6. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:0
Re: 6. kolo: OFK Beograd-Vojvodina, subota 16:30h
Zanima me da li naš kapiten Vule ima pravo nastupa na Karaburmi, pošto je u meču sa Jagodinom dobio žuti karton. Iskren da budem, najviše bih voleo da Vule preskoči ovaj meč. Vulićevića cenim kao igrača i kao beskompromisnog borca na terenu, ali mu utakmice na Karaburmi protiv OFK-e, baš ne leže. Tamo redovno pravi kiskeve koji nas koštaju bodova. Ukoliko Vule bude imao pravo nastupa, predlažem da mu se dodeli neka ofanzivana uloga u timu.
DAJ GOL!!!
-
Samo?Ljubomir1996 wrote:...samo da je tu boli trener i uprava.trelos gia fcv wrote:Evo, da ti kazem, da ne zivis vise u zabludi.Bruka bi bio poraz bilo koji, a bod velika sramota, jer klub kao što je Voša sa kvalitetom kakav ima(koji nažalost ne iskorišćava na terenu) ne sme da od 6 utakmica pobedi na samo tri!
Svi, ali svi do jednog, igraci fudbalskog kluba Vojvodina su sasvim prosecni igraci cak i za ovdasnji fudbal!

GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Dobijamo najmanje 2:0!
I ja imam sličan osećaj, iako nemam baš nekog razloga za tako nešto!the Gari wrote:Dobijamo najmanje 2:0!
Videćemo koliko ovaj tim može u ovom trenutku, ovo je svakako najveći ispit za nas od početka prvenstva. Oni uvek pokazuju motiv više u duelima sa nama i biće nam potrebna partija kakvu još nismo pružili od dvomeča sa Rapidom. Olakšavajuća okolnost je što će nas OFK napasti, tako da ćemo imati prostora da učinimo nešto više u navali.
Nadam se da će Kiza proći isto kao što je prošao i u prethodnom susretu ova dva kluba na Omladinskom stadionu i da ćemo mu i drugi put ove sezone "otkinuti" 3 boda...
Isto tako, pridružio bih se Turiji i ostalima u apelu da se pruži šansa prošlogodišnjim šampionima, oni imaju tu mladost i potrebni pobednički mentalitet da pokrenu igru našeg tima! Politika srpskih klubova jeste da unosnim transferima obezbeđuju novac za opstanak, ali nikom do glave da dodje da se upravo u našoj školi nalazi najveće blago! Pa pre ćeš "izgurati" 2,3 igrača po generaciji i prodati ih mlade i perspektivne, nego "polu-igrače" i penzionere koji zauzimaju mesto deci i pritom ne pružaju ono što se od njih očekuje...
Napred Voso!
Od laznog stogodisnjaka smo gubili i kad smo bili u boljoj formi i atmosferi, ali cu kao i svakog puta u sopstvenoj reziji otici da podrzim prvu ljubav.
Ocekujem i nadam se pobedi.
Sto se tice cuvene "mene stadion vise nece videti" postujem, ali uopste ne razumem i ne podrzavam!
Prvu ljubav cu uvek pratiti i podrzavati (taman da predsednici budu Vucic i Karadzic u duetu, daleko bilo).
Oni ce svi jednog dana biti deo proslosti, kakve i nije toliko vazno, ali Stari klub necu i ne smem izneveriti, napustiti.
Klub moramo ostaviti u nasledje nasim sinovima, za upravu, kafanske igrace, privilegovane navijace me uopste ne zanima.
Od kluba ne ocekujem apsolutno nista, nadu mi daju omladinci koji su sampionska, posebna generacija!
Ocekujem i nadam se pobedi.
Sto se tice cuvene "mene stadion vise nece videti" postujem, ali uopste ne razumem i ne podrzavam!
Prvu ljubav cu uvek pratiti i podrzavati (taman da predsednici budu Vucic i Karadzic u duetu, daleko bilo).
Oni ce svi jednog dana biti deo proslosti, kakve i nije toliko vazno, ali Stari klub necu i ne smem izneveriti, napustiti.
