam ni ocekivao da ih bude puno dan ranije za OFK, ali je jako dobro da ih je bilo, sad sam jos veci optimista! Hvala na odgovoru! :cheers:
Daljac

Post by Daljac »

Krenuo oko jedan popodne usput iz grada i na stadion, nesvestan stanja u novčaniku. Video u dva primerka Nadeždu Petrović, od očekivanog Đorđa Vajferta u tom društvu ni traga. Prošetao oko 6 da uzmem karte za mene i gospođu, zatekao zatarabljenu blagajnu. Sutra, ko rano rani... :cheers: :)

Inače, kvote su: naša pobeda 1.55, nerešeno 3.40, pobeda ispisnika Broja Jedan iz Alana Forda 5.75

Moja prognoza, tačan rezultat 2-1. Fantomski naslednik BSKa je još pod uticaljem samoproklamovanog jubileja, te će biti, ako i uvek, opasniji na Karaburmi, a na Karađorđu zabunkerisan, a mi usput moramo da privučemo masu i za tu drugu utakmicu u paketu, kad je već protivnik neatraktivan sam po sebi:) Ili, ne moramo? Videćemo sutra :)
trešnjar

Post by trešnjar »

Nijedan rezultat me neće iznenaditi.Pogotovo kad vidim da je predviđen Karan da igra,kako taj dečko ume da propliva.....
A i OFK nam tradicionalno ne leži i uvek dođu ovde nabrušeni.
slanobarac

Post by slanobarac »

Zeljafcv wrote:
Делегирање судија wrote:Војводина : ОФК Београд 17. септембар 2011, 20:00
Главни судија: Димитријевић Дејан
Помоћни судија 1: Мркић Иван
Помоћни судија 2: Миловановић Милан
Четврти судија: Васић Александар
Посматрач: Гајдобрански Ђорђе
Делегат: Николић Ненад
Ok su sudije. Lepo. :wink:
To je onaj što nam je dosusio 2 penala prošle sezone na utakmici sa BSK-om i sudio poslednje kolo s ciganima. Korektan sudija. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Locked