Helm wrote:Po meni, Napredak ima apsolutno pravo da se ljuti!
Ja sam protiv takvog ulazenja u ligu, ali ako moze Novi Pazar, zasto ne bi mogli svi. FSS je jubilarni bezbrojiti put sam kriv za novonastalo s**nje.

Naravno - pa kad je FSS vodio politiku istih aršina za sve? NIKAD!!!
Pazar je morao da uđe, Pazar je morao da opstane...
Ja sam prvi protiv toga da se ulazi na ovakav način u ligu, ali ako je moglo prošle, zašto nije moglo ove godine?
Ali - i da je ove sezone BSK (kao prošle godine BASK) odustao od takmičenja (na to ima pravo i onda se seli u treću ligu, fuzionisanje bi trebalo odbaciti u startu), trebalo je pravde radi, da ne bude licitacije ko ulazi među najbolje, već da se IGRA BARAŽ (između prvog ispod crte sa ulazak i prvog ispod crte za opstanak). Prošle sezone je ODMAH ušao TREĆEPLASIRANI tim druge lige, a Napredak je ovu sezonu završio na ŠESTOM mestu (ispred su i Lučani, Bežanija i Inđija, pored niškog Radničkog i Donjeg Srema). Ne vidim zašto eventualnu prednost (kada bi dolazilo do te smene u takmičenju) ne bi onda trebala da imaju ta tri kluba (i ovako su bili ispred Napretka)?
1 Раднички (Ниш) 67
2 Доњи Срем 61
3 Младост (Лучани) 53
4 Бежанија 52
5 Инђија 52
6 Напредак 51
Problem jeste napravio FSS, a Napredak već najavljuje da će se sledeće godine boriti za ulazak u JSL. Znači ulazi sigurno...
Elem - najmisteriozniji je (po meni) opstanak Čukaričkog u PLS (na račun somborskog Radničkog) - posle 17 kola (polusezona) prikovani za dno sa skorom 2 poraza/5 nerešenih/10 poraza i samo 11 bodova. Na proleće osvajaju još 30 bodova (ukupan skor 10 pobeda/11 nerešenih/13 poraza). Na polusezoni gol-razlika 15:32, na kraju 31:39 (proleće znači 16:7) Proleće momaka sa Banovog brda - nema šta (možda vredi porazmisliti i o nekom pojačanju odatle? Odbrana im je bila "granitna" u drugom delu sezone, a napad jednako ubojit u oba dela prvenstva)!!!