Klub moramo ostaviti u nasledje nasim sinovima, za upravu, kafanske igrace, privilegovane navijace me uopste ne zanima.
Od kluba ne ocekujem apsolutno nista, nadu mi daju omladinci koji su sampionska, posebna generacija!
- vosa do groba
Slusajte odgovor na pitanje na 5:10,polako priprema navijace na povratak vanserijskog Skuletinja na teren
Covek izgleda na treninzima pokazuje svoj vanserijski talenat pa je zasluzio mesto u timu
[video]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YwipzmkN9Y#![/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YwipzmkN9Y#![/video]
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
- Grof Žekula
- Administrator
SREDSTVIMA JAVNOG INFORMISANJA
FUDBALSKOJ JAVNOSTI SRBIJE
POSTOVANI,
FK ''VOJVODINA'' SE PO SAZNANJU DA UTAKMICU 6. KOLA JSL IZMEĐU OFK ''BEOGRAD'' I FK ''VOJVODINA'' , KOJA JE NA PROGRAMU 22.09.2012. SUDI MIHAJLOVIĆ DANILO, OBRATILA SVIM ČINIOCIMA FSS, PREDSEDNIKU, GENERALNOM SEKRETARU, PREDSEDNIKU SUDIЈSKE ORGANIZACIJE, PREDSEDNIKU I GENERALNOM SEKRETARU ZK JSL, SA MOLBOM DA SE ODREĐENI SUDIJA MIHAJLOVIĆ DANILO, ZAMENI SA NEKIM DRUGIM SUDIJOM JER SUMNJAMO U NJEGOVO POŠTENJE I NJEGOVE DOBRE NAMERE VEZANE ZA OVU UTAKMICU.
POŠTO NISMO DOBILI NIKAKAV ODGOVOR OBAVEŠTAVAMO FUDBALSKU JAVNOST DA JE FK ’’VOJVODINA’’ SPREMNA DA OPET AKO NE BUDE SUĐENO PO PRAVILIMA FUDBALSKE IGRE NAPUSTI UTAKMICU JER JE NEMOGUĆE TRPETI NEPRAVDE NA UTAKMICAMA KOJE SUDE ARBITRI KAO STO JE MIHALOVIĆ DANILO.
NA ŽALOST FK ’’VOJVODINA’’ ZNA KO STOJI IZA OVE UJDURME I NEĆE DOZVOLITI DA SE TEK TAKO IGRA SA NJENIM IMENOM.
NOVI SAD, 21.09.2012.
UPRAVNI ODBOR
FK VOJVODINA
- Само Војводина
Је л' се зна који је разлог овог циркуса?
Да ли нам је овај раније судио и оштетио нас или се управа глупира? Или можда имају дојаву да нам овај нешто спрема?
Да ли нам је овај раније судио и оштетио нас или се управа глупира? Или можда имају дојаву да нам овај нешто спрема?
Sta sve FSS nece uraditi da zaustavi Skuletica 

Taman sam hteo da napisem da i ja imam osecaj da ce Vojvodina sutra da pobedi, kao ono novo saopstenje.
Ako povukuu ekipu sa terena, hocemo opet da pisemo zajednicka saopstenja, samo sa OFK ovaj put?
Situacija:
1) Trener - sve je kao i kod njegovog prethodnika, cak je i izjavio da ce jako malo menjati. Pa sto smo ga onda dovodili? Kod Zage je igra bila uzasna, pisao sam o tome vise puta, ako ovaj nastavi isto, dzabe smo krecili... Deluje mi kao treneer koji je tu po zadatku, da potpomogne prodaju vedeta nam...
2) Prvi tim - Mix talenta, istrosenih fudbalera i limitiranih kvazifudbalera. Moreira je istrosen, ali i takav ce dokle god iole ozbiljno bude trenirao biti odlican za JSL, Grin ne pravi razliku, nije mi jasno zasto smo ga dovodili. Limitiranih kvazi fudbalera imamo gomilu, ne znam odakle bih krenuo... Mozda je bolje i da nekrecem...Bitno je da oniznaju po jedan i po dribling, ne znaju da centriraju, spori su, ali zato u ppo noci da ih probudis znaju gde je dobar provod i gde su najbolje trebe...
3) Omladinci - jedino lepo u klubu trenutno, jedino na cega mozemo da budemo ponosni. Ali ne lezi vraze... Dzabe sve kada talenat nije presudan, vec je bitno da li je menadzer podoban, koliki su procenti, pa tek ako se sve pogodi, onda oni mogu u prvi tim da cekaju da rasprodamo raspale kvazi fudbalere ne bi li i oni dobili sansu(ako u medjuvremenu ne stigne nova tura kvazifudbaler)...
4) Odnos kluba prema navijacima - Napad na publiku na stadionu (namerno ne pisem navijace, posto je On rekao da to nisu nikakvi navijaci)(ako nisu nikakvi navijaci, onda valjda smeju da budu napadnuti) je nesto preko cega je olako predjeno. To bi trebalo da ostane upisano u istoriju, sa sve slikama sadasnjih rukovodilaca, da nasi potomci ne bi dozvolili da im se potkrade ista greska kao i nama, da ne bi i oni zazalili kao sto smo mi.
Da li je nakon svega ovoga zaista bitno da li cemo mi danas pobediti ili izgubiti? Da li ce se ijedna od ovih bitnih stari promeniti? Da li ce to znaciti da imamo ikakvu sansu da uzmemo titulu? Nije, nece i nece. Nekada sam jedva cekao vikend, a sada petkom proveravam zalihe ranisana, jer znam da ce mi trebati. Ocekujem remi ili pobedu OFK, jer njima ipak treba vise nego nama... Jbg...
Situacija:
1) Trener - sve je kao i kod njegovog prethodnika, cak je i izjavio da ce jako malo menjati. Pa sto smo ga onda dovodili? Kod Zage je igra bila uzasna, pisao sam o tome vise puta, ako ovaj nastavi isto, dzabe smo krecili... Deluje mi kao treneer koji je tu po zadatku, da potpomogne prodaju vedeta nam...
2) Prvi tim - Mix talenta, istrosenih fudbalera i limitiranih kvazifudbalera. Moreira je istrosen, ali i takav ce dokle god iole ozbiljno bude trenirao biti odlican za JSL, Grin ne pravi razliku, nije mi jasno zasto smo ga dovodili. Limitiranih kvazi fudbalera imamo gomilu, ne znam odakle bih krenuo... Mozda je bolje i da nekrecem...Bitno je da oniznaju po jedan i po dribling, ne znaju da centriraju, spori su, ali zato u ppo noci da ih probudis znaju gde je dobar provod i gde su najbolje trebe...
3) Omladinci - jedino lepo u klubu trenutno, jedino na cega mozemo da budemo ponosni. Ali ne lezi vraze... Dzabe sve kada talenat nije presudan, vec je bitno da li je menadzer podoban, koliki su procenti, pa tek ako se sve pogodi, onda oni mogu u prvi tim da cekaju da rasprodamo raspale kvazi fudbalere ne bi li i oni dobili sansu(ako u medjuvremenu ne stigne nova tura kvazifudbaler)...
4) Odnos kluba prema navijacima - Napad na publiku na stadionu (namerno ne pisem navijace, posto je On rekao da to nisu nikakvi navijaci)(ako nisu nikakvi navijaci, onda valjda smeju da budu napadnuti) je nesto preko cega je olako predjeno. To bi trebalo da ostane upisano u istoriju, sa sve slikama sadasnjih rukovodilaca, da nasi potomci ne bi dozvolili da im se potkrade ista greska kao i nama, da ne bi i oni zazalili kao sto smo mi.
Da li je nakon svega ovoga zaista bitno da li cemo mi danas pobediti ili izgubiti? Da li ce se ijedna od ovih bitnih stari promeniti? Da li ce to znaciti da imamo ikakvu sansu da uzmemo titulu? Nije, nece i nece. Nekada sam jedva cekao vikend, a sada petkom proveravam zalihe ranisana, jer znam da ce mi trebati. Ocekujem remi ili pobedu OFK, jer njima ipak treba vise nego nama... Jbg...
Uprava opet potresa srpsku i evropsku sportsku javnost svojim visprenim saopstenjima. Ovo da izlazi u novinama bilo bi u rangu "skandalozno, dari bubamari ispala sisa dok je kitila popa parama".
Realno, bolji fudbal ce se sutra gledati na novosadskom stadionu nego na Karaburmi.
Realno, bolji fudbal ce se sutra gledati na novosadskom stadionu nego na Karaburmi.

Upravo tako... čemer, stavka 4) je dno dna, preko kog smo previše lako prešli. Bojim se da je sada već kasno... Ako sam mašio temu, slobodno prebacite post gde treba.masterNS wrote:Ako povukuu ekipu sa terena, hocemo opet da pisemo zajednicka saopstenja, samo sa OFK ovaj put?
Situacija:
Uprava se ne glupira...Само Војводина wrote:Је л' се зна који је разлог овог циркуса?

Samo da mi je znati dokle misle da nas sramote?

Pošto se razbacuju saopštenjima kad god im se ćefne, a funkcionalno su nepismeni, mogli bi da zaposle u klubu nekog lektora da im ispravlja tekstove. Imao bi taj pune ruke posla, pogotovo sa znacima interpunkcije. Demonstriraju svoj džiberluk na svakom koraku.Grof Žekula wrote:SREDSTVIMA JAVNOG INFORMISANJA
FUDBALSKOJ JAVNOSTI SRBIJE
POSTOVANI,
FK ''VOJVODINA'' SE PO SAZNANJU DA UTAKMICU 6. KOLA JSL IZMEĐU OFK ''BEOGRAD'' I FK ''VOJVODINA'' , KOJA JE NA PROGRAMU 22.09.2012. SUDI MIHAJLOVIĆ DANILO, OBRATILA SVIM ČINIOCIMA FSS, PREDSEDNIKU, GENERALNOM SEKRETARU, PREDSEDNIKU SUDIЈSKE ORGANIZACIJE, PREDSEDNIKU I GENERALNOM SEKRETARU ZK JSL, SA MOLBOM DA SE ODREĐENI SUDIJA MIHAJLOVIĆ DANILO, ZAMENI SA NEKIM DRUGIM SUDIJOM JER SUMNJAMO U NJEGOVO POŠTENJE I NJEGOVE DOBRE NAMERE VEZANE ZA OVU UTAKMICU.
POŠTO NISMO DOBILI NIKAKAV ODGOVOR OBAVEŠTAVAMO FUDBALSKU JAVNOST DA JE FK ’’VOJVODINA’’ SPREMNA DA OPET AKO NE BUDE SUĐENO PO PRAVILIMA FUDBALSKE IGRE NAPUSTI UTAKMICU JER JE NEMOGUĆE TRPETI NEPRAVDE NA UTAKMICAMA KOJE SUDE ARBITRI KAO STO JE MIHALOVIĆ DANILO.
NA ŽALOST FK ’’VOJVODINA’’ ZNA KO STOJI IZA OVE UJDURME I NEĆE DOZVOLITI DA SE TEK TAKO IGRA SA NJENIM IMENOM.
NOVI SAD, 21.09.2012.
UPRAVNI ODBOR
FK VOJVODINA
Stalno se pozivaju na ime kluba, a upravo su oni ti koji su se najviše poigrali sa njim. I te fraze: ''nećemo dozvoliti'', ''ići ćemo do kraja'', ''dosta je bilo'', ''niko ne može sa nama da se igra''.. Daj bre, ZNAMO SE. Puna im usta autoriteta i istrajnosti, a igrač kog suspenduju u sredu već je za vikend u prvoj postavi. Mogu da se igraju sa vama kad hoće i kako hoće, kao i vi sa svojim navijačima. Jedino se mi ni sa kim ne igramo.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